You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Αλήθειες και τέρατα που ακούγονται και γράφονται στο μπου»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 810
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.248
- Πόντοι
- 3.556
Mickie Krause -
Zehn nackte Friseuse
( Κεντρικό ρεφρέν:
«Γυναίκες έχω πολλές, αλλά αυτό που πραγματικά ποθώ είναι, δέκα γυμνές κομμώτριες»)
Zehn nackte Friseuse
( Κεντρικό ρεφρέν:
«Γυναίκες έχω πολλές, αλλά αυτό που πραγματικά ποθώ είναι, δέκα γυμνές κομμώτριες»)
Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 145
- Like
- 23.834
- Πόντοι
- 25.186
Καρκινο πρώτα στα μπασταρδακια σου !
Πηγαινε να κλαφτεις στον Αντισθενη σαν την αδερφη του ελεους που είσαι
Αντε ορφανο του Χότζα
Συνημμένα
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.939
- Πόντοι
- 456
Χέστηκα ρε φίλε και τους δύο αναξιόπιστους προμότορες σας θεωρώ.Για πες μας τότε ρε μεγάλε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι αθώος;
Το κόκκινο βρακί σε πείραξε, όχι τα άλλα που ειπώθηκαν, όπως το μπάνιο ή ότι η Adrea είναι διαφορετική σε σχέση με την κοπέλα των φωτογραφιών εξαιτίας του νέου της κουρέματος.
Και ο άλλος αντί να απαντήσει με επιχειρήματα, αποφεύγει ή απαντά με βρισιές. Αυτό δείχνει το ποιόν του.
Απλά γελάω που τσακώνεστε.
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.742
- Πόντοι
- 27.636
Χέστηκα ρε φίλε και τους δύο αναξιόπιστους προμότορες σας θεωρώ.
Απλά γελάω που τσακώνεστε.
Φαγώθηκες μεγάλε, αν χέστηκες, δε θα ρώταγες καν.
Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 145
- Like
- 23.834
- Πόντοι
- 25.186
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 145
- Like
- 23.834
- Πόντοι
- 25.186
ανναπουρνιαρη ξεκωλιάρηΓια πες μας τότε ρε μεγάλε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι αθώος;
Το κόκκινο βρακί σε πείραξε, όχι τα άλλα που ειπώθηκαν, όπως το μπάνιο ή ότι η Adrea είναι διαφορετική σε σχέση με την κοπέλα των φωτογραφιών εξαιτίας του νέου της κουρέματος.
Και ο άλλος αντί να απαντήσει με επιχειρήματα, αποφεύγει ή απαντά με βρισιές. Αυτό δείχνει το ποιόν του.
πουτσα από παντου απο τον γαμια σου τον elganador
Συνημμένα
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.742
- Πόντοι
- 27.636
ανναπουρνιαρη ξεκωλιάρη
πουτσα από παντου απο τον γαμια σου τον elganador
Τώρα θυμήθηκες να σχολιάσεις χθεσινό μου πρωινό σχόλιο; Δεν ασχολούμαστε μαζί σου και αποζητάς προσοχή; Τι ναρκωτικά παίρνεις; Κοιτά να δώσεις κανονική απάντηση τώρα και όχι αόριστη βρισιά, τσιράκι του Ξούρα.
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.833
- Πόντοι
- 25.186
Καλά ρε παιδια και στο δημοψηφισμα το ΟΧΙ πηρε 61%
Ο ΓΑΠ το 2009 45%,ο Τσίπρας 38%,ο Κυριάκος 41 τακατό.
Δεν σημαινει οτι ο λαός εχει πάντα δίκιο.
Επαναλαμβάνω ότι μονο ο Αντισθενης μπορέι να λύσει το ζητημα.Προς το παρόν νιπτει τα χειρας του
Και οταν λέω να λυσει εννοω να βγει και να πει "ενταξει ο τυπος εγραψε μια fake κριτικη αλλά οι άλλες κριτικες του ειναι οκ"..η "τον ξαναδεχτηκα πίσω επειδη δικο μου ειναι το σάιτ και κανω ο,τι θελω"
Επαναλαμβάνω ότι μονο ο Αντισθενης μπορέι να λύσει το ζητημα.Προς το παρόν νιπτει τα χειρας του
Και οταν λέω να λυσει εννοω να βγει και να πει "ενταξει ο τυπος εγραψε μια fake κριτικη αλλά οι άλλες κριτικες του ειναι οκ"..η "τον ξαναδεχτηκα πίσω επειδη δικο μου ειναι το σάιτ και κανω ο,τι θελω"
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.548
- Πόντοι
- 3.246
Το θεμα ειναι οτι ειμαστε μεταξυ ηλιθιου και πανηληθιου και ψαχνουμε να βρουμε ποιος ειναι ποιοςΚαλά ρε παιδια και στο δημοψηφισμα το ΟΧΙ πηρε 61%
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.833
- Πόντοι
- 25.186
Tον Άννα δεν θα τον έλεγα έτσι καθόλου.Το θεμα ειναι οτι ειμαστε μεταξυ ηλιθιου και πανηληθιου και ψαχνουμε να βρουμε ποιος ειναι ποιος
Τον άλλον δεν τον ξέρω.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.248
- Πόντοι
- 3.556
Δεν σημαινει οτι ο λαός εχει πάντα δίκιο. Επαναλαμβάνω ότι μονο ο Αντισθενης μπορέι να λύσει το ζητημα.Προς το παρόν νιπτει τα χειρας του
Αρχίζει να γίνεται πολιτειακό το θέμα. Εννοείται, ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι συχνά λίγο για τον πούτσο.
Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας κάνουν τη δουλειά τους, κι εμείς το κομμάτι μας. Έτσι πάει.
Εμένα π.χ. σταμάτησαν να μου ανεβάζουν τα σχόλια μου στις κριτικές. Δεν ξέρω μεν τον λόγο, αλλά υποθέτω ότι θέλουν να μου πουν με τρόπο:
α) Όλο μαλακίες γράφω, και για τζερτζελέ μόνο πρώτος και καλύτερος.
β) Αφού δεν ανεβάζω απολύτως καμία κριτική, τι σκατά τα θέλω τα τόσο σχόλια!
Έχουν κι οι άνθρωποι, οι mods, κάπου το δίκιο τους, δε μπορείς να πεις. Δημοκρατία - ξεδημοκρατία, αυτός ο ιστότοπος ζει από τη συμμετοχή, και χρειάζεται παίκτες, που να ανεβάζουν κριτικές.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.368
- Πόντοι
- 12.756
ανεβασε φιλε Μπεν καμμια κριτικουλα και εσυ να σε διαβασουμεΑρχίζει να γίνεται πολιτειακό το θέμα. Εννοείται, ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι συχνά λίγο για τον πούτσο.
Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας κάνουν τη δουλειά τους, κι εμείς το κομμάτι μας. Έτσι πάει.
Εμένα π.χ. σταμάτησαν να μου ανεβάζουν τα σχόλια μου στις κριτικές. Δεν ξέρω μεν τον λόγο, αλλά υποθέτω ότι θέλουν να μου πουν με τρόπο:
Έχουν κι οι άνθρωποι, οι mods, κάπου το δίκιο τους, δε μπορείς να πεις. Δημοκρατία - ξεδημοκρατία, αυτός ο ιστότοπος ζει από τη συμμετοχή, και χρειάζεται παίκτες, που να ανεβάζουν κριτικές.
Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 145
- Like
- 23.834
- Πόντοι
- 25.186
Ανναπουρνιαρη ξεκωλιάρη φάε την πουτσα του γαμιά σου του elganadorΤώρα θυμήθηκες να σχολιάσεις χθεσινό μου πρωινό σχόλιο; Δεν ασχολούμαστε μαζί σου και αποζητάς προσοχή; Τι ναρκωτικά παίρνεις; Κοιτά να δώσεις κανονική απάντηση τώρα και όχι αόριστη βρισιά, τσιράκι του Ξούρα.
και μη μιλάς
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.248
- Πόντοι
- 3.556
ανεβασε φιλε Μπεν καμμια κριτικουλα και εσυ να σε διαβασουμε
Σε άλλη φάση θα το κάνω κι όλας, υποθέτω, απλά τώρα είμαι σε σταθερή σχέση κι έχω προς τα παρόν «άλλες προτεραιότητες.»
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.742
- Πόντοι
- 27.636
Ανναπουρνιαρη ξεκωλιάρη φάε την πουτσα του γαμιά σου του elganador
και μη μιλάς
Πρωτότυπο! Έπαθες κοκομπλοκό.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.548
- Πόντοι
- 3.246
Εσυ εισαι σαν τα παιδακια στο σχολειο που μαλωνουν 2 ατομαΑρχίζει να γίνεται πολιτειακό το θέμα. Εννοείται, ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι συχνά λίγο για τον πούτσο.
Και μπαινεις στη μεση και λες ουυυ τα μισα να μου λεγε , τι ειπε για την μανα σου και λοιπα .
Στο τελος ομως αυτοι οι τυποι τρωνε φαπες να ξερεις
Αν και εφοσον αφησεις καποια εμπειρια εστω απο μπουρδελο τοτε τα ξαναλεμε
Προβοκατορας!Εσυ εισαι σαν τα παιδακια στο σχολειο που μαλωνουν 2 ατομα
Και μπαινεις στη μεση και λες ουυυ τα μισα να μου λεγε , τι ειπε για την μανα σου και λοιπα .
Στο τελος ομως αυτοι οι τυποι τρωνε φαπες να ξερεις
Αν και εφοσον αφησεις καποια εμπειρια εστω απο μπουρδελο τοτε τα ξαναλεμε
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.248
- Πόντοι
- 3.556
Προβοκατορας!
Θα χρειαστεί νέες ετικέτες του μπου. Μετά το προμότορας, και προβοκάτορας!
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.548
- Πόντοι
- 3.246
Και ΚαρπαζοεισπρακτοραςΘα χρειαστεί νέες ετικέτες του μπου. Μετά το προμότορας, και προβοκάτορας!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K