Νέα

«Αλήθειες και τέρατα που ακούγονται και γράφονται στο μπου»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 810
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
144
Like
23.795
Πόντοι
25.186
Ο απατεωνας?

Βαλτος είναι για να γίνετε κίνηση στο σαιτ.

Δεν προκειται να σχοληθω μαζι του παρα μόνο ως καρικατούρα!

Ο απατεωνας?

Βαλτος είναι για να γίνετε κίνηση στο σαιτ.

Δεν προκειται να σχοληθω μαζι του παρα μόνο ως καρικατούρα!
Ξέρουμε εσύ ασχολείσαι με Κοκο

πρεζάκι ε πρεζάκι

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.988
Πόντοι
17.785
Ξέρουμε εσύ ασχολείσαι με Κοκο

πρεζάκι ε πρεζάκι
Αυτα τα λεει ο γεροξούρας ο μεντορας σου και τα αναμεταδίδεις σαν το καλο τσιρακι που είσαι . Ελα στο νημα του γκλαμουρ να σε σβήσω σαν λογαριασμο για αλλη μια φορά.

Φοβάσαι?

Εδω μόνο τα ναυαγια που δεν πηγαινουν γραφουν σαν και λογου σου.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.244
Πόντοι
3.556
Κάτι άσχετο προς το παρόν, μέχρι ίσως να οριστικοποιηθεί ο τόπος και ο τρόπος «του ραντεβού με την αλήθεια» μεταξύ Ελγκαναδόρ και Σρεκ7.

Μια και η κριτική αφορά την Andrea7, μια σύντομη αναφορά στην επιχείρηση AndreaS από το Β´ Παγκόσμιο.

Οι Γερμανοί ήθελαν να κατακλύσουν τη Μεγάλη Βρετανία με πλαστά χρήματα, ώστε να ξεσπάσει πληθωρισμός στο νησί και να αποσταθεροποιηθεί η βρετανική οικονομία.

Ψιλοάσχετο μεν, αλλά μας θυμίζει, ότι η ιστορία γράφεται από τους νικητές.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.244
Πόντοι
3.556
Κουλό νήμα πάντως. Έχει το ενδιαφέρον του.

Η αντιπαράθεση για την Αντρέα7 δεν μοιάζει να καταλήγει σε μία τελική αναμέτρηση ούτε στο νήμα του Γκλάμουρ, ούτε σε ένα νέο δημοψήφισμα.

Ό,τι να ‘ναι. Whatever.

:sunglasses:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.345
Πόντοι
1.346
περισσότερα για δαύτηνε;

Θα σου πω γιατί ρωτάω...
Λέμε τώρα σενάριο ότι ανεβαίνω Αθήνα => το οποίο μεταφράζεται για 48ωρο καθαρό ή 3 μέρες διαμονή. Μπαίνοντας σε μια τέτοια διαδικασία => τα έξοδα θα είναι τετραψήφια => άντε ως 1.5-2 χιλιάδες γιατί προφανώς δεν θα έρθω να πάω στη Φυλής, αλλά ούτε σε στούντιο. Συν τοις άλλοις, ε θα πάρεις (παραγγείλεις) κάποια κορίτσια που δίνουν και κωλάντερο αλλά (προσωπική επιλογή) και γλυφοκωλάδα. Τυχαία λοιπόν βρήκα την ξανθιά που βλέπεις (ΟΚ υπάρχουν και μερικές άλλες). Τέσπα την έχεις καβαλήσει :zfuck: :rolleyes:

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.738
Πόντοι
736
περισσότερα για δαύτηνε;

Θα σου πω γιατί ρωτάω...
Λέμε τώρα σενάριο ότι ανεβαίνω Αθήνα => το οποίο μεταφράζεται για 48ωρο καθαρό ή 3 μέρες διαμονή. Μπαίνοντας σε μια τέτοια διαδικασία => τα έξοδα θα είναι τετραψήφια => άντε ως 1.5-2 χιλιάδες γιατί προφανώς δεν θα έρθω να πάω στη Φυλής, αλλά ούτε σε στούντιο. Συν τοις άλλοις, ε θα πάρεις (παραγγείλεις) κάποια κορίτσια που δίνουν και κωλάντερο αλλά (προσωπική επιλογή) και γλυφοκωλάδα. Τυχαία λοιπόν βρήκα την ξανθιά που βλέπεις (ΟΚ υπάρχουν και μερικές άλλες). Τέσπα την έχεις καβαλήσει :zfuck: :rolleyes:
Δυνατό και καλό φαίνεται ( δεν την έχω πάρει ),250 plus την ώρα θα σου κοστίσει σύμφωνα με αυτά που ζητάς . Μέχρι να έρθεις στην Αθήνα δεν μου γράφεις τρία G /OVER/2.5 σημερινά να τα κοπανήσω μια 50αρα ?

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.345
Πόντοι
1.346
Δυνατό και καλό φαίνεται ( δεν την έχω πάρει ),250 plus την ώρα θα σου κοστίσει σύμφωνα με αυτά που ζητάς . Μέχρι να έρθεις στην Αθήνα δεν μου γράφεις τρία G /OVER/2.5 σημερινά να τα κοπανήσω μια 50αρα ?
100 πληρώνεις εδώ (για ένα γαμίσι και έξω) αν τυχόν δίνει κώλο, τώρα πίπα μπορεί να μην κάνει και ακάπ, γλυφοκωλάδα ΔΕΝ προσφέρεται με τίποτα, μόνο αν σε γουστάρει (με κακόμαθε η μπουταροκωλαρού Σόνια κι άντε να μαζευτώ)
Μέχρι να έρθεις στην Αθήνα δεν μου γράφεις τρία G /OVER/2.5 σημερινά να τα κοπανήσω μια 50αρα ?
Συντονίσου για γουδιά 2ης ώρα 21:00, αλλά μπαίνεις Oddsportal?
Γιατί ως επί των πλείστων ΔΕΝ δίνω προγνωστικά εδώ, πηγαίνετε στα profiles που ήδη έχω δώσει => 5382 σελίδα Στοίχημα => ξαναδες τα κογιότ.

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
144
Like
23.795
Πόντοι
25.186
Αυτα τα λεει ο γεροξούρας ο μεντορας σου και τα αναμεταδίδεις σαν το καλο τσιρακι που είσαι . Ελα στο νημα του γκλαμουρ να σε σβήσω σαν λογαριασμο για αλλη μια φορά.

Φοβάσαι?

Εδω μόνο τα ναυαγια που δεν πηγαινουν γραφουν σαν και λογου σου.
Πρεζάκι της ομόνοιας @srek7

Συνημμένα

• IMG_5031.png
    IMG_5031.png
    551,5 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
144
Like
23.795
Πόντοι
25.186
@srek7 Τι έγινε βρήκες την φανταστική σου γκόμενα την andrea

και ζηλεύεις που την πήρε ο αληθινός γαμιάς elganador

ξέρεις ε κάθε φορά που τη βλέπω μου λέει ξαναέλα γιατί περνάω όμορφα μαζί σου και γουστάρω τρελά

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.988
Πόντοι
17.785
@srek7 Τι έγινε βρήκες την φανταστική σου γκόμενα την andrea

και ζηλεύεις που την πήρε ο αληθινός γαμιάς elganador

ξέρεις ε κάθε φορά που τη βλέπω μου λέει ξαναέλα γιατί περνάω όμορφα μαζί σου και γουστάρω τρελά
Βρηκα την μανουλα σου μουφαλβανακο την πουτανα.

Τρεχα να κλαφτεις στον Αντιοσθενη σαν τον πουτανας γιο που είσαι

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
144
Like
23.795
Πόντοι
25.186
Βρηκα την μανουλα σου μουφαλβανακο την πουτανα.

Τρεχα να κλαφτεις στον Αντιοσθενη σαν τον πουτανας γιο που είσαι
Εγώ δε θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο για την μάνα σου γιατί της μανες της έχω ιερό πράγμα
εύχομαι η μάνα σου να είναι καλά και ο θεός να την έχει καλά και όλες τις μάνες σε όλο τον κόσμο

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.988
Πόντοι
17.785
Εγώ δε θα σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο για την μάνα σου γιατί της μανες της έχω ιερό πράγμα
εύχομαι η μάνα σου να είναι καλά και ο θεός να την έχει καλά και όλες τις μάνες σε όλο τον κόσμο
Φυγε απο δω ρε αλβανιδι . Αν σε είχα μπροστα μου κονσερβοκούτι και πηγαδα και θα κοιμόμουν σαν πουλάκι .

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
144
Like
23.795
Πόντοι
25.186
Φυγε απο δω ρε αλβανιδι . Αν σε είχα μπροστα μου κονσερβοκούτι και πηγαδα και θα κοιμόμουν σαν πουλάκι .
Άντε τώρα πάρε λίγο κοκο να ηρεμήσεις

πρεζακι της ομονοίας

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.937
Πόντοι
456
Οι μισές κριτικές του Γκαντόρ είναι ανακύκλωση από περσινές.

Να ρωτήσουμε την κοπέλα που έκανε μπάνιο μαζί του ενώ δεν κάνει με κανέναν ή την κοπέλα με τα κόκκινα εσώρουχα ενώ δεν έχει.

:tooth:
Εσύ που ξέρεις όλα τα εσώρουχα μιας πουτάνας; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom