Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και μετριόφρον.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι ψεματα ειναι? αμα πηγαινε ο καθενας στο σωμα που ηθελε δεν θα υπηρχε κομπλαρισμα

Ναυτικο? Οι Ναυτες στα καραβια... κανονικα και σε ασκηση ... να τους παορυν μαζι ακομη και στα πεδια βολης...

Αεροπορια??? Κανονικα πτηση με ελικοπτερο ...

Ειδικες δυναμεις? ΕΚπαιδευσε τους 2 μηνες στην αρχη σιγα σιγα να μπουν στο κλιμα

Ξηρα? Τα ιδια ...

να μην καθεται κανεις πουθενα αλλα να μπορει να παει εκει που θελει

οχι να ερχεται εμενα να μου λεει ο αλλος ο ΟΥΚΑΣ εχει αρχιδια σωπα ρε φιλαρακο και ο τυπος που ειναι μεσα στη φρεγατα τι εχει? ο αλλος που ειναι σε αεροσκαφος?

Αυτο ειναι το κακο με την Ελλαδα δεν υπολογιζουμε και δεν εκτιμαμε τον οποιονδηποτε που κανει μια συγκεκριμενη δουλεια για μενα τα ιδια αρχιδια εχει και αυτος που ειναι στον ασυρματο μεσα σε μια φρεγατα και αυτος που ειναι σε ασκηση με τα ΟΥΚ. Στρατος ειναι και οι 2.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Ακου εκει... ζηλευω λεει τον ΟΥΚΑ... επειδη λεει εχει @@

:2funny: :2funny:

δηλαδη εσυ τωρα μου λες οτι νιωθεις κομπλεξ κατωτεροτητας απεναντι σε εναν ΟΥΚΑ?

ααχχαχαχαχαχα ελεος ρε φιλε.

Και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι πριν 2-3 μερες ειπα οτι το συστημα του στρατου θα επρεπε να ειναι ο καθενας να πηγαινει οπου γουσταρει για να μην υπαρχουν κομπλαρισματα....

ποσο μπροστα ειμαι ρε γαμωτο  :P
καλα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ εισαι αλλα ντρπονται τα παιδια να στο πουν στα ισα ΓΕΛΟΙΕ , ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ,,,,,

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ εισαι αλλα ντρπονται τα παιδια να στο πουν στα ισα ΓΕΛΟΙΕ , ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ,,,,,

Στα ισια δεν το λες ουτε εσυ γιατι εδω ειμαστε στο Ιντερνετ.

Μαλλον εισαι και εσυ ντροπαλουλης σαν τα παιδια....  :P

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Στα ισια δεν το λες ουτε εσυ γιατι εδω ειμαστε στο Ιντερνετ.

Μαλλον εισαι και εσυ ντροπαλουλης σαν τα παιδια....  :P
τι λες κακομοιρη δεν ξερεις με ποιον μιλας........
ε κακομοιρη !!!!!

Επισκέπτης
οχι να ερχεται εμενα να μου λεει ο αλλος ο ΟΥΚΑΣ εχει αρχιδια

τουλάχιστον σε παρέλαση έχεις πάει ποτέ;
έχεις δει το χειροκρότημα όταν περνάν οι ΟΥΚΑΔΕΣ ακόμη και από άσχετο κόσμο, κοριτσάκια, γιαγιάδες, κλπ;
ακόμη και δάκρυα θα δεις
αντιλαμβάνεσαι τι συμβολίζει αυτό;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι λες κακομοιρη δεν ξερεις με ποιον μιλας........
ε κακομοιρη !!!!!

Θες να με ενημερωσεις σε πμ?

δωσε ονοματεπωνυμο να περασω να δουμε σε ποιον μιλαω εγω και σε ποιον θα μιλησεις εσυ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τουλάχιστον σε παρέλαση έχεις πάει ποτέ;
έχεις δει το χειροκρότημα όταν περνάν οι ΟΥΚΑΔΕΣ ακόμη και από άσχετο κόσμο, κοριτσάκια, γιαγιάδες, κλπ;
ακόμη και δάκρυα θα δεις
αντιλαμβάνεσαι τι συμβολίζει αυτό;

Ε Και λοιπον ? Δες το βιντεακι με τον Ροτσιλντ απο κατω να παρεις ιδεα  :P

Επισκέπτης
Ε Και λοιπον ? Δες το βιντεακι με τον Ροτσιλντ απο κατω να παρεις ιδεα  :P

η κατοχή χρήματος δε θεωρείται ανθρώπινη αξία, παρά μέσο διευκόλυνσης του βίου
αξίες είναι η μόρφωση, η πειθαρχία, η σκληραγωγία, η εργατικότητα, η τιμιότητα, η ευγένεια,
και πάνω από όλες ο αλτρουισμός 

Επισκέπτης
Μετεωρίτες πέφτουν στη γη, ο μπακάλης μας λέει για ταξική συνείδηση.. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο..   :rolleyes:

Σεῖς προβάλατε τὴν ταξικὴν σας ὑπεροχὴν ἔναντι τῶν ἐπαρχιωτῶν μονίμων στρατιωτικῶν.

Θέλουν και σνίτσελ χοιρινό αλα κρεμ οι μπαστουνόβλαχοι! Δεν κοιτάνε εκεί που μέχρι πρότινος έτρωγαν προβατίνα στο κωλοχώρι τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
.... η ευγένεια,
και πάνω από όλες ο αλτρουισμός  

ναι.Και εγω θαυμαζω τους ΟΥΚΑΔΕΣ και τους Πεζοναυτες αλλα δεν τους ζηλευω εχουν επιλεξει κατι αλλο απο αυτο που θα επελεγα εγω.

στον απο πανω θα τα πεις αυτα οχι σε μενα.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ότι μαλακία  συναντάτε και σας κατέβει στο κεφάλι, τη γενικεύετε και την ποστάρετε....Σας είπε κανείς ότι όλοι οι Στρατιωτικοί είναι όπως τους περιγράφετε και τους βρίζετε  εν χορώ,όλοι οι άσπιλοι και αμόλυντοι εδω μέσα???Δηλαδή οι άλλες κοινωνικές τάξεις που τους Υπηρετείτε καθημερινά-προϊστάμενοι,Διευθυντές,Προσωπάρχες-είναι Αγιοι??? Ρε δεν γ@@@μαστε εδω μέσα, που βρηκατε τη στιγμή να ρίξετε λάσπη, σε μια ομάδα ανθρωπων που στην πλειοψηφία τους μπήκαν στις ΕΔ για ενα ΙΔΑΝΙΚΟ??Σε ανθρώπους που δεν εχουν το δικαίωμα της απεργίας, που οι πολιτικοί τους προιστάμενοι τους λοιδωρούν, που εχουν κατασυκοφαντηθεί απο τα αυτιστικά και την παρέα τους, που τους δουλεύουν και οι τωρινοί πετώντας τους ενα κοκαλο προαγωγής η καλυτερης μετάθεσης??
Κλαιγεστε σαν γριες που σερβιρετε φαγητά ,ενω ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ, είναι στο Αιγαίο σε περιπολία 10 ΣΚΑΦΗ μας και 5 Α/Φ (εχω ζωντανη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ εικόνα ΤΩΡΑ).Τυπάκια που υπηρετείτε 10 μηνες όταν οι πατεραδες σας υπηρετούσαν 36...Αντε να μην αρχίσω γαμοσταυρίδια Σαβατιάτικα.
Τουλάχιστον ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΟ και ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ θεωρώ το αρχικό ποστ...Οι αιώνιοι κομπλεξικοί καραβανάδες που τους σερβιρετε σας φταινε για τα χαλια σας. ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ και δειτε ποιοι σας εφεραν σε αυτο το σημείο....
Και ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟΑΝΑΘΡΕΜΜΕΝΟ  ΘΕΛΕΙ,ΠΜ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΑΔΕΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ..Αντε να δω πόσα μηνυματα θα πάρω...
Χαλάρωσε λιγο...
Και εσύ λειτούργημα κάνεις όπως όλοι οι κρατικοδίαιτοι σε αυτή τη χώρα. Να υποθέσω πως έχεις ανταγωνιστεί για τη θέση σου, πως κρίθηκες βάση αντικειμενικών κριτηρίων, πως μπήκες μέσω ΑΣΕΠ.. Φυσικά!!!!
Άσε ρε μεγάλε.. ήμουν φαντάρος την περίοδο των Ιμίων και πηδούσαν έξω από το στρατόπεδο στην Κομοτηνή οι καραβανάδες να πάνε σπίτια τους να δουν τα παιδιά τους και τη γυναίκα τους. Και εμείς τότε χωρίς κινητά μας είχαν χάσει οι δικοί μας για 2,3 μέρες. Πουλάτε κουτόχορτο στους βλάκες περί εθνικοφροσύνης παρέα με τον Ψωμιάδη, Χ.Α., Καρατζαφέρη πως μόνο εσείς αγαπάτε την πατρίδα. Η αγάπη ειναι ανιδιοτελής και δεν είναι επάγγελμα. Εγώ υπηρέτησα 18 μήνες και δεν πήρα μισθό για αυτό. Αυτό ειναι υποχρέωση στην πατρίδα. Τα υπολοιπα πες τα σε κανέναν Γιωτά που θα του κανονίσεις καμιά αδειούλα. Τα περήφημα ιδανικά που αναφέρεις όλοι όσοι υπηρετήσαμε τα ζήσαμε. Άνθρωποι που στην πραγματική ζωή θα δούλευαν σε κανένα κυλικείο ή χωράφι εκεί μέσα αποκτούσαν ταυτότητα και διοικούσαν ανθρώπους όπως εμένα με 2 πτυχία και μου δίνανε και διδαχές και μαθήματα.. Τελικά γι' αυτό έχουμε πιάσει πάτο.. Γιατί ακόμη και τωρά δεν βλέπουμε μπροστά μας, δεν κάνουμε αυτοκριτική και πάντα εμείς υπηρετούμε ιδανικά (με μισθό φυσικά)..

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
αχρηστη και πουσταραδες μας γαμησατε την ψυχολογια μεσα σε ενα χρονο μπασταρδια  :zfuck: :zfuck: 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[quote author=mpozanis  link=topic=169391.msg4394184#msg4394184 date=1362247458]
αχρηστη και πουσταραδες μας γαμησατε την ψυχολογια μεσα σε ενα χρονο μπασταρδια  :zfuck: :zfuck:  
[/quote]εγω τους εγραφα στην ψωλαρα μου τυπε..ποσες φορες την ειχα κοπανησει μαντραπηδα...και γυρναγα το πρωι αμα δεν ειχα σκοπετο  ;)

Επισκέπτης
μια φορά μιλούσα με έναν καραβανά και μούλεγε ότι τις προάλλες είχαν συνάντηση όλοι οι παλιοί συμμαθητές.
Μου είπε ότι ένιωσε πολύ άσχημα γιατί έβλεπε τους περισσότερους να έχουν δημιουργήσει κάτι, να έχουν προσφέρει σε κάτι πχ γιατροί, μηχανικοί, καταστηματάρχες, χωράφια, κλπ

και έβλεπε τον εαυτό του να χει φάει 25 χρόνια σε μια μαλακία και στην ουσία να μην έχει κάνει απολύτως τίποτα.
25 χρόνια ανούσιος χαμένος χρόνος
τον έκανε να αισθάνεται πολύ μειονεκτικά αυτό το πράμα
όλοι είχαν να πουΝ κάτι και μιλούσαν με περηφάνεια για τις δουλειές τους κι αυτός ΤΙΠΟΤΑ    

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
( Απ: Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες )

άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους σκληρά και πάνε να κάνουν τους άντρες σε παιδιά που έχουν φάει οικοδομές και κολοδουλειές με το τσουβάλι....
άνθρωποι 2 λεπτά υπόθεση... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ
περα των ΟΥΚ που δεν μασάν τ αρχίδια τους....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Χαλάρωσε λιγο...
Και εσύ λειτούργημα κάνεις όπως όλοι οι κρατικοδίαιτοι σε αυτή τη χώρα. Να υποθέσω πως έχεις ανταγωνιστεί για τη θέση σου, πως κρίθηκες βάση αντικειμενικών κριτηρίων, πως μπήκες μέσω ΑΣΕΠ.. Φυσικά!!!!
Άσε ρε μεγάλε.. ήμουν φαντάρος την περίοδο των Ιμίων και πηδούσαν έξω από το στρατόπεδο στην Κομοτηνή οι καραβανάδες να πάνε σπίτια τους να δουν τα παιδιά τους και τη γυναίκα τους. Και εμείς τότε χωρίς κινητά μας είχαν χάσει οι δικοί μας για 2,3 μέρες. Πουλάτε κουτόχορτο στους βλάκες περί εθνικοφροσύνης παρέα με τον Ψωμιάδη, Χ.Α., Καρατζαφέρη πως μόνο εσείς αγαπάτε την πατρίδα. Η αγάπη ειναι ανιδιοτελής και δεν είναι επάγγελμα. Εγώ υπηρέτησα 18 μήνες και δεν πήρα μισθό για αυτό. Αυτό ειναι υποχρέωση στην πατρίδα. Τα υπολοιπα πες τα σε κανέναν Γιωτά που θα του κανονίσεις καμιά αδειούλα. Τα περήφημα ιδανικά που αναφέρεις όλοι όσοι υπηρετήσαμε τα ζήσαμε. Άνθρωποι που στην πραγματική ζωή θα δούλευαν σε κανένα κυλικείο ή χωράφι εκεί μέσα αποκτούσαν ταυτότητα και διοικούσαν ανθρώπους όπως εμένα με 2 πτυχία και μου δίνανε και διδαχές και μαθήματα.. Τελικά γι' αυτό έχουμε πιάσει πάτο.. Γιατί ακόμη και τωρά δεν βλέπουμε μπροστά μας, δεν κάνουμε αυτοκριτική και πάντα εμείς υπηρετούμε ιδανικά (με μισθό φυσικά)..
Eτσι ειναι..βασική αρχή της προπαγάνδας είναι το "ριχνε λάσπη, ρίχνε λάσπη, κάτι θα μείνει στο τελος".Σας εχουν πιπιλησει τα αυτιά με όλες αυτές τις παπαριές που γράφεις και παραβλέπεις αυτα άπου σου εγραψα...Περί αντιξοων συνθηκων εργασιας, περί μη δικαιώματος απεργιας, περί βαρδιών μια-καμια...Ασε φίλε..Σε λαθος εχθρό στρεφεστε,αλλά όταν το καταλάβετε θα είναι αργα..Εχει κανει καλή δουλειά το καθήκι ο Μπεγλίτης και τα παρατρεχάμενα λαμόγια των Τροικανών..Ότι και να σας πω ,εσείς το βιολί σας..Καραβαναδες,χοντροί,αχρηστοι κηφήνες και παπάρια μάντολες...Αλλά ΕΓΩ τουλάχιστον δε χαμπαριάζω..Μακαρι να με ηξερες από κοντα για να εβλεπες ποσο λάθος είσαι,όχι γι αυτά που λές,αλλά για να δεις πώς αντιμετωπίζονται οι ΛΙΓΟΙ που μας κάνουν τη ζημια στην εξωτερική εικόνα μας..Σε συνδυασμό βεβαια με τις παπαριες που αναπαράγουν τα Μεσα Μαζικής Εξαπάτησης...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ 5....

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
εγω τους εγραφα στην ψωλαρα μου τυπε..ποσες φορες την ειχα κοπανησει μαντραπηδα...και γυρναγα το πρωι αμα δεν ειχα σκοπετο  ;)
φιλε εγω ημουνα στα λοκ δεν ειχε μαντραπιδες και τετοια ηταν πολυ αυστηρα για τον πουτσο τελειως μας ειχαν σκουπιδια τα μπασταρδια

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
'Α ρε Λαγέ είχες δεν είχες....ροντέο κατάντησε το νήμα που άνοιξες  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: !!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το κακο ειναι οτι βριζουν ατομα που εχον πληρη μεσανυχτα και λενε σε αλλους οτι πρεπει να ντρεπονται για τη θητεια τους...μονο να κραζουν ξερουν αλλα απο πληροφορηση σοβαρη τι ειναι αυτο? υπαρχει?

Μεχρι πριν 2-3 χρονια στο ΠΝ τα στελεχη εκαναν απο τις 365 ημερες τις μισες στη θαλασσα...

τι σημαινει αυτο? επειδη εχω φιλους αξιωματικους στο ΠΝ αυτο σημαινει ΓΥΜΝΑΣΙΑ... 24 ωρες το 24ωρο στο ποδι ... και μακρυα απο το σπιτι σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom