BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Και Καρπαζοεισπρακτορας
Για δοκίμασε.
Και Καρπαζοεισπρακτορας
Φημες λενε οτι σε στειλαν για μπανακι απ την αλλη οχθη και βγηκες απο δωΓια δοκίμασε.
Φημες λενε οτι σε στειλαν για μπανακι απ την αλλη οχθη και βγηκες απο δω
Παντως εισαι κορυφαιος σπαμερ 4331 μηνυματα σε 6 μηνες ?Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών.
Παντως εισαι κορυφαιος σπαμερ 4331 μηνυματα σε 6 μηνες ?
Ποιο ήταν το προηγούμενο nickname σου αδερφε? Μια παρέα είμαστε,για πες.Καμία σχέση με σπαμ, αγαπητέ. Τα μηνύματα μου είναι όλα εμπνευσμένα. Αυτός ο κόσμος με χρειάζεται, όσο κανέναν άλλον.
Ποιο ήταν το προηγούμενο nickname σου αδερφε? Μια παρέα είμαστε,για πες.
Δεν επιμενω. Μπαν γιατί εφαγες?Όταν θέλω, ό,τι θέλω το λέω, εφόσον χρειάζεται.
Έχω ούτως ή άλλως ένα πολύ χαρακτηριστικό προφιλ με γεωπολιτικά ενδιαφέροντα υπέρ του Ισραήλ και αντιφαρμακευτικά ενάντια στους εμβολιασμούς.
Είναι δηλαδή ούτως ή άλλως πανεύκολο, να βρει κανείς παλαιότερα ή νυν nickname μου.
Δεν επιμενω. Μπαν γιατί εφαγες?
Δεν επέμειναν στο να μου πεις το nickname. Ρώτησα γιατί εφαγες εφαγες μπαν,ούτε αυτό θες να απαντήσεις. Ούτε σε αυτό επιμενω,παμε παρακατω.Επιμένεις όμως, και λες τα δικά σου.Και από τη μουσική που βάζουν, ξεχωρίζεις τους users.
Μουσικό διάλειμμα.
Δεν επέμειναν στο να μου πεις το nickname. Ρώτησα γιατί εφαγες εφαγες μπαν,ούτε αυτό θες να απαντήσεις. Ούτε σε αυτό επιμενω,παμε παρακατω.
Τι να μάθεις? Δεν έχω φάει ποτέ μπαν. Από συμμετοχή του δίνεις κ καταλαβαίνει βλέπω,από κριτικες ησυχια.Ακριβώς, πάμε παρακάτω.
Δεν είναι κάτι, που θα ήθελα να μάθω για σένα, οπότε δεν έχω και κάτι να σε ρωτήσω.
Εδω συζηταμε κυριως για αγοραιο ερωτα , για πολιτικα και αντιφαρμακευτικα πηγαινε σε κανα fb κανα twitter θα ταιριαζες καλυτερα εκειΌταν θέλω, ό,τι θέλω το λέω, εφόσον χρειάζεται.
Έχω ούτως ή άλλως ένα πολύ χαρακτηριστικό προφιλ με γεωπολιτικά ενδιαφέροντα υπέρ του Ισραήλ και αντιφαρμακευτικά ενάντια στους εμβολιασμούς.
Είναι δηλαδή ούτως ή άλλως πανεύκολο, να βρει κανείς παλαιότερα ή νυν nickname μου.
Τι να μάθεις? Δεν έχω φάει ποτέ μπαν. Από συμμετοχή του δίνεις κ καταλαβαίνει βλέπω,από κριτικες ησυχια.
Εδω συζηταμε κυριως για αγοραιο ερωτα , για πολιτικα και αντιφαρμακευτικα πηγαινε σε κανα fb κανα twitter θα ταιριαζες καλυτερα εκει
Είσαι λιγους μήνες εδώ μεσα κ κοντεύεις 5000 μηνύματα. Στο κουτσομπολιό τους νικάς όλους. Σχετικα καινουριοι λογαριασμοι που δεν προσφέρουν με κριτικες,δε τους παίρνουμε κ πολύ σοβαρά εδώ μέσα. Αυτά!Δεν με ενδιαφέρει τίποτα σχετικά με τα μπαν που αναφέρεις. Κι επίσης τίποτα άλλο από αυτά που λες εδώ.
Δεν λέω, ότι φαντάζεις σαν την κουτσομπόλα της τάξης, αλλά αν συνεχίσεις, μπορεί και να μπουν ιδέες.
Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις.
Ε, το ανακίνησε η κοπέλα το νήμα της πια. Όποιος θέλει να τη συναντήσει, θα το πετύχει λογικά.
Πάντα υπάρχουν και καλύτερες και χειρότερες, και φτηνότερες και ακριβότερες.
Αλλά παρά το ότι άρχισε κατευθείαν με 150, καλά τα πήγε από άποψης κριτικών.
Δεν την έχω πάρει, ούτε το θεωρώ και πολύ πιθανό.
Έλα μωρέ, τόσες γκόμενες, το μπέρδεμα γίνεται εύκολα.
Όποιος τις έχει συναντήσει και τις δύο, μπορεί να καταχωρήσει και συγκριτικό τεστ, άμα του καυλώσει.
Εγώ δεν έχω δει ακόμη καμιά από τις δυο τους.