ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Ε, την τρόμαξες κι εσύ την κοπέλα με το νικ που βρήκες!
Αν λεγόσουν "αυτοκινητοχαλαστής" ας πούμε θα σου νοίκιαζε κανένας αυτοκίνητο νομίζεις;
Ε, την τρόμαξες κι εσύ την κοπέλα με το νικ που βρήκες!
Αν λεγόσουν "αυτοκινητοχαλαστής" ας πούμε θα σου νοίκιαζε κανένας αυτοκίνητο νομίζεις;
Γιατι ξερει ο παππουλης για να ξερει η Αλικη ? χαχαχαχαΛες και ξέρει η Αλίκη τι είναι το μουνοχαλαστής!
gea sas manarakia :-* sinexizo kai dino to til mou sigaaa sigaaa san ti saligaraki axxaxxaxaxa plaka kanoo dino dinoo :-* :-* :-*
Η Σαλιγκαράκη ποια είναι, κρητικια συνάδελφος?
Η Σαλιγκαράκη ποια είναι, κρητικια συνάδελφος?gea sas manarakia :-* sinexizo kai dino to til mou sigaaa sigaaa san ti saligaraki axxaxxaxaxa plaka kanoo dino dinoo :-* :-* :-*
Προυποθεση είναι να καταλαβει πρωτα.το αλικακι θα ξερασει με τη μαλακια που ειπες για να γελασουμε κ καλα
gea sas manarakia :-* sinexizo kai dino to til mou sigaaa sigaaa san ti saligaraki axxaxxaxaxa plaka kanoo dino dinoo :-* :-* :-*
Καλές γιορτές Αλίκη μου!gea sas manarakia :-* sinexizo kai dino to til mou sigaaa sigaaa san ti saligaraki axxaxxaxaxa plaka kanoo dino dinoo :-* :-* :-*
προϋπόθεση ήταν να καταλάβεις οτι το 99% γνωρίζουμε ελληνικά!
αρα δίκιο είχε ο delicatessen
καλως σε βρηκα!!
προϋπόθεση ήταν να καταλάβεις οτι το 99% γνωρίζουμε ελληνικά!Προυποθεση είναι να καταλαβει πρωτα.
καλως σε βρηκα!!σλαβυ για τους φιλους
Οταν δινεις, να το σηκωνεις κιολας !!!
και εγω...λίγο εριστικός με τους βλάκες αλλά καταβάθος πολυ καλός και πράος!ειμαι απλος ανθρωπος γενικα να ξερεις