Επισκέπτης
Αλίκη με μενα εχεις βρεθει? γιατι δεν θυμαμαι
;) ;)
;) ;)
Ρε μάγκες μην κρίνετε τον Στέλιο και την αντίδρασή του αν δεν γνωρίζετε τι έχει συμβεί.
Έχετε δίκιο σε ένα πράγμα, στο ότι η Αλίκη έχει τις ιδιομορφίες της ως προς τα ραντεβού. Αυτό είναι ευρέως γνωστό και εγώ είμαι ομοιοπαθής. Με έχει στήσει και μένα σε ραντεβού. Δεν βγήκα να την κράξω γιατί α) δεν είναι του χαρακτήρα μου β)πήρα το ρίσκο μου ενώ γνώριζα, και γ)δεν βγήκε να πει κάποια μαλακία.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που ενώ κάποιος συναγωνιστής έχει οργανώσει ολόκληρο σχέδιο, να φύγει π.χ. από τη δουλειά του, να έρθει από το άλλο άκρο της Αθήνας 1 ώρα δρόμο ή οτιδήποτε άλλο χωράει ο νους σας, να φάει το στήσιμο και η αντίδραση της να είναι να τον ειρωνευτεί από πάνω με σχόλιο εδώ μέσα.
Έδιωξε γνωστό συναγωνιστή ενώ του είχε κλείσει ραντεβού, λέγοντάς του ότι με τη 10λεπτη καθυστέρηση που εξ αιτίας της υπήρξε, δεν προλάβαινε το επόμενο. Μόλις έφυγε ο άνθρωπος και ενώ δεν είχε σκοπό να πει τίποτα, ανεβάζει η ίδια μήνυμα προσκαλώντας όποιον θέλει να πάει για καφεδάκι γιατί είναι free. Πόσα να ανεχτεί ο άνθρωπος, καλώς της τα έχωσε.
Καταλήγω.......ας κοιτάζει ο καθένας τη δουλειά του και ας αφήσει τα σχόλια για τον Στέλιο και τον κάθε Στέλιο αν δεν γνωρίζει λεπτομέρειες.
...ούτε κι εγώ , βοήθεια , τι έχω πάθει με τον κορίτσαρο ????????????????Αλίκη με μενα εχεις βρεθει? γιατι δεν θυμαμαι
;) ;)
Ολα καλα με αυτη την ψωναρα. Αλλα να πας ξενοδοχειο να σασεις 35 ευρω να στειλεις μηνυμα τον Αριθ. και μετα τρια τηλ. και 40 λεπτα να σου λεει " Δεν γουσταρω ρε φιλε" Ε τοτε αεισιχτιρ κολοπουτανα του κερατα.Μια αλλη αληθεια ειναι πως οταν η Αλικη ηταν στα πανω της και πολυ της μοδας ειχε παραψωνιστει και ειχε τραβηξει μια αυξηση της ταξης του 50%! Από τα 100 στα 150.
Μετα βεβαια που ξεμεινε απο πελατες μ' αυτη της την χαζομαρα το ξανακανε 100 την ωρα, λες κι ειναι λιγα τα 100 δηλαδή, κι αρχισε παλι να κωλοτριβεται εδω μεσα απ' οπου και ειχε ξεκινησει, ασχετα αν στο μεταξυ ειχε πιστεψει πως ηταν η Αλετα Οσεαν και βαλε και μας ειχε στο φτυσιμο για καποιο διαστημα...
..πσσσσσσ σιγά το πράμα , απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά , έτσι όλο να κακολογούμε το καημένο το κοριτσάκιΟλα καλα με αυτη την ψωναρα. Αλλα να πας ξενοδοχειο να σασεις 35 ευρω να στειλεις μηνυμα τον Αριθ. και μετα τρια τηλ. και 40 λεπτα να σου λεει " Δεν γουσταρω ρε φιλε" Ε τοτε αεισιχτιρ κολοπουτανα του κερατα.
Ολα καλα με αυτη την ψωναρα. Αλλα να πας ξενοδοχειο να σασεις 35 ευρω να στειλεις μηνυμα τον Αριθ. και μετα τρια τηλ. και 40 λεπτα να σου λεει " Δεν γουσταρω ρε φιλε" Ε τοτε αεισιχτιρ κολοπουτανα του κερατα.
..μα ούτε βρίζουμε ούτε κάνουμε πόλεμο , απλα σημμειώνουμε-γνωστοποιούμε τα κακώς κείμενα της εν λόγω κορασίδοςΕντάξει συναγωνιστές, νομίζω ότι φτάνει.
Μπορεί να είμαστε περισσότεροι αυτοί που έχει στήσει σε κάποιο ξενοδοχείο από αυτούς που την έχουν συναντήσει αλλά ας την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της όπως νομίζει και ας της αναγνωρίσουμε κάποια ελαφρυντικά.
1. Είναι πιτσιρίκα,
2. Είναι μόνη σε μια ξένη χώρα
3. Δεν είχε τη σωστή καθοδήγηση.
Ειρήνη.
Εντάξει συναγωνιστές, νομίζω ότι φτάνει.
Μπορεί να είμαστε περισσότεροι αυτοί που έχει στήσει σε κάποιο ξενοδοχείο από αυτούς που την έχουν συναντήσει αλλά ας την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της όπως νομίζει και ας της αναγνωρίσουμε κάποια ελαφρυντικά.
1. Είναι πιτσιρίκα,
2. Είναι μόνη σε μια ξένη χώρα
3. Δεν είχε τη σωστή καθοδήγηση.
Ειρήνη.
βρε παιδιά...τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπει...Η Αλίκη είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι, πολύ μικρή σε ηλικία, έχει βγει στη δουλειά από πολύ μικρή, είναι μόνη της σε ξένη χώρα και κάνει μια δύσκολη δουλειά. Κάποιες φορές λογικό είναι να την πιάνουν τα ψυχολογικά της, να βαράει μπιέλα που λέμε και να μη θέλει να δει κανέναν. Είναι και ένα χαρακτηριστικό της ηλικίας της....για αυτό όμως την αγαπάμε όλοι επειδή μας θυμίζει κάτι όμορφο, αθώο και καθόλου "στημένο"....Αυτά είναι ελαφρυντικά για να στήνει επανειλημένα; μα σοβαρά μιλάς;
νομιζα οτι ο nick ειναι αδελφός μας....Δωστου ρε πιπηηηηηη μη τον λυπασαιιιιιιιιιιιι ελαααααααααα
δλδ σε εμενα θα βαρας προσοχη?πιπης ομως πιο παλιος....σεβασμος!
αμεεεεεεεεεεεεεδλδ σε εμενα θα βαρας προσοχη?
βρε παιδιά...τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπει...Η Αλίκη είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι, πολύ μικρή σε ηλικία, έχει βγει στη δουλειά από πολύ μικρή, είναι μόνη της σε ξένη χώρα και κάνει μια δύσκολη δουλειά. Κάποιες φορές λογικό είναι να την πιάνουν τα ψυχολογικά της, να βαράει μπιέλα που λέμε και να μη θέλει να δει κανέναν. Είναι και ένα χαρακτηριστικό της ηλικίας της....για αυτό όμως την αγαπάμε όλοι επειδή μας θυμίζει κάτι όμορφο, αθώο και καθόλου "στημένο"....
νομιζα οτι ο nick ειναι αδελφός μας....
αμεεεεεεεεεεεεε
ρε συ και ανησυχησαμεΑδέλφια με φωνάξατε?
Συγνώμη που άργησα αλλά μου έπειρνε μια πίπα ο πίπηςςςςςςςςςςςςςςς
Τώρα πάει να πλύνει το στοματάκι του.