company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.690
- Πόντοι
- 31.558
Μόνο εγώ σε κατανοώ τελικά :-*
Οταν δινεις, να το σηκωνεις κιολας !!!
Kalimera...![]()
Enimerono pws de dino plirofories apo to telefono san "pernies vafi pipa,tsiboukoneis kala,dineis k@l@,poses fores na se x@@" Kai na me kratae misi ora sto thl xoriz noima ki otan to kleino na mou stelnei mnm me vrisidia.
Ta exo pei egw,iparxoun kritikes pou borete na ta deite ola egw apo to thl den tha milaw gia auta. Filakia :-*
Άντε να χαθείς, σαλιάρη:-* :-*
Kalimera...![]()
Enimerono pws de dino plirofories apo to telefono san "pernies vafi pipa,tsiboukoneis kala,dineis k@l@,poses fores na se x@@" Kai na me kratae misi ora sto thl xoriz noima ki otan to kleino na mou stelnei mnm me vrisidia.
Ta exo pei egw,iparxoun kritikes pou borete na ta deite ola egw apo to thl den tha milaw gia auta. Filakia :-*
Η Σαλιγκαράκη ποια είναι, κρητικια συνάδελφος?
κλασικός Ελληναρας κομπλεξικός"ΒΑΘΙΑ πιπα" είναι μαλλον αυτό.
Κλασικο ρωσιδακι που δεν μπορει να πει "θ" και το λεει "φ".
μαλάκα μου θα τον σκοτώσουν εκει...ρε πούστη μου, εύχομαι να μην σε ρίξει η ανάγκη να πας Ρωσία και να σε κοροιδεύουν
δεν θα φαμε και δεν θα κοιμηθουμε...ασε μεγαλη ζημιαΑν σου πω ότι ολους από το διπλανο θρεντ σας εχω σε μαυρη λιστα και δεν θελω να με παραθέτετε, θα παρεξηγηθείς?
Θα μου επιτρεψεις να επιλεγω εγω πού θα απαντωΑν σου πω ότι ολους από το διπλανο θρεντ σας εχω σε μαυρη λιστα και δεν θελω να με παραθέτετε, θα παρεξηγηθείς?
Όχι δεν με ενδιαφερει γιατι εχω ηδη παγιωμενη αποψη.
"ΒΑΘΙΑ πιπα" είναι μαλλον αυτό.Kalimera...![]()
ρε πούστη μου, εύχομαι να μην σε ρίξει η ανάγκη να πας Ρωσία και να σε κοροιδεύουν"ΒΑΘΙΑ πιπα" είναι μαλλον αυτό.
Κλασικο ρωσιδακι που δεν μπορει να πει "θ" και το λεει "φ".
Αν σου πω ότι ολους από το διπλανο θρεντ σας εχω σε μαυρη λιστα και δεν θελω να με παραθέτετε, θα παρεξηγηθείς?ρε πούστη μου, εύχομαι να μην σε ρίξει η ανάγκη να πας Ρωσία και να σε κοροιδεύουν
Αν σου πω ότι ολους από το διπλανο θρεντ σας εχω σε μαυρη λιστα και δεν θελω να με παραθέτετε, θα παρεξηγηθείς?
κλασικός Ελληναρας κομπλεξικός
θα σεβαστώ το ότι μου το ζήτησες και δεν θα σε παραθέσω ξανά. Αλλά δεν σε έχω πειράξει ποτέ και αν θες μπορώ να σου εξηγήσω που είσαι λάθος. Πιθανώς δε σε ενδιαφέρει όμως.Αν σου πω ότι ολους από το διπλανο θρεντ σας εχω σε μαυρη λιστα και δεν θελω να με παραθέτετε, θα παρεξηγηθείς?