lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
προβλέπεται!!!!:Φανταζομαι η ροχαλα θα ειναι πιατο ημερας καθημερινα.
προβλέπεται!!!!:Φανταζομαι η ροχαλα θα ειναι πιατο ημερας καθημερινα.
πως να την διακοψει; τοσο ευκολο ειναι;Σε φερανε στην ΛΑΕΔ μεσα στο κεντρο της Αθηνας απο τα κατσικοχωρια που εβοσκες....
μπορεις να τρως και εσυ μεσα και να βλεπεις υψηλοβαθμους απο το να βλεπεις αξεστους λοχιες να σου φωναζουν και καθεσαι και γραφεις μετα για αχαριστιες?
διεκοψε την αποσπαση στην τελικη και γυρνα πισω.
και κανα φλοκι τυπε καλο θα τους κανει ;)προβλέπεται!!!!
Ανοίγω το παρόν θέμα για να εκθέτουμε απόψεις εμείς τα στρατευμένα νιάτα σχετικά με τους ανωτέρους μας και την αχαριστία που δείχνουν.... Προσωπικά εδώ κ μια εβδομάδα είμαι στη Λέσχη αξιωματικών, σηκώνομαι αξημέρωτα, φτιάχνω ομελέτες σε κάτι απόστρατους αντιστράτηγους, μαγειρεύουμε για το συσίτιο για να φάνε οι διάφοροι καραβανάδες, ετοιμάζουμε τραπέζια και εκδηλώσεις για τον τξίαρχο, τραπεζώουμε φίλους και συγγενείς του κάθε αστεράτου....όλο το κορμί πονάει, η μέση μου είναι χάλια και όλα τα παιδιά παραπονιούνται από την αυπνία...και ένα "ευχαριστώ" ούτε έχει ειπωθεί, μια τιμητική δεν έχει δοθεί....ταθεωρούν όλα δεδομένα, ότι πρέπει να έχουν όλα αυτά τα προνόμια, άνθρωποι οι οποίοι στην καθημερινότητα θα μου έκλαναν τα αρχίδια...και τώρα μπορούν και το παίζουν ιστορία...
και 800 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι τους...ενω εσυ διπλα στο σπιτι σου και δεν εχεις κοιμηθει ποτε σε στρατοπεδο παρα μονο στην βασικη εκπαιδευση ως νεοσυλλεκτοςΑυτα να τα πεις σε οσους μου εσπαγαν τα αρχιδια καθημερινα..... οτι ειμαι βυσμα
1 μεσα 5 εξω και στην ξηρα !!!!!
Μαν καραβανας δεν εισαι εσυ?και κανα φλοκι τυπε καλο θα τους κανει ;)
και 800 χιλιομετρα μακρια απο το σπιτι τους...ενω εσυ διπλα στο σπιτι σου και δεν εχεις κοιμηθει ποτε σε στρατοπεδο παρα μονο στην βασικη εκπαιδευση ως νεοσυλλεκτος
και κανα φλοκι τυπε καλο θα τους κανει ;)
εύκολότατο....τηλέφωνο στο λοχαγό και του λες ότι δεν αντέχεις, ότι έχεις πρόβλημα κλπ...τούμπες θα κάνει να σε ξαναεχει στη μονάδα.....2 χέρια παραπάνω....πως να την διακοψει; τοσο ευκολο ειναι;
θα σε φαει το σκοπετο απο κει ομως.... :-εύκολότατο....τηλέφωνο στο λοχαγό και του λες ότι δεν αντέχεις, ότι έχεις πρόβλημα κλπ...τούμπες θα κάνει να σε ξαναεχει στη μονάδα.....2 χέρια παραπάνω....
ποιο κέντρο αθήνας ρεεεεε/////χίο είμαι ρε παίκτη....
το ζητάει ο ταξίαρχος να γίνονται αποσπάσεις.....και επειδή είμαι μάγειρας(ειδικότητα στο στρατό), χρειάζομαι στη λέσχη....αλλά έχουν ήδη 2 μάγειρες...γτ σε αλλαξαν μοναδα?
Ι3 άοπλο μαν....θα σε φαει το σκοπετο απο κει ομως.... :-
απέναντι είναι η ταξιαρχία.....Ταχιαρχια ανηκεις
τοτε πηγαινε..τι περιμενεις.... ;)Ι3 άοπλο μαν....
ο διοικητής μου στο τάγμα είναι από τους πιο ξηγημ΄πενους ανθρώπους, μας φέρεται μσαν πατέρας, και ο λοχαγός μου το ίδιο...αλλά ρε φίλε όσοσ πιο ψηλά ανεβαίνεις τόσο πιο μουνόπανο γίνεσαι...Ξεχναει κανεις τη φατσα του καραβλαχου μολις εραβε τη μιση σαρδελα?
Ξερω, δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα εγω γιατι 19 μηνες τους εβλεπα ολους ετσι?