apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...Πανε στους φανταρους του εβρου, ακομα δεν σου εστειλαν ευχαριστηρια καρτα; Αχαριστοι τυπε μου.
αορατος
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...Πανε στους φανταρους του εβρου, ακομα δεν σου εστειλαν ευχαριστηρια καρτα; Αχαριστοι τυπε μου.
Οχι θα τους τα χαρισω ρε δε πα να γαμηθουνε διπλα τα παιρνω
ρε μπολντ σε παρακαλώ πολύ, μη συμμετάσχεις σε συζητήσεις για στρατό
είναι μεγάλη βλασφημία
είναι σα να μιλάει η Παπαρήγα για μόντελινγκ
η Τζούλια Αλεξανδράτου για Πυρηνική Φυσική
ή
ο Πάσσαρης για χριστιανική ηθική
για ΙΤ κλπ μίλα, για στρατό, μην το κάνεις σε παρακαλώ, είναι μεγάλη προσβολή για αυτούς που έκαναν πραγματική θητεία
τυπε ο μπολντης εχει πιασει το νοημα....αμα θα μπορουσε θα τους ελεγε να του το φερνουν σπιτι το φαγητο τα φανταριαρε μπολντ σε παρακαλώ πολύ, μη συμμετάσχεις σε συζητήσεις για στρατό
είναι μεγάλη βλασφημία
ή
για ΙΤ κλπ μίλα, για στρατό, μην το κάνεις σε παρακαλώ, είναι μεγάλη προσβολή για αυτούς που έκαναν πραγματική θητεία
Τι πραγματικη θητεια εκανες μωρε... επειδη σε ειχανε μεσα μαντρωμενο? ουτε το οπλο δεν ξερεις να λυνεις οταν το δειχνανε εσυ ειχες παει στην γωνια και μιλουσες στο τηλεφωνο με το μπαμπα
γαμησε μας τωρα βραδιατικο μιλαει ο καθε μπουλης.
σωστος....ειδικα με τα βυσματα..εκει ξενερωνεις..ο αλλος να ειναι εξω και εσυ να κανεις τις υπηρεσιες του στην ουσια...αμα υπηρχε αξιοκρατια θα ηταν μια χαρα,αλλα ειναι μια μικρογραφεια της κοινωνιας μας...
Κανενα ταπερακι για το σπιτι γεμισες ρε γυφτο;;;Μια φορα ειχα παει σε μια κοντινη υπηρεσια (την κεντρικη που δινει το φαγητο)
επειδη θα εφευγα αργα απογευμα και μου λεει απο που ερχεσαΙ? εΝΑς εκει που εκανε υπηρεσια
λεω απο αλλου του ειπα την υπηρεσια μου κανει δεν τρως εδω λεω ελα τα περισσοτερα φαγητα τα πετατε θα μου πεις δεν τρωω κιολας λεει καλα μιλα με τον υπολογο λεω ποιος ειναι...
και μου ερχεται ενας κοντουλης επιτετοιος στο βαθμο υπαξιωματικος και του λεω ειμαι στην ταδε υπηρεσια εκει κοντοσταθηκε
λεει δεν ξερω αμα φτανουνε για ολους εδω λεω μια χαρα θα φτασουνε χθες πηγα αλλου και μου δωσανε και εσυ εισαι εδω κεντρικο και δεν δινεις? λεει καλα παρε πιατο και βαλε
και το πιατο το γεμισα και 2 φορες με ρυζι και κρεας
θα τα πηγαινει κανεις στα παιδια του σπιτι δικε μου,πεινανε τα παιδιαχαχαχα καλα αμα καμια μερα φυγω αργα και δεν προλαβαινω να φαω σπιτι μου?
παω απο τα μαγειρια και κανω τρομοκρατια να μου δωσουν να φαω σιγα μην τους τα χαρισω ρε μλκα
αμα πηγαιναν στον Εβρο θα τα χαριζα αλλα τωρα γυρευε ποιος καρεκλοκενταυρος τα βαζει στη τσεπη
ρε μπολντ σε παρακαλώ πολύ, μη συμμετάσχεις σε συζητήσεις για στρατό
είναι μεγάλη βλασφημία
ή
Τι πραγματικη θητεια εκανες μωρε... επειδη σε ειχανε μεσα μαντρωμενο? ουτε το οπλο δεν ξερεις να λυνεις οταν το δειχνανε εσυ ειχες παει στην γωνια και μιλουσες στο τηλεφωνο με το μπαμπα
γαμησε μας τωρα βραδιατικο μιλαει ο καθε μπουλης.
οταν ομως εβλεπαν αυτον τυπεάμα βλέπεις αυτόν για αρχηγό με τι όρεξη να μπεις να κάνεις αντρίκια θητεία με αρχίδια
είναι σα να μπαίνεις με όρεξη στο μπουρδέλο να γαμήσεις και σου μπαίνει στο δωμάτιο η Λουκά
σε πέφτει η πούτσα με τη μία
Κανενα ταπερακι για το σπιτι γεμισες ρε γυφτο;;;
Αντε ρε γιωτομπαλο
καταλαβαίνεις ότι επί 1 χρόνο τώρα γράφεις για το πόσο καλά περνάς στο στρατό;
τι περιμένεις να σε ζηλέψουμε γι αυτό;
να ζηλέψουμε έναν ΟΥΚΑ ή ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΕΡΕ με αρχίδια άντρα, ναι όχι όμως κι εσένα
αόρατος προπερνάς, λες και θα σε δώσει κανένας σημασία επειδή είσαι ακόμα ένας στους 2.000.000 που λούφαραν στο στρατό με τη βοήθεια του θείου
μετά τι ακολουθεί; τό πόσο ωραία θα περνάς σαν άνεργος; τι νόστιμος που είναι ο φραπές όταν οι άλλοι πάνε στα νταμάρια να βγάλουν το μεροκάματο;
μηπως τυπε νιωθεις μειονεκτηκα τελικα απεναντι σε εναν ουκα?Ακου εκει... ζηλευω λεει τον ΟΥΚΑ... επειδη λεει εχει @@
δηλαδη εσυ τωρα μου λες οτι νιωθεις κομπλεξ κατωτεροτητας απεναντι σε εναν ΟΥΚΑ?
ααχχαχαχαχαχα ελεος ρε φιλε.
Και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι πριν 2-3 μερες ειπα οτι το συστημα του στρατου θα επρεπε να ειναι ο καθενας να πηγαινει οπου γουσταρει για να μην υπαρχουν κομπλαρισματα....
ποσο μπροστα ειμαι ρε γαμωτο
και μετριόφρον....