Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο οι Έλληνες μπασκήνες.
Όπως ακριβώς είναι και οι ύπόλοιποι κρατικοδίαιτοι είναι και αυτοί.
Φυγόπονοι, ευθυνόφοβοι, οπισθοδρομικοί, διεφθαρμένοι, κομματικά στρατευμένοι
και αμφιβόλου φρονήματος.
Ο ιδιωτικός τομέας δεν είναι καλύτερος απλά όταν τρέχεις όλη μέρα για το ψωμάκι σου
και ζεις στο άγχος και στην αβεβαιότητα δεν έχεις τον απαραίτητο χρόμο να αναπτύξεις
σε τέτοιο βαθμό τα εκφυλιστικά αυτά συμπτώματα.
Δυστυχώς ζούμε στην εποχή της έσχατης παρακμής.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ότι μαλακία  συναντάτε και σας κατέβει στο κεφάλι, τη γενικεύετε και την ποστάρετε....Σας είπε κανείς ότι όλοι οι Στρατιωτικοί είναι όπως τους περιγράφετε και τους βρίζετε  εν χορώ,όλοι οι άσπιλοι και αμόλυντοι εδω μέσα???Δηλαδή οι άλλες κοινωνικές τάξεις που τους Υπηρετείτε καθημερινά-προϊστάμενοι,Διευθυντές,Προσωπάρχες-είναι Αγιοι??? Ρε δεν γ@@@μαστε εδω μέσα, που βρηκατε τη στιγμή να ρίξετε λάσπη, σε μια ομάδα ανθρωπων που στην πλειοψηφία τους μπήκαν στις ΕΔ για ενα ΙΔΑΝΙΚΟ??Σε ανθρώπους που δεν εχουν το δικαίωμα της απεργίας, που οι πολιτικοί τους προιστάμενοι τους λοιδωρούν, που εχουν κατασυκοφαντηθεί απο τα αυτιστικά και την παρέα τους, που τους δουλεύουν και οι τωρινοί πετώντας τους ενα κοκαλο προαγωγής η καλυτερης μετάθεσης??
Κλαιγεστε σαν γριες που σερβιρετε φαγητά ,ενω ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ, είναι στο Αιγαίο σε περιπολία 10 ΣΚΑΦΗ μας και 5 Α/Φ (εχω ζωντανη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ εικόνα ΤΩΡΑ).Τυπάκια που υπηρετείτε 10 μηνες όταν οι πατεραδες σας υπηρετούσαν 36...Αντε να μην αρχίσω γαμοσταυρίδια Σαβατιάτικα.
Τουλάχιστον ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΟ και ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ θεωρώ το αρχικό ποστ...Οι αιώνιοι κομπλεξικοί καραβανάδες που τους σερβιρετε σας φταινε για τα χαλια σας. ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ και δειτε ποιοι σας εφεραν σε αυτο το σημείο....
Και ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟ  ΘΕΛΕΙ,ΠΜ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΑΔΕΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ..Αντε να δω πόσα μηνυματα θα πάρω...

Προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο απο τις ενοπλες δυναμεις. Και μεταξυ μας ουτε και με τους μπατσους ειχα ποτε.... ευγενεστατοι και μου εχουν σβησει και παραβασεις επειδη τους μιλησα σωστα!!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σωστα το εθεσες για τον συγκεκριμενο ;)
Ρε στο τελος της θητειας μου ηρθε ο ουκας, και τα γαμησε ολα. Μας ετοιμαζε για πολεμο, και ειχαμε καθε μερα ταε.
Ερχοταν με οπλο κρανος και τα σχετικα μεσα στο στρατοπεδο και μας μιλαγε για το εθνος.
Υπερρεαλιστικες καταστασεις μιλαμε.

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Οι καραβανάδες μη δουν κάποιον στρατιώτη να έχει περισσότερα πτυχία και ξένες γλώσσες από αυτούς,τους πιάνει πανικός...Εν τω μεταξύ αυτά τα τσογλάνια όσο είναι στη σχολή δεν κάνουν αγγαρείες,έχουν οπλίτες γι'αυτή τη δουλειά,οπότε μετά θεωρούν την όποια αγγαρεία αναθέτουν ως εύκολη κι "ευχάριστη"...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τυπάκια που υπηρετείτε 10 μηνες όταν οι πατεραδες σας υπηρετούσαν 36..
ποιος ο λογος να υπηρετεις 36 μηνες ή ακομη και 10-12 με την υπαρχουσα πραγματικοτητα;
μηπως υπαρχει στοιχειωδης πολεμικη εκπαιδευση σε αυτο το διαστημα και δεν το ξερω;
θεωρεις πως τα μαγειρια και οι βολτες στην κυρια του διοικητου προσφερουν κατι στην πατριδα;γιατι αυτη ειναι η προσφορα του μεσου φανταρου..εκτος αν θεωρεις πως ο μεσος φοιτητακος ειναι μαχιμι σε περιπτωση συμπλοκης..

μη συγχεεις τους επαγγελματιες με τους πολιτες..ο επαγγελματιας υποχρεουται να υπακουει-ανεχεται τον ανωτερο ..
εγω δεν εχω καμια απολυτως υποχρεωση,κοινωνικη εργασια προσφερω επι της ουσιας..
και στο λεω γω που αν κ οταν παω θα μαι προνομιουχος μεσα λογω ιδιοτητας..

η θητεια του πολιτη γινεται για να πεσουν οι δαπανες και μονο..
δεν κρυβεται καποιο ιδανικο απο πισω..χασιμο χρονου 100%..

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
σνίτσελ χοιρινό με ρύζι αλα κρεμ(εγώ το ετοίμασα) 2 ευρώ, πατάτες τηγανιτές 0.95, κοτόπουλο φιλέτο 2.25 ευρώ.... :headbang: :headbang:

Θέλουν και σνίτσελ χοιρινό αλα κρεμ οι μπαστουνόβλαχοι! Δεν κοιτάνε εκεί που μέχρι πρότινος έτρωγαν προβατίνα στο κωλοχώρι τους.

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ, είναι στο Αιγαίο σε περιπολία 10 ΣΚΑΦΗ μας και 5 Α/Φ (εχω ζωντανη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ εικόνα ΤΩΡΑ

Τι καιρό έχει στο Αιγαίο τώρα;Πάντως από το marinetraffic.com και τα ανεμόμετρα των εμπορικών,βλέπω να έχει μόνο 15-20 κόμβους ΑΝΑ άνεμο.Δηλαδή τίποτα...

Πάντως σε μεγαλύτερη εκτίμηση έχω τα πληρώματα των ποντοπόρων πλοίων από τους καραβανάδες του Π.Ν...Οι "ποντοπόροι" είναι ναυτικοί με αρχίδια.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
εναν μηνα πριν απολυθεις πηγαινε για επανεξεταση στο ι και στα @@ σου ;)

Χρυσαυγίτης δίνει συμβουλές για λούφα σε γιωτά που ζορίστηκε στη... λέσχη!
Γράφεις και στο omhroi.gr, τύπε μου;

Επισκέπτης
Ανοίγω το παρόν θέμα για να εκθέτουμε απόψεις εμείς τα στρατευμένα νιάτα σχετικά με τους ανωτέρους μας και την αχαριστία που δείχνουν.... Προσωπικά εδώ κ μια εβδομάδα είμαι στη Λέσχη αξιωματικών, σηκώνομαι αξημέρωτα, φτιάχνω ομελέτες σε κάτι απόστρατους αντιστράτηγους, μαγειρεύουμε για το συσίτιο για να φάνε οι διάφοροι καραβανάδες, ετοιμάζουμε τραπέζια και εκδηλώσεις για τον τξίαρχο, τραπεζώουμε φίλους και συγγενείς του κάθε αστεράτου....όλο το κορμί πονάει, η μέση μου είναι χάλια και όλα τα παιδιά παραπονιούνται από την αυπνία...και ένα "ευχαριστώ" ούτε έχει ειπωθεί, μια τιμητική δεν έχει δοθεί....ταθεωρούν όλα δεδομένα, ότι πρέπει να έχουν όλα αυτά τα προνόμια, άνθρωποι οι οποίοι στην καθημερινότητα θα μου έκλαναν τα αρχίδια...και τώρα μπορούν και το παίζουν ιστορία...

Ὁ βίος δὲν εἶναι δίκαιος. Δεχθῆτε το.

Ὁ μόνος τρόπος διαφυγῆς εἶναι ἡ ἀπόκτησις οἰκονομικῆς εὐρωστίας. Σκεφθῆτε ὅτι πρὸ τῆς ἐμφανίσεως τῆς ἀστικῆς τἀξεως εἰς τὸ προσκήνιον παρόμοιοι τύποι εἶχον τὴν ἐξουσίαν.

Σήμερον εἶναι σχεδὸν ἀσήμαντοι.

Επισκέπτης
Θέλουν και σνίτσελ χοιρινό αλα κρεμ οι μπαστουνόβλαχοι! Δεν κοιτάνε εκεί που μέχρι πρότινος έτρωγαν προβατίνα στο κωλοχώρι τους.

Ἄλα της καὶ συνείδησις τῆς ταξικῆς του ὑπεροχῆς ὁ κ. συμμορίτης!

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τα δεκάχρονα στην παλαιστίνη πολεμάνε με πέτρες για την ελευθερία τους και ο τύπος εδώ μας λέει ότι του κόπηκε η μέση να σηκώνει την κουτάλα στη λέσχη !!!!!!!!
γαμήσι που θέλετε ορισμένοι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τα δεκάχρονα στην παλαιστίνη πολεμάνε με πέτρες για την ελευθερία τους και ο τύπος εδώ μας λέει ότι του κόπηκε η μέση να σηκώνει την κουτάλα στη λέσχη !!!!!!!!
τυπε ο στρατος θα επρεπε να ηταν 2 μηνες αλλα να περιλαμβανει εκπαιδευση,βολες,ασκησεις ενοπλου κλπ κατι σαν το σπεν που γινεται και να μην τους στελνουν στην αλλη ακρη της ελλαδος......μετα δεν υπαρχει ουσια μονο σκοπιες βαρας,αγγαρειες,μαγειρια κλπ...δηλαδη δουλειες που κανονικα τις κανουν οι καραβαναδες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η γκρινια συμβαδιζει με το στρατο ομως εκει μεσα ενα ειναι το σιγουρο,οτι κατι πρεπει να κανεις η να
φαινεται οτι κανεις.Αφου ρε φιλαρακι εισαι Ι3 αοπλο καπου επρεπε να σε βαλουν,σε πηγαν στη λεσχη λοιπον.
Αν ησουν Ι1 θα βαραγες σκοπετα,σε καθε περιπτωση κατι θα εκανες.
Να την βγαλεις στο χαλαρο χωρις να κανεις τιποτα και να κοιμασαι ολη μερα δεν γινεται.
Υπομονη λοιπον και θα περασει ο καιρος ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η γκρινια συμβαδιζει με το στρατο ομως εκει μεσα ενα ειναι το σιγουρο,οτι κατι πρεπει να κανεις η να
φαινεται οτι κανεις.Αφου ρε φιλαρακι εισαι Ι3 αοπλο καπου επρεπε να σε βαλουν,σε πηγαν στη λεσχη λοιπον.
Αν ησουν Ι1 θα βαραγες σκοπετα,σε καθε περιπτωση κατι θα εκανες.
Να την βγαλεις στο χαλαρο χωρις να κανεις τιποτα και να κοιμασαι ολη μερα δεν γινεται.
Υπομονη λοιπον και θα περασει ο καιρος ;)
ο καιρος θα περασει ευκολα...

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τυπε ο στρατος θα επρεπε να ηταν 2 μηνες αλλα να περιλαμβανει εκπαιδευση,βολες,ασκησεις ενοπλου κλπ κατι σαν το σπεν που γινεται και να μην τους στελνουν στην αλλη ακρη της ελλαδος......μετα δεν υπαρχει ουσια μονο σκοπιες βαρας,αγγαρειες,μαγειρια κλπ...δηλαδη δουλειες που κανονικα τις κανουν οι καραβαναδες...

Δε συμφωνώ σε όλα.
Η Θητεια θα έπρεπε να ήταν 18 μήνες όπως παλιότερα,αλλά να στα πληρώνει όλα το κράτος.Και να κάνεις συνεχώς βολές και ασκήσεις.Πάει κάποιος στο στρατό και οι γονείς αιμορραγούν οικονομικά.Σου ζητούν να είσαι γυαλισμένος,αλλά δε σου δίνουν βερνίκι,μόνο μια βούρτσα όταν κατατάσσεσαι.Εμένα βερνίκι δεν μου είχαν δώσει ποτέ.Ξυραφάκια και αφρό ποτέ.Ακόμα και τα χαρτιά υγείας αγόραζα.Μου είχαν δώσει και 3 σώβρακα να βγάλω τη θητεία...Έλεος.Ακόμα και το φούμο είχα αγοράσει,φακό,πυξίδα...Καλά που δε μου είπαν να πάω να βρω και όπλο.Έλεος...Και φυσικά οι καραβανάδες έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος.Οδοιπορικά,κάρτες επιβίβασης κλπ κλπ.Εγώ όταν έπαιρνα άδεια έπρεπε να πληρώσω το ΚΤΕΛ,τον ΟΣΕ ή την Ο.Α να έρθω στο σπίτι μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom