Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο διοικητής μου στο τάγμα είναι από τους πιο ξηγημ΄πενους ανθρώπους, μας φέρεται μσαν πατέρας, και ο λοχαγός μου το ίδιο...αλλά ρε φίλε όσοσ πιο ψηλά ανεβαίνεις τόσο πιο μουνόπανο γίνεσαι...
εναν μηνα πριν απολυθεις πηγαινε για επανεξεταση στο ι και στα @@ σου ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ότι μαλακία  συναντάτε και σας κατέβει στο κεφάλι, τη γενικεύετε και την ποστάρετε....Σας είπε κανείς ότι όλοι οι Στρατιωτικοί είναι όπως τους περιγράφετε και τους βρίζετε  εν χορώ,όλοι οι άσπιλοι και αμόλυντοι εδω μέσα???Δηλαδή οι άλλες κοινωνικές τάξεις που τους Υπηρετείτε καθημερινά-προϊστάμενοι,Διευθυντές,Προσωπάρχες-είναι Αγιοι??? Ρε δεν γ@@@μαστε εδω μέσα, που βρηκατε τη στιγμή να ρίξετε λάσπη, σε μια ομάδα ανθρωπων που στην πλειοψηφία τους μπήκαν στις ΕΔ για ενα ΙΔΑΝΙΚΟ??Σε ανθρώπους που δεν εχουν το δικαίωμα της απεργίας, που οι πολιτικοί τους προιστάμενοι τους λοιδωρούν, που εχουν κατασυκοφαντηθεί απο τα αυτιστικά και την παρέα τους, που τους δουλεύουν και οι τωρινοί πετώντας τους ενα κοκαλο προαγωγής η καλυτερης μετάθεσης??
Κλαιγεστε σαν γριες που σερβιρετε φαγητά ,ενω ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ, είναι στο Αιγαίο σε περιπολία 10 ΣΚΑΦΗ μας και 5 Α/Φ (εχω ζωντανη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ εικόνα ΤΩΡΑ).Τυπάκια που υπηρετείτε 10 μηνες όταν οι πατεραδες σας υπηρετούσαν 36...Αντε να μην αρχίσω γαμοσταυρίδια Σαβατιάτικα.
Τουλάχιστον ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΟ και ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ θεωρώ το αρχικό ποστ...Οι αιώνιοι κομπλεξικοί καραβανάδες που τους σερβιρετε σας φταινε για τα χαλια σας. ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ και δειτε ποιοι σας εφεραν σε αυτο το σημείο....
Και ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟ  ΘΕΛΕΙ,ΠΜ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΑΔΕΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ..Αντε να δω πόσα μηνυματα θα πάρω...
εχεις δικιο παντου υπαρχουν καλοι και κακοι σε ολα τα επαγγελματα,τα ιδια λενε και για τους παπαδες,γενικα οι γενικευσεις ειναι πολυ στο φλου και δεν χαρακτηριζουν σε ολους οσους αναφερονται...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ότι μαλακία  συναντάτε και σας κατέβει στο κεφάλι, τη γενικεύετε και την ποστάρετε....Σας είπε κανείς ότι όλοι οι Στρατιωτικοί είναι όπως τους περιγράφετε και τους βρίζετε  εν χορώ,όλοι οι άσπιλοι και αμόλυντοι εδω μέσα???Δηλαδή οι άλλες κοινωνικές τάξεις που τους Υπηρετείτε καθημερινά-προϊστάμενοι,Διευθυντές,Προσωπάρχες-είναι Αγιοι??? Ρε δεν γ@@@μαστε εδω μέσα, που βρηκατε τη στιγμή να ρίξετε λάσπη, σε μια ομάδα ανθρωπων που στην πλειοψηφία τους μπήκαν στις ΕΔ για ενα ΙΔΑΝΙΚΟ??Σε ανθρώπους που δεν εχουν το δικαίωμα της απεργίας, που οι πολιτικοί τους προιστάμενοι τους λοιδωρούν, που εχουν κατασυκοφαντηθεί απο τα αυτιστικά και την παρέα τους, που τους δουλεύουν και οι τωρινοί πετώντας τους ενα κοκαλο προαγωγής η καλυτερης μετάθεσης??
Κλαιγεστε σαν γριες που σερβιρετε φαγητά ,ενω ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ, είναι στο Αιγαίο σε περιπολία 10 ΣΚΑΦΗ μας και 5 Α/Φ (εχω ζωντανη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ εικόνα ΤΩΡΑ).Τυπάκια που υπηρετείτε 10 μηνες όταν οι πατεραδες σας υπηρετούσαν 36...Αντε να μην αρχίσω γαμοσταυρίδια Σαβατιάτικα.
Τουλάχιστον ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΟ και ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ θεωρώ το αρχικό ποστ...Οι αιώνιοι κομπλεξικοί καραβανάδες που τους σερβιρετε σας φταινε για τα χαλια σας. ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ και δειτε ποιοι σας εφεραν σε αυτο το σημείο....
Και ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟ  ΘΕΛΕΙ,ΠΜ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΑΔΕΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ..Αντε να δω πόσα μηνυματα θα πάρω...
Καλα, οτι πεις αγορινα. Τα ειδαμε και απο μεσα και απ'εξω, δεν πειθεις...

Πολυ επιστημονικη φαντασια διαβαζεις.

Επισκέπτης
Xαλαρωσε Ναυαρχε,το 95% των ανθρωπων που πηγαν φανταροι την ιδια αποψη εχουν για τους καραβαναδες,δεν εινει τυχαιο,καλυτερα να κοιταξετε την καμπουρα σας απο το να μεταφερετε τα λαθη σας σε αλλους.
Επισης η πλειοχηφια δεν μπηκε για να υπηρετησει καμια πατριδα αλλα για να πεφτει ο μισθος πρωτη του μηνος.

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Πριν 2-3 βδομαδες εμαθα ειχατε  πολυ τρεξιμο.Ηρθαν υψηλα προσπωπα :2funny:
της πουτάνας έγινε...ο αρχηγός, γεεθα, του γεν, της αεροπορίας...άσε μιλάμε βαρεθήκαμε ν αβλέπουμε αστέρια και φλόγες!!!

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Δηλαδή μωρή ντακότα, την ώρα που οι άλλοι συνάδελφοί σου κάνουν σκοπιές και ασκήσεις μέσα στο κρύο και στις βροχές, εσύ λουφάρεις στην κουζίνα και τολμάς να παραπονιέσαι και από πάνω ?????
Αει στο διάολο μαλάκα, από κάτι καριόληδες σαν και σένα κατάντησε η ελλαδίτσα μας έτσι !!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλα, οτι πεις αγορινα. Τα ειδαμε και απο μεσα και απ'εξω, δεν πειθεις...
Και ποτε προλάβατε να διαμορφωσετε γνωμη κυριε??Στη θητεία σας???Γιατι εγω μιλάω μετα απο 27 χρόνια από μέσα..
ΥΓ: Ευχαριστω και για το χαρακτηρισμό..."Αγορίνα" στα 48 μου το θεωρώ μεγα κομπλιμέντο. ;) ;)
Xαλαρωσε Ναυαρχε,το 95% των ανθρωπων που πηγαν φανταροι την ιδια αποψη εχουν για τους καραβαναδες,δεν εινει τυχαιο,καλυτερα να κοιταξετε την καμπουρα σας απο το να μεταφερετε τα λαθη σας σε αλλους.
Επισης η πλειοχηφια δεν μπηκε για να υπηρετησει καμια πατριδα αλλα για να πεφτει ο μισθος πρωτη του μηνος.
Σας ειπα και πριν..Αυτα σας λεει η προπαγάνδα ,αυτά πιστεύετε...ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ, το 95% της γενιας μου μπήκαν γιατί ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΔ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
της πουτάνας έγινε...ο αρχηγός, γεεθα, του γεν, της αεροπορίας...άσε μιλάμε βαρεθήκαμε ν αβλέπουμε αστέρια και φλόγες!!!

Τα ξερω απο πρωτο χερει ασε

Λιγο πιο πανω ημουν και ετρωγα στην γνωστη ταβερνα ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
στο 228 μηχανοκίνητη μονάδα εθνοφυλακής στη χίο και μου δώσανε απόσπαση στη λέσχη ρε συ....για τον πούτσο...στη μονάδα που μιλάω με τα παιδιά τους πάει 1 μέσα 5 έξω και από υπηρεσίες ελάχιστες... :headbang:
Τυπε επειδη ξεχναω η 228 ειναι η μοναδα που ειναι 5 λεπτα με τα ποδια απο την πολη;

Επισκέπτης
Σας ειπα και πριν..Αυτα σας λεει η προπαγάνδα ,αυτά πιστεύετε...ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ, το 95% της γενιας μου μπήκαν γιατί ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΔ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ...
Nαυαρχε δεν χρειαζομαι να πιστεψω καμια προπαγανδα,18 μηνες τον ειδα απο μεσα τον στρατο,υπηρχαν και καλοι ανθρωποι αλλα η πλειοψηφια ηταν σκαρτοι.

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Δηλαδή μωρή ντακότα, την ώρα που οι άλλοι συνάδελφοί σου κάνουν σκοπιές και ασκήσεις μέσα στο κρύο και στις βροχές, εσύ λουφάρεις στην κουζίνα και τολμάς να παραπονιέσαι και από πάνω ?????
Αει στο διάολο μαλάκα, από κάτι καριόληδες σαν και σένα κατάντησε η ελλαδίτσα μας έτσι !!!!!!
φίλε δεν με ξέρεις καθόλου για να μιλάς έτσι...και φίλε αν δεν είμαι εγώ στην κλουζίνα, όταν γυρίσεις από την άσκηση και δεν έχω μαγειρέψει....θα φας τα αρχίδια σου.... :s&m_1:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ, το 95% της γενιας μου μπήκαν γιατί ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΔ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ...
Στην τελικη στ'αρχιδια μας αν μπηκαν επειδη "αγαπουσαν τις ΕΔ και τιμουσαν τη ΣΗΜΑΙΑ". Τι μου λεει εμενα αυτο? Οτι δε θα κανουν καμια χουντιτσα αν τους σπρωξουν παλι τιποτα ξενες δυναμεις? Αυτο με ενδιαφερει εμενα, και τετοια χαιβανια που ειδα εκει μεσα, δε τους κοβω να αρνουνται. Το αγορινα δεν το ειπα προσβλητικα...

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Υπαρχουν και καλα παιδια μεσα στον στρατο,αλλα αν οχι η πλειοψηφεια,τουλαχιστον οι μισοι εκει μεσα ειναι ακριβως αυτο που λεει ο τιτλος -> αλητες,αχαριστοι,κομπλεξικοι και συμπλεγματικοι καραβαναδες που κατα βαθος σιχαινονται τον ιδιο τους τον εαυτο και θεωρουν οτι αποκτανε αξια αν τους φορεσουν εναν βαθμο ενω στην πραγματικοτητα ειναι ανθρωπακια...και μην πειτε δεν ειναι ετσι...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
όχι....είανι 15 λεπτα με ταξί.....αυτό που λες είναι η ταξιαρχία....
Καταλαβα, γενικα εκει παντα εχει κοσμο διοτι τον χρειαζεται, και σαν μαγειρας δεν νομιζω οτι θα εκανες καμια σκοπια.
Εγω σου λεω να περιμενεις λιγακι πριν παρεις καμια αποφαση. Επισης προσεχε τον ταξιαρχο δινει 20 μερες για πλακα. Μου ειχε δωσει και μενα το μουνι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καταλαβα, γενικα εκει παντα εχει κοσμο διοτι τον χρειαζεται, και σαν μαγειρας δεν νομιζω οτι θα εκανες καμια σκοπια.
Εγω σου λεω να περιμενεις λιγακι πριν παρεις καμια αποφαση. Επισης προσεχε τον ταξιαρχο δινει 20 μερες για πλακα. Μου ειχε δωσει και μενα το μουνι.
τις υπηρετησες τυπε? :huh: :huh: :huh: :huh:

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
αυτός δε δίνει του αγγέλου του νερό....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom