Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ἄλα της καὶ συνείδησις τῆς ταξικῆς του ὑπεροχῆς ὁ κ. συμμορίτης!

Μετεωρίτες πέφτουν στη γη, ο μπακάλης μας λέει για ταξική συνείδηση.. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο..  :rolleyes:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο καιρος θα περασει ευκολα...
Οταν συνηθισεις την ολη φαση σιγουρα περναει ευκολοτερα ο καιρος απο οτι στις αρχες.
Αναλογα βεβαια και την θητεια που κανει κανεις.
Διοτι ο φιλος που ειναι στη λεσχη το βραδυ κοιμαται κανονικα,δεν ξυπναει για να κανει σκοπετο :sunglasses:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τυπε ο στρατος θα επρεπε να ηταν 2 μηνες
μια εβδομαδα
να μαθουμε να τερματιζουμε το call of duty sto pc και μετα αμεσωςνα απολυθουμε
και αν γινεται να υπηρετησουμε 5 λεπτα με τα ποδια απο την μαμα γιατι σαν νεοελληνας ειμαστε και λιγο μαμακηδες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μια εβδομαδα
να μαθουμε να τερματιζουμε το call of duty sto pc και μετα αμεσωςνα απολυθουμε
και αν γινεται να υπηρετησουμε 5 λεπτα με τα ποδια απο την μαμα γιατι σαν νεοελληνας ειμαστε και λιγο μαμακηδες
τυπε υπαρχουν παιδια που δεν εχουν να πληρωσουν,ο στρατος εχει πολλα εξοδα οταν εισαι μακρια απο το σπιτι σου...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δε συμφωνώ σε όλα.
Η Θητεια θα έπρεπε να ήταν 18 μήνες όπως παλιότερα,αλλά να στα πληρώνει όλα το κράτος.Και να κάνεις συνεχώς βολές και ασκήσεις.Πάει κάποιος στο στρατό και οι γονείς αιμορραγούν οικονομικά.Σου ζητούν να είσαι γυαλισμένος,αλλά δε σου δίνουν βερνίκι,μόνο μια βούρτσα όταν κατατάσσεσαι.Εμένα βερνίκι δεν μου είχαν δώσει ποτέ.Ξυραφάκια και αφρό ποτέ.Ακόμα και τα χαρτιά υγείας αγόραζα.Μου είχαν δώσει και 3 σώβρακα να βγάλω τη θητεία...Έλεος.Ακόμα και το φούμο είχα αγοράσει,φακό,πυξίδα...Καλά που δε μου είπαν να πάω να βρω και όπλο.Έλεος...Και φυσικά οι καραβανάδες έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος.Οδοιπορικά,κάρτες επιβίβασης κλπ κλπ.Εγώ όταν έπαιρνα άδεια έπρεπε να πληρώσω το ΚΤΕΛ,τον ΟΣΕ ή την Ο.Α να έρθω στο σπίτι μου...
και καλα ο μισθος σου θα επρεπε να ηταν πολυ μεγαλυτερος,αλλα πηγαινει στο φαγητο,στην ασφαλεια σου κλπ...γιαυτο μενουν τα 8 ευρω...! :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εγω που δεν τρωω μεσα σε ποιον πανε τα λεφτα του φαγητου μου?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ρε στο τελος της θητειας μου ηρθε ο ουκας, και τα γαμησε ολα. Μας ετοιμαζε για πολεμο, και ειχαμε καθε μερα ταε.
Ερχοταν με οπλο κρανος και τα σχετικα μεσα στο στρατοπεδο και μας μιλαγε για το εθνος.
Υπερρεαλιστικες καταστασεις μιλαμε.
έκανε αυτό που όφειλε να κάνει δηλαδή ;)

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και αφου στο θεμα εγραψε για αλήτες και αχάριστους να του πω κι αυτο το τελευταίο
σου εύχομαι φίλε στο μέλλον....
....να μην τσακιστει ο γιος σου με μηχανάκι σε κανα νησί, γιατί ο αλήτης ο αεροπόρος θα ερθει να τον πάει σε νοσοκομείο
....να μην ξεμείνουν τα αγροτικά σου προιόντα σε κανα λιμάνι λόγω απεργίας, γιατι ο αχάριστος ο ναυτικός θα έρθει να στα μεταφέρει πριν σαπίσουν
....να μη κινδυνέψει το εξοχικό σου στο δάσος από φωτιά γιατί ο μπαστουνόβλαχος ο στραταίος θα έρθει για να την σβήσει (μαζί με τα "κατά τη γνώμη σου" κορόιδα, τους κανονικούς φαντάρους).

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τυπε υπαρχουν παιδια που δεν εχουν να πληρωσουν,ο στρατος εχει πολλα εξοδα οταν εισαι μακρια απο το σπιτι σου...
εγω υπηρετησα 3000 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι μου
δεν ειδα τρομερα εξοδα
σπιτι Ντυσσελντορφ Γερμανια
ο στρατος στην Ελλαδα δεν μπορει να ειναι ιδιος με τον στρατο στην Γερμανια η στην Δανια γιατι εχουμε απεναντι τους Τουρκους
το να θυσιασεις 1-1.5 χρονο για την πατριδα σου δεν ειναι τραγικο
αντι να εχουν ολοι σαν στοχο την βελτιωση της στρατιωτικης τους θητειας ακους μονο την γκρινια απο κακομαθημενα βουτηροπαιδα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
όσο για τον θεματοθέτη προσωπικά μπορώ να τον καταλάβω, οι υπηρεσίες στα μαγειρεία ήταν πολύωρες και ΑΠΑΛΕΥΤΕΣ εκτός αν ήσουν φίδι, δεν ήταν τυχαίο που όλοι βαρυγκομούσαμε όταν έσκαγε υπηρεσία στα μαγειρεία (υποθέτω στις λέσχες θα είναι κάτι παρόμοιο, ίσως και πιο προβλεπόμενες καταστάσεις)

εντιτ: το να αναμένεις ευχαριστώ από την άλλη για την υπηρεσία σου είναι ψιλοανέκδοτο :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
images

Επισκέπτης
Αν οι αξιωματικοί είχαν καλύτερη παιδεία και τρόπους
καθώς επίσης και εάν οι φαντάροι ήταν πιο ψημένοι, και δεν μυξοκλαίγαν με τις πρώτες σκοπιές και αγγαρείες
καθώς και εάν γινόταν λιγότερες μεροληψίες, βολέματα και παρεμβάσεις από τρίτους

ο στρατός θα ήταν καλύτερος

με αυτά τα δεδομένα, είναι και θα παραμείνει ένα χάλι

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τα δεκάχρονα στην παλαιστίνη πολεμάνε με πέτρες για την ελευθερία τους και ο τύπος εδώ μας λέει ότι του κόπηκε η μέση να σηκώνει την κουτάλα στη λέσχη !!!!!!!!
γαμήσι που θέλετε ορισμένοι
Αρχισαν οι πιπες.
Μια μεγαλη σκηνη ειναι ο στρατος και ο καθενας παιζει τον ρολο του, και εγω που ημου και "μαχιμος" και γαμηθηκα τι καταλαβα;
Τιποτα.
Μια παρασταση εδωσα για να παρει κανενα γαλονι παραπανω ο καθε βλακας.
Δεν τον νοιαζει τον στρατιωτικο αμα εισαι σωστος η αμα εχεις μαθει κατι, αρκει να δειχνεις πως εισαι ενταξει.
Και οταν πεφτει το τηλεφωνο απο ψηλα ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ στρατιωτικος, κανει τις καλλιτερες πιπες, ολα για την καριερα του.

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
και καλα ο μισθος σου θα επρεπε να ηταν πολυ μεγαλυτερος,αλλα πηγαινει στο φαγητο,στην ασφαλεια σου κλπ...γιαυτο μενουν τα 8 ευρω...! :grin:

1000δρχ έπαιρνα.Όσο για το φαγητό...Για κλάματα.Ασφάλεια;Ποια ασφάλεια;Μου είχαν κλέψει 2 φορές τις αρβύλες.Αλλά και τις 2 βρήκα τον κλέφτη αφού τις είχα σημαδέψει σε σημείο που δεν το περίμεναν...Δεν του έκαναν τίποτα,αλλά όταν τον πέτυχα στην πόλη τον πρώτο έφαγε πολλές μάπες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια φορα ειχα παει σε μια κοντινη υπηρεσια (την κεντρικη που δινει το φαγητο)
επειδη θα εφευγα αργα απογευμα και μου λεει απο που ερχεσαΙ? εΝΑς εκει που εκανε υπηρεσια
λεω απο αλλου του ειπα την υπηρεσια μου κανει δεν τρως εδω λεω ελα τα περισσοτερα φαγητα τα πετατε θα μου πεις δεν τρωω κιολας λεει καλα μιλα με τον υπολογο λεω ποιος ειναι...

και μου ερχεται ενας κοντουλης επιτετοιος στο βαθμο υπαξιωματικος και του λεω ειμαι στην ταδε υπηρεσια εκει κοντοσταθηκε  :2funny: :2funny:

λεει δεν ξερω αμα φτανουνε για ολους εδω λεω μια χαρα θα φτασουνε χθες πηγα αλλου και μου δωσανε και εσυ εισαι εδω κεντρικο και δεν δινεις? λεει καλα παρε πιατο και βαλε

και το πιατο το γεμισα και 2 φορες με ρυζι και κρεας  :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αν οι αξιωματικοί είχαν καλύτερη παιδεία και τρόπους
καθώς επίσης και εάν οι φαντάροι ήταν πιο ψημένοι, και δεν μυξοκλαίγαν με τις πρώτες σκοπιές και αγγαρείες
καθώς και εάν γινόταν λιγότερες μεροληψίες, βολέματα και παρεμβάσεις από τρίτους

ο στρατός θα ήταν καλύτερος

με αυτά τα δεδομένα, είναι και θα παραμείνει ένα χάλι
σωστος....ειδικα με τα βυσματα..εκει ξενερωνεις..ο αλλος να ειναι εξω και εσυ να κανεις τις υπηρεσιες του στην ουσια...αμα υπηρχε αξιοκρατια θα ηταν μια χαρα,αλλα ειναι μια μικρογραφεια της κοινωνιας μας...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πανε στους φανταρους του εβρου, ακομα δεν σου εστειλαν ευχαριστηρια καρτα; Αχαριστοι τυπε μου.

Επισκέπτης

ρε μπολντ σε παρακαλώ πολύ, μη συμμετάσχεις σε συζητήσεις για στρατό
είναι μεγάλη βλασφημία

είναι σα να μιλάει η Παπαρήγα για μόντελινγκ
η Τζούλια Αλεξανδράτου για Πυρηνική Φυσική
ή
ο Πάσσαρης για χριστιανική ηθική

για ΙΤ κλπ μίλα, για στρατό, μην το κάνεις σε παρακαλώ, είναι μεγάλη προσβολή για αυτούς που έκαναν πραγματική θητεία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom