Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και καταληγουν να τους λενε τεμπεληδες οι γιατροι... ο αλλος λεει εχω 2 πτυχια

στα αρχιδια μας. Και λοιπον?

Εχεις κατακλεψει το κρατος σαν ελευθερος επαγγελματιας με τα φακελακια και εχεις το θρασος πχ να πεις για τους στρατιωτικους οι οποιοι και να θελουν δεν μπορουν να φοροδιαφυγουν

μεταξυ μας εγω αν ημουν στην θεση του ADMIRAL οποιο κωλοπαιδο ερχοταν για θητεια και ειχε τετοια μυαλα θα το ειχα πηδηξει ασαλιωτα. Ετσι να σε θυμουνται ορισμενοι καλο κανει  :P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[quote author=mpozanis  link=topic=169391.msg4394220#msg4394220 date=1362248370]
φιλε εγω ημουνα στα λοκ δεν ειχε μαντραπιδες και τετοια ηταν πολυ αυστηρα για τον πουτσο τελειως μας ειχαν σκουπιδια τα μπασταρδια
[/quote]ε λοκ ετσι ειναι τυπε...δεν το ηξερες? τι πηγαινες για τα μορια?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στα Ιμια αξιωματικοι ειχανε χασει την ζωη τους οχι ΟΥΚ ουτε ειδικο δυναμιτες...

ορισμενοι ειστε τελειως ανιστοριτοι και εχετε και θρασος να μιλατε νευρικα και να βριζετε κιολας.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
[quote author=mpozanis  link=topic=169391.msg4394220#msg4394220 date=1362248370]
φιλε εγω ημουνα στα λοκ δεν ειχε μαντραπιδες και τετοια ηταν πολυ αυστηρα για τον πουτσο τελειως μας ειχαν σκουπιδια τα μπασταρδια
[/quote]

φιλαράκι, από τρυφερότητα μηδέν;

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το κακο ειναι οτι βριζουν ατομα που εχον πληρη μεσανυχτα και λενε σε αλλους οτι πρεπει να ντρεπονται για τη θητεια τους...μονο να κραζουν ξερουν αλλα απο πληροφορηση σοβαρη τι ειναι αυτο? υπαρχει?

Μεχρι πριν 2-3 χρονια στο ΠΝ τα στελεχη εκαναν απο τις 365 ημερες τις μισες στη θαλασσα...

τι σημαινει αυτο? επειδη εχω φιλους αξιωματικους στο ΠΝ αυτο σημαινει ΓΥΜΝΑΣΙΑ... 24 ωρες το 24ωρο στο ποδι ... και μακρυα απο το σπιτι σου.

Η δουλειά τους είναι.Δεν έκαναν χάρη σε κανέναν.Κι εκτός από το μισθό τους,παίρνουν και πλεύσιμα.Κάθε ημέρα πέφτει η ταρίφα.Έχω θείο που ήταν στο Π.Ν,και παρακαλούσε να είναι σε πλοίο που έκανε πολλές πλεύσιμες για να παίρνει το επίδομα.Βέβαια,δεν είχε δει ποτέ του τον Ατλαντικό,ποτέ τον Ινδικό και τον Ειρηνικό ωκεανό.Ο αδερφός του που ήταν καπετάνιος σε ποντοπόρα,τα είχε δει,κι έπαιρνε λιγότερα από τον άλλο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η δουλειά τους είναι.Δεν έκαναν χάρη σε κανέναν.Κι εκτός από το μισθό τους,παίρνουν και πλεύσιμα.Κάθε ημέρα πέφτει η ταρίφα.Έχω θείο που ήταν στο Π.Ν,και παρακαλούσε να είναι σε πλοίο που έκανε πολλές πλεύσιμες για να παίρνει το επίδομα.Βέβαια,δεν είχε δει ποτέ του τον Ατλαντικό,ποτέ τον Ινδικό και τον Ειρηνικό ωκεανό.Ο αδερφός του που ήταν καπετάνιος σε ποντοπόρα,τα είχε δει,κι έπαιρνε λιγότερα από τον άλλο...

Δεν ειναι η δουλεια του να κανει υπερωριες πλεον με 3 και 60 λαθος στα εχουνε μαθει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποσο ειναι τα πλευσιμα που παιρνουν γνωριζεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καποτε ειχες ρε κωλοτουμπιδη. ουτε με το κυαλι δεν ηθελες να βλεπεις στρατα

Κωλοτουμπιδης δεν ειμαι εγω λοπεζ... αλλα εσυ που ενω μας παριστανεις τον μεγα γαμια
εχεις προβληματα με τις γυναικες και δεν βρισκεις να γαμησεις...

Σημερα ζητουσες απο μενα συμβουλες.... αυτα να μην τα ξεχνας οταν πας να κανεις βλακειες.

Επισκέπτης
Κατ αρχήν δε μπορούν να μπουν όλοι οι στρατιωτικοί στο ίδιο τσουβάλι
Δεν είναι όλοι μαλάκες και ιδιότροποι
Στη θητεία μου γνώρισα αξιωματικούς πολύ καλούς, με νορμαλ συμπεριφορά, και γενικά φαινόταν άνθρωποι από καλή πάστα.
3-4 περίπου είναι αυτοί που θα θυμάμαι για τον καλό τους χαρακτήρα.
Κάποιοι άλλοι ήταν ουδέτεροι χωρίς να βγάζουν περίεργες συμπεριφορές στα παιδιά, αλλά φαινόταν από μακριά ότι όλο τους το είναι στηρίζονταν σε κάποιο βύσμα, η σιγουριά τους προερχόταν "από μακριά", ότι με ένα τηλέφωνο θα έλυναν τα σημαντικότερα προβλήματα εφόσον προέκυπταν, κλπ
Κάποιοι άλλοι φαινόταν από μακριά ότι ήταν αδικημένοι, χωμένοι, αγανακτησμένοι, κλπ αρκετοί από αυτούς ξεσπούσαν στα φαντάρια, φωνάζοντας χωρίς λόγο, προσβάλλοντας, κλπ
Κάποιοι άλλοι ήταν καθαρά καθάρματα. Κουτσομπόληδες του κερατά, ασχολιόταν ακόμη και με το αν δεν έπλενε τα δόντια του κάποιος φαντάρος, ενίσχυαν την ύπαρξη κλικών και συμμοριών στους λόχους τους, υποστήριζαν την αδικία, την ανισότητα, τη ρουφιανιά, τον κατατρεγμό κάποιων, το buylling καημένων παιδιών, ευνοούσαν κατάφωρα κάποιους εξίσου υπάνθρωπους μ αυτούς. Γενικά τους άρεσε κάποιοι να κακοπερνάνε και να φεύγουν από τη μονάδα τους με σημάδια, και πολλές φορές βάζαν το χεράκι τους όσο μπορούσαν σε αυτό. Φαινόταν κατά κάποιο τρόπο σαν αυτό (η δυστυχία κάποιων) να δίνει σημασία στη μάταιη ύπαρξή τους και στο άχρηστο-παρασιτικό επάγγελμα που διάλεξαν.
Το πόσο κακό κάνουν αυτοί στο στρατό δε λέγεται.
Και δεν είναι μια μέρα ή δύο. Δεν είναι ότι τους βλέπεις σε μια ταινία που κρατάει 1,5 ώρα και τελειώνει. Τους έχεις εκεί δίπλα σου, για εβδομάδες-μήνες, τα πρωινά στην αναφορά θαλάμου, έξω στην αναφορά του λόχου, 8 ώρες στον όρχο, στο καψιμί, στα γραφεία της Μονάδας, θα έχουν υπηρεσία 24 ώρες, θα ασχοληθούν μαζί σου, θα βγάλουν τις υπηρεσίες σου, θα αποφασίσουν για την άδειά σου, τα καθήκοντά σου, το που θα κοιμάσαι, το αν πας μια βδομάδα φυλάκιο ή όχι, θα τους έχεις ολόκληρη βδομάδα στα σκοινάκια, κλπ
Και δίπλα σε αυτούς, όλα τα παρατρεχάμενα γλυφτράκια, να είναι μαζί όλοι μέρα, να κουτσομπολεύουν, να περηφανεύονται, να σχεδιάζουν την επόμενη λαμογιά τους. Μυρίζεις όλη μέρα τη βρώμα τους και τη σκατίλα του χαρακτήρα τους, την αμορφωσιά τους, την αποτυχία της μάνας τους να τους κάνει ανθρώπους, πρέπει να ζήσεις δίπλα τους 18 μήνες.
Αυτή είναι η δυσκολία του στρατού. Και ολοσδιόλου οι σκοπιές και οι αγγαρείες οι οποίες είναι απλά παιχνιδάκι για προσκόπους.

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
φιλαράκι, από τρυφερότητα μηδέν;
τι τρυφερότητα ρε φιλε τι να τιν κανω  ανθρωπια θελω .οχινα μας πηγαίνουν για φαι και να μας λενε απο τιν ωρα που θα καθίσετε εχετε 5 λεπτα να φατε , το μονο που προλαβαινω  να κανω σε 5 λεπτα παλιο μαλακα ειναι να στο βαλω στο στωμα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε συμφωνώ σε όλα.
Η Θητεια θα έπρεπε να ήταν 18 μήνες όπως παλιότερα,αλλά να στα πληρώνει όλα το κράτος.Και να κάνεις συνεχώς βολές και ασκήσεις.Πάει κάποιος στο στρατό και οι γονείς αιμορραγούν οικονομικά.Σου ζητούν να είσαι γυαλισμένος,αλλά δε σου δίνουν βερνίκι,μόνο μια βούρτσα όταν κατατάσσεσαι.Εμένα βερνίκι δεν μου είχαν δώσει ποτέ.Ξυραφάκια και αφρό ποτέ.Ακόμα και τα χαρτιά υγείας αγόραζα.Μου είχαν δώσει και 3 σώβρακα να βγάλω τη θητεία...Έλεος.Ακόμα και το φούμο είχα αγοράσει,φακό,πυξίδα...Καλά που δε μου είπαν να πάω να βρω και όπλο.Έλεος...Και φυσικά οι καραβανάδες έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος.Οδοιπορικά,κάρτες επιβίβασης κλπ κλπ.Εγώ όταν έπαιρνα άδεια έπρεπε να πληρώσω το ΚΤΕΛ,τον ΟΣΕ ή την Ο.Α να έρθω στο σπίτι μου...

περιεργα μας τα λες τυπε. σε ποια εποχη υπηρετησες?

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ποσο ειναι τα πλευσιμα που παιρνουν γνωριζεις?

Σήμερα δεν ξέρω,αλλά πριν κάπου 6 χρόνια ένας Πλωτάρχης έπαιρνε κάπου 90€/ημέρα.Και ο μισθός μισθός...
Υπερωρίες κάνουν και σε άλλες δουλειές και δεν πληρώνονται.Εγώ κάθε μέρα γράφω 5 ώρες υπερωρίες και δεν παίρνω τίποτα έξτρα.Άσε που αύριο μπορεί να μου πουν "απολύεσαι".Αυτοί βρέξει χιονίσει λεφτά θα έχουν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κωλοτουμπιδης δεν ειμαι εγω λοπεζ... αλλα εσυ που ενω μας παριστανεις τον μεγα γαμια
εχεις προβληματα με τις γυναικες και δεν βρισκεις να γαμησεις...

Σημερα ζητουσες απο μενα συμβουλες.... αυτα να μην τα ξεχνας οταν πας να κανεις βλακειες.

δηλαδη δεν ελεγες καποτε οτι ο στρατος ειναι χασιμο χρονου και σιγα μην πας να πολεμησεις αμα χρειαστει?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη δεν ελεγες καποτε οτι ο στρατος ειναι χασιμο χρονου και σιγα μην πας να πολεμησεις αμα χρειαστει?

Λοπεζ υποχωρησε γιατι θα βγαλω στην φορα δικες σου πραγματικες κωλοτουμπες
και θα εχουμε πολεμο εδω μεσα. Διαλεγεις και παιρνεις αν το συνεχισεις θα το συνεχισω και εγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom