Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.555
- Πόντοι
- 3.246
Αφου ο τυπος φαινεται οτι ειναι ταλεντο
Αντε και ειχα βαρεθει να κραζω τους ιδιους
Αφου ο τυπος φαινεται οτι ειναι ταλεντο
Τωρα τελευταια πολλα ταλεντα π.χ Ακροατης, Μουφαλβανοσ κλπ......Αφου ο τυπος φαινεται οτι ειναι ταλεντο
Αντε και ειχα βαρεθει να κραζω τους ιδιους
Νταξει πλακα εχει καλο ειναι να εμφανιζονται καινουργια ταλεντα για να μη βαριομαστε κιολαςΤωρα τελευταια πολλα ταλεντα π.χ Ακροατης, Μουφαλβανοσ κλπ......
Στ€ίλτ€ τίποτα κι ανεβάζω εγώ - και με πειστήρια κιόλας - ειδάλλως θα πάω για δανεικάανεβασε φιλε Μπεν καμμια κριτικουλα και εσυ να σε διαβασουμε
Τωρα τελευταια πολλα ταλεντα π.χ Ακροατης, Μουφαλβανοσ κλπ......
Α καλά,τον άρπαξε ο παπαφιλιππας. Καλά ξεμπερδέματα.
Ουτε τον χρόνο ουτε την ορεξη εχω για βλακείες !Μπορεί και να σας φαίνεται ότι είναι έτσι. Αφού έχετε τη διάθεση και το χρόνο, κοιτάξτε το!
Αυτός είναι αυτός που σου χώνει όλη την ώρα ο Ελγκαναδόρ.
Δεν ξέρω καν τι ρόλο παίζει.
Κοίτα τι σου απάντησα πιο πριν, και πήγαινε να χαζοπαζαρέψεις αλλού, τύπε.
Μπορεί και να σας φαίνεται ότι είναι έτσι. Αφού έχετε τη διάθεση και το χρόνο, κοιτάξτε το!
ΕΙναι η σειρα του τωρα να τα ακουσει ,Πάλι καλά που εννοείς τον Μπιγκ Μπεν
Πάλι καλά που εννοείς τον Μπιγκ Μπεν
Ε, τι να κάνουμε τώρα; Να πάω να με ονομάσω Very Big Ben, για να μην μπερδευόμαστε;
Ο PapaPhilips την έφαγε στο μεταξύ φυσικά από μένα την αναφορά, που πήγε και έκοψε και έραψε από διαφορετικά νήματα, και από σχόλια σε κριτικές, κι έβαλε screenshots για να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις, και να διαδώσει ψευδείς φήμες.
Ας το κρίνουν οι mods, γιατί να ασχολούμαι εγώ;
Καλαμάτα κατεβαίνεις;Ε, τι να κάνουμε τώρα;
Και βεβαια να το αλλαξεις να βαλεις London bridge ξερω γω χαχα , Μη μπλεκουμε τωρα τα Big γιατι ολοι Big ειναιΕ, τι να κάνουμε τώρα; Να πάω να με ονομάσω Very Big Ben, για να μην μπερδευόμαστε;
Ο PapaPhilips την έφαγε στο μεταξύ φυσικά από μένα την αναφορά, που πήγε και έκοψε και έραψε από διαφορετικά νήματα, και από σχόλια σε κριτικές, κι έβαλε screenshots για να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις, και να διαδώσει ψευδείς φήμες.
Ας το κρίνουν οι mods, γιατί να ασχολούμαι εγώ;
Δεν κοιτάω τώρα τι κόβεις και ράβεις πάλι εδώ. Κοίτα απλά να έχεις τα πνευματικά δικαιώματα για τη φώτο του ανθρώπου, που ανέβασες. Δεν ξέρω μεν ποιος είναι, αλλά καλό είναι να μην έχεις ανεβάσει τη φώτο του καταχρηστικά.
Καλή σου συνέχεια.