Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σε φερανε στην ΛΑΕΔ μεσα στο κεντρο της Αθηνας απο τα κατσικοχωρια που εβοσκες....
μπορεις να τρως και εσυ μεσα και να βλεπεις υψηλοβαθμους απο το να βλεπεις αξεστους λοχιες να σου φωναζουν και καθεσαι και γραφεις μετα για αχαριστιες?

διεκοψε την αποσπαση στην τελικη και γυρνα πισω.
πως να την διακοψει; τοσο ευκολο ειναι;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτα να τα πεις σε οσους μου εσπαγαν τα αρχιδια καθημερινα..... οτι ειμαι βυσμα  :P

1 μεσα 5 εξω και στην ξηρα !!!!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ανοίγω το παρόν θέμα για να εκθέτουμε απόψεις εμείς τα στρατευμένα νιάτα σχετικά με τους ανωτέρους μας και την αχαριστία που δείχνουν.... Προσωπικά εδώ κ μια εβδομάδα είμαι στη Λέσχη αξιωματικών, σηκώνομαι αξημέρωτα, φτιάχνω ομελέτες σε κάτι απόστρατους αντιστράτηγους, μαγειρεύουμε για το συσίτιο για να φάνε οι διάφοροι καραβανάδες, ετοιμάζουμε τραπέζια και εκδηλώσεις για τον τξίαρχο, τραπεζώουμε φίλους και συγγενείς του κάθε αστεράτου....όλο το κορμί πονάει, η μέση μου είναι χάλια και όλα τα παιδιά παραπονιούνται από την αυπνία...και ένα "ευχαριστώ" ούτε έχει ειπωθεί, μια τιμητική δεν έχει δοθεί....ταθεωρούν όλα δεδομένα, ότι πρέπει να έχουν όλα αυτά τα προνόμια, άνθρωποι οι οποίοι στην καθημερινότητα θα μου έκλαναν τα αρχίδια...και τώρα μπορούν και το παίζουν ιστορία...

Εγω θα σου πω περιστατικο φιλου.Ηταν λεσχη αξιωματικων τριπολη.Τον περνει τηλεφωνο λοχαγος να του μαγειρεψει μπριζολες και λεει θα περασω σε 10 λεπτα να φαω.Τις φιαχνει τις σερβιρει και περιμενει.Για να μην κρυωσουν τις βαζει σε θερμοθαλαμο και συνεχιζει το μαγειρεμα.Ερχεται μετα απο 2 ωρες του τις σερβιρει και οταν παει να φαει του λεει πως ειναι ξαναζεσταμενη και δεν την ειχε μολις φιαξει.Ο φιλος δικαιολογηθηκε λεγοντας πως ''μου ειπατε σε 10 λεπτα θα ερθετε'' και φυσικα ο αλλος αρχισε να φωναζει.Δυστυχως για αυτον ο φιλος δεν αντεξε και του κατεβασε καντηλια με αποτελεσμα να βγει αναφορα και να φαει καμπανα.
Πιστευω πως ειναι ενδεικτικη αυτη η ιστορια.Φυσικα δεν ειναι ολοι ιδιοι μην παρεψηγηθω αλλα πολλοι βγαζουν τα κομπλεξ τους εκει μεσα.
Επισης για την γιορτη της αγιας βαρβαρας (πυροβολικο)ημουν σερβιτορος και καθοντουσαν καποιοι και μας εδειχναν πως θα σερβιρουμε κρασι και φαγητα λες και δεν μπορουσαν να βαλουν μονοι τους :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτα να τα πεις σε οσους μου εσπαγαν τα αρχιδια καθημερινα..... οτι ειμαι βυσμα  :P

1 μεσα 5 εξω και στην ξηρα !!!!!
και 800 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι τους...ενω εσυ διπλα στο σπιτι σου και δεν εχεις κοιμηθει ποτε σε στρατοπεδο παρα μονο στην βασικη εκπαιδευση ως νεοσυλλεκτος :think: :think: :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και 800 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι τους...ενω εσυ διπλα στο σπιτι σου και δεν εχεις κοιμηθει ποτε σε στρατοπεδο παρα μονο στην βασικη εκπαιδευση ως νεοσυλλεκτος :think: :think: :think:

Εγω ομως σηκωνομαι καθε μερα απο τις 5 και εχω υπηρεσια μεχρι τις 4 το απογευμα....

εχω και αρκετα off βεβαια ... ενω αυτοι εχουνε λεει ελαχιστες υπηρεσιες τελοςπαντων

ο στρατος πλεον ειναι κολλεγιο και σε καναν στραβοξυλο στρατιωτικο να πεσεις κανεις πισω εκεινη την ωρα και τελειωνει το θεμα.

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
πως να την διακοψει; τοσο ευκολο ειναι;
εύκολότατο....τηλέφωνο στο λοχαγό και του λες ότι δεν αντέχεις, ότι έχεις πρόβλημα κλπ...τούμπες θα κάνει να σε ξαναεχει στη μονάδα.....2 χέρια παραπάνω....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εύκολότατο....τηλέφωνο στο λοχαγό και του λες ότι δεν αντέχεις, ότι έχεις πρόβλημα κλπ...τούμπες θα κάνει να σε ξαναεχει στη μονάδα.....2 χέρια παραπάνω....
θα σε φαει το σκοπετο απο κει ομως.... :-

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ξεχναει κανεις τη φατσα του καραβλαχου μολις εραβε τη μιση σαρδελα?
Ξερω, δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα εγω γιατι 19 μηνες τους εβλεπα ολους ετσι?

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ξεχναει κανεις τη φατσα του καραβλαχου μολις εραβε τη μιση σαρδελα?
Ξερω, δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα εγω γιατι 19 μηνες τους εβλεπα ολους ετσι?
ο διοικητής μου στο τάγμα είναι από τους πιο ξηγημ΄πενους ανθρώπους, μας φέρεται μσαν πατέρας, και ο λοχαγός μου το ίδιο...αλλά ρε φίλε όσοσ πιο ψηλά ανεβαίνεις τόσο πιο μουνόπανο γίνεσαι...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Πριν 2-3 βδομαδες εμαθα ειχατε  πολυ τρεξιμο.Ηρθαν υψηλα προσπωπα :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ότι μαλακία  συναντάτε και σας κατέβει στο κεφάλι, τη γενικεύετε και την ποστάρετε....Σας είπε κανείς ότι όλοι οι Στρατιωτικοί είναι όπως τους περιγράφετε και τους βρίζετε  εν χορώ,όλοι οι άσπιλοι και αμόλυντοι εδω μέσα???Δηλαδή οι άλλες κοινωνικές τάξεις που τους Υπηρετείτε καθημερινά-προϊστάμενοι,Διευθυντές,Προσωπάρχες-είναι Αγιοι??? Ρε δεν γ@@@μαστε εδω μέσα, που βρηκατε τη στιγμή να ρίξετε λάσπη, σε μια ομάδα ανθρωπων που στην πλειοψηφία τους μπήκαν στις ΕΔ για ενα ΙΔΑΝΙΚΟ??Σε ανθρώπους που δεν εχουν το δικαίωμα της απεργίας, που οι πολιτικοί τους προιστάμενοι τους λοιδωρούν, που εχουν κατασυκοφαντηθεί απο τα αυτιστικά και την παρέα τους, που τους δουλεύουν και οι τωρινοί πετώντας τους ενα κοκαλο προαγωγής η καλυτερης μετάθεσης??
Κλαιγεστε σαν γριες που σερβιρετε φαγητά ,ενω ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ, είναι στο Αιγαίο σε περιπολία 10 ΣΚΑΦΗ μας και 5 Α/Φ (εχω ζωντανη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ εικόνα ΤΩΡΑ).Τυπάκια που υπηρετείτε 10 μηνες όταν οι πατεραδες σας υπηρετούσαν 36...Αντε να μην αρχίσω γαμοσταυρίδια Σαβατιάτικα.
Τουλάχιστον ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΟ και ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ θεωρώ το αρχικό ποστ...Οι αιώνιοι κομπλεξικοί καραβανάδες που τους σερβιρετε σας φταινε για τα χαλια σας. ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ και δειτε ποιοι σας εφεραν σε αυτο το σημείο....
Και ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟ  ΘΕΛΕΙ,ΠΜ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΑΔΕΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ..Αντε να δω πόσα μηνυματα θα πάρω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom