Νέα

«Αλήθειες και τέρατα που ακούγονται και γράφονται στο μπου»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 814
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Παντως εισαι κορυφαιος σπαμερ 4331 μηνυματα σε 6 μηνες ? :tooth:

Καμία σχέση με σπαμ, αγαπητέ. Τα μηνύματα μου είναι όλα εμπνευσμένα. Αυτός ο κόσμος με χρειάζεται, όσο κανέναν άλλον.

:buck2::cheesy:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
Καμία σχέση με σπαμ, αγαπητέ. Τα μηνύματα μου είναι όλα εμπνευσμένα. Αυτός ο κόσμος με χρειάζεται, όσο κανέναν άλλον.

:buck2::cheesy:
Ποιο ήταν το προηγούμενο nickname σου αδερφε? Μια παρέα είμαστε,για πες.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Ποιο ήταν το προηγούμενο nickname σου αδερφε? Μια παρέα είμαστε,για πες.

Όταν θέλω, ό,τι θέλω το λέω, εφόσον χρειάζεται.

Έχω ούτως ή άλλως ένα πολύ χαρακτηριστικό προφιλ με γεωπολιτικά ενδιαφέροντα υπέρ του Ισραήλ και αντιφαρμακευτικά ενάντια στους εμβολιασμούς.

Είναι δηλαδή ούτως ή άλλως πανεύκολο, να βρει κανείς παλαιότερα ή νυν nickname μου.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815

Έχω ούτως ή άλλως ένα πολύ χαρακτηριστικό προφιλ με γεωπολιτικά ενδιαφέροντα υπέρ του Ισραήλ και αντιφαρμακευτικά ενάντια στους εμβολιασμούς.

Είναι δηλαδή ούτως ή άλλως πανεύκολο, να βρει κανείς παλαιότερα ή νυν nickname μου.
Δεν επιμενω. Μπαν γιατί εφαγες?

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
Επιμένεις όμως, και λες τα δικά σου.:wink:Και από τη μουσική που βάζουν, ξεχωρίζεις τους users.

Μουσικό διάλειμμα.:grin:

Δεν επέμειναν στο να μου πεις το nickname. Ρώτησα γιατί εφαγες εφαγες μπαν,ούτε αυτό θες να απαντήσεις. Ούτε σε αυτό επιμενω,παμε παρακατω.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Δεν επέμειναν στο να μου πεις το nickname. Ρώτησα γιατί εφαγες εφαγες μπαν,ούτε αυτό θες να απαντήσεις. Ούτε σε αυτό επιμενω,παμε παρακατω.

Ακριβώς, πάμε παρακάτω.

Δεν είναι κάτι, που θα ήθελα να μάθω για σένα, οπότε δεν έχω και κάτι να σε ρωτήσω.

:cool2:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
Ακριβώς, πάμε παρακάτω.

Δεν είναι κάτι, που θα ήθελα να μάθω για σένα, οπότε δεν έχω και κάτι να σε ρωτήσω.

:cool2:
Τι να μάθεις? Δεν έχω φάει ποτέ μπαν. Από συμμετοχή του δίνεις κ καταλαβαίνει βλέπω,από κριτικες ησυχια.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246

Εδω συζηταμε κυριως για αγοραιο ερωτα , για πολιτικα και αντιφαρμακευτικα πηγαινε σε κανα fb κανα twitter θα ταιριαζες καλυτερα εκει

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Τι να μάθεις? Δεν έχω φάει ποτέ μπαν. Από συμμετοχή του δίνεις κ καταλαβαίνει βλέπω,από κριτικες ησυχια.

Δεν με ενδιαφέρει τίποτα σχετικά με τα μπαν που αναφέρεις. Κι επίσης τίποτα άλλο από αυτά που λες εδώ.

Δεν λέω, ότι φαντάζεις σαν την κουτσομπόλα της τάξης, αλλά αν συνεχίσεις, μπορεί και να μου μπουν ιδέες.:grin:

Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις.

:sunglasses:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Εδω συζηταμε κυριως για αγοραιο ερωτα , για πολιτικα και αντιφαρμακευτικα πηγαινε σε κανα fb κανα twitter θα ταιριαζες καλυτερα εκει

Ενδεχομένως να αλλάξω σε πρώτη ευκαιρία λημέρια πάλι.

Το μπου τυγχάνει πάντως να έχει μια συνταρακτική ποικιλία θεμάτων :cheesy:, οπότε για κάποιους λόγους με βολεύει τους τελευταίους μήνες.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
Δεν με ενδιαφέρει τίποτα σχετικά με τα μπαν που αναφέρεις. Κι επίσης τίποτα άλλο από αυτά που λες εδώ.

Δεν λέω, ότι φαντάζεις σαν την κουτσομπόλα της τάξης, αλλά αν συνεχίσεις, μπορεί και να μπουν ιδέες.:grin:

Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις.

Είσαι λιγους μήνες εδώ μεσα κ κοντεύεις 5000 μηνύματα. Στο κουτσομπολιό τους νικάς όλους. Σχετικα καινουριοι λογαριασμοι που δεν προσφέρουν με κριτικες,δε τους παίρνουμε κ πολύ σοβαρά εδώ μέσα. Αυτά!
Συνέχισε το θεάρεστο έργο σου

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Ε, το ανακίνησε η κοπέλα το νήμα της πια. Όποιος θέλει να τη συναντήσει, θα το πετύχει λογικά.
Πάντα υπάρχουν και καλύτερες και χειρότερες, και φτηνότερες και ακριβότερες.

Αλλά παρά το ότι άρχισε κατευθείαν με 150, καλά τα πήγε από άποψης κριτικών.

Δεν την έχω πάρει, ούτε το θεωρώ και πολύ πιθανό.
Έλα μωρέ, τόσες γκόμενες, το μπέρδεμα γίνεται εύκολα.

Όποιος τις έχει συναντήσει και τις δύο, μπορεί να καταχωρήσει και συγκριτικό τεστ, άμα του καυλώσει.

Εγώ δεν έχω δει ακόμη καμιά από τις δυο τους.
Screenshot (166).png

:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom