master1964
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν περιγράφεται.............τι έγινε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σοβαρα τωρα ,χορεψε εκει ;
Δεν περιγράφεται.............τι έγινε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σοβαρα τωρα ,χορεψε εκει ;
Σοβαρα τωρα ,χορεψε εκει ;
ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ λογικη ρε ΦΊΛΕ !!!!!!!!!!!!!Εχω παει με την Αλικάρα και τώρα που δε τη βρίσκω και όλο με στήνει έχω τρελλαθεί,δεν ξερω που πάω,ποιός είμαι,τι κάνω.Μπράβο ρε ΛΟΓΙΚΗ...
Χαχαχαχαχα ..........πονηρουλα
Ναι την Δευτέρα το μεσημέρι 2.00.Το ραντεβού κλείστηκε την προηγούμενη που δε μπορούσες.........κοντά στο LACOBA.Exoume vrethei???
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
.....
Αυτά το ολίγα. Τώρα οι λοιποί slaymers ας εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση για να συμπαρασταθούν στο πληγωμένο (Αλικάκι)... Αν είναι δυνατόν και με ολονύχτιο ραντεβού Δυστυχώς η μαλακία μερικών δε θεραπεύεται ούτε με λοβοτομή.
Λόγια σοφού ανδρός!!!!ΕΥΓΕ!!Σορυ που πετάγομαι κι εγώ αλλά το κάθε πράγμα θέλει το μέτρο του….
Η κάθε κοπέλα έχει κάνει τις επιλογές της το πώς θέλει η ίδια να λειτουργεί ή αν το θες να πλασάρει την εικόνα της…
Παράδειγμα το να κάνει τις βίζιτες της. Πουθενά ο κώδικας καλής επαγγελματίας δεν λέει αφού είσαι πουτανα θα είσαι όλη μέρα και νύχτα και με όλους…
Δεν έχει το επάγγελμα τους στην τελική τον όρκο του Ιπποκράτη των γιατρών ότι πρέπει να παρέχει τις υπηρεσίες τους σε κάθε πάσχοντα άρρωστο…
Μπορεί να θέλει ορισμένες στιγμές ή περιόδους ή με όσους διαλέγει, άλλες πάνε με πολλούς άλλες με όλους άλλες βρίσκουν τον έναν και μοναδικό (μαλάκα) και δεν το ρισκάρουν και με άλλους … (λέμε τώρα)
Και ο κάθε ένας έχει τον τρόπο του να κρίνει και να επιλέγει τι του πάει και τι δεν του πάει.
Κάποιου του αρέσει αυτή εμφανισιακά ή μη ή δεν ξέρω τι άλλο και στα παλιά του τα παπούτσια τι λέει και πως σκέπτεται και αν έχει καλές αρχές επαγγελματία….
Άλλος το θέλει διαφορετικά…
Στην τελική για ένα πήδημα είναι το όλο ζήτημα (και για τις δυο πλευρές) και δεν βλέπω τον λόγο να γίνει ανατολικό ζήτημα….
Το μόνο ανατολικό στην τελική που αξίζει τον κόπο είναι το κωλαράκι…. (και δη της Αλίκης όπως είναι προφανές)
Σορυ που πετάγομαι κι εγώ αλλά το κάθε πράγμα θέλει το μέτρο του….
Η κάθε κοπέλα έχει κάνει τις επιλογές της το πώς θέλει η ίδια να λειτουργεί ή αν το θες να πλασάρει την εικόνα της…
Παράδειγμα το να κάνει τις βίζιτες της. Πουθενά ο κώδικας καλής επαγγελματίας δεν λέει αφού είσαι πουτανα θα είσαι όλη μέρα και νύχτα και με όλους…
Δεν έχει το επάγγελμα τους στην τελική τον όρκο του Ιπποκράτη των γιατρών ότι πρέπει να παρέχει τις υπηρεσίες τους σε κάθε πάσχοντα άρρωστο…
Μπορεί να θέλει ορισμένες στιγμές ή περιόδους ή με όσους διαλέγει, άλλες πάνε με πολλούς άλλες με όλους άλλες βρίσκουν τον έναν και μοναδικό (μαλάκα) και δεν το ρισκάρουν και με άλλους … (λέμε τώρα)
Και ο κάθε ένας έχει τον τρόπο του να κρίνει και να επιλέγει τι του πάει και τι δεν του πάει.
Κάποιου του αρέσει αυτή εμφανισιακά ή μη ή δεν ξέρω τι άλλο και στα παλιά του τα παπούτσια τι λέει και πως σκέπτεται και αν έχει καλές αρχές επαγγελματία….
Άλλος το θέλει διαφορετικά…
Στην τελική για ένα πήδημα είναι το όλο ζήτημα (και για τις δυο πλευρές) και δεν βλέπω τον λόγο να γίνει ανατολικό ζήτημα….
Το μόνο ανατολικό στην τελική που αξίζει τον κόπο είναι το κωλαράκι…. (και δη της Αλίκης όπως είναι προφανές)
Ετσι ειναι τυπε μου, εχει βρει την καταληλη συνταγη και ευγε της ;)ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ λογικη ρε ΦΊΛΕ !!!!!!!!!!!!!Εχω παει με την Αλικάρα και τώρα που δε τη βρίσκω και όλο με στήνει έχω τρελλαθεί,δεν ξερω που πάω,ποιός είμαι,τι κάνω.Μπράβο ρε ΛΟΓΙΚΗ...
Στέλιο και εγώ δεν σε καταλαβαίνω απο αυτά πού γράφεις.Εσύ αυτό κατάλαβες από τα γραφόμενά μου? Και από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι έχεις αντίληψη. Τελοσπάντων, η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτά που έγραψα θα τα βρείτε μπροστά σας όπως συνέβει πριν μερικούς μήνες. Δεν έχω καμία εμμονή με την Αλίκη. Τα ίδια έχω γράψει και για άλλες περιπτώσεις όταν συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Εμμονές έχετε εσείς που κολλάτε σε ένα νιμού και σέρνεστε από πίσω του ξεχνώντας ότι είστε τα αρσενικά και εσείς κάνετε παιχνίδι εδώ μέσα (όπως πολύ καλά είχατε κάνει πριν 5 μήνες που είχε πάει την τιμή στα 150).
Δεν περιγράφω άλλο. Βαρέθηκα και εγώ.. Πάω να φτιάξω βαλίτσες.. έχω να περάσω και από Παρίσι για το Motor Show (θα στείλω και καμια φωτογραφία από τα νέα μοντέλα με ρόδες και χωρίς ;) ).
Ρε μάγκες μην κρίνετε τον Στέλιο και την αντίδρασή του αν δεν γνωρίζετε τι έχει συμβεί.
Έχετε δίκιο σε ένα πράγμα, στο ότι η Αλίκη έχει τις ιδιομορφίες της ως προς τα ραντεβού. Αυτό είναι ευρέως γνωστό και εγώ είμαι ομοιοπαθής. Με έχει στήσει και μένα σε ραντεβού. Δεν βγήκα να την κράξω γιατί α) δεν είναι του χαρακτήρα μου β)πήρα το ρίσκο μου ενώ γνώριζα, και γ)δεν βγήκε να πει κάποια μαλακία.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που ενώ κάποιος συναγωνιστής έχει οργανώσει ολόκληρο σχέδιο, να φύγει π.χ. από τη δουλειά του, να έρθει από το άλλο άκρο της Αθήνας 1 ώρα δρόμο ή οτιδήποτε άλλο χωράει ο νους σας, να φάει το στήσιμο και η αντίδραση της να είναι να τον ειρωνευτεί από πάνω με σχόλιο εδώ μέσα.
Έδιωξε γνωστό συναγωνιστή ενώ του είχε κλείσει ραντεβού, λέγοντάς του ότι με τη 10λεπτη καθυστέρηση που εξ αιτίας της υπήρξε, δεν προλάβαινε το επόμενο. Μόλις έφυγε ο άνθρωπος και ενώ δεν είχε σκοπό να πει τίποτα, ανεβάζει η ίδια μήνυμα προσκαλώντας όποιον θέλει να πάει για καφεδάκι γιατί είναι free. Πόσα να ανεχτεί ο άνθρωπος, καλώς της τα έχωσε.
Καταλήγω.......ας κοιτάζει ο καθένας τη δουλειά του και ας αφήσει τα σχόλια για τον Στέλιο και τον κάθε Στέλιο αν δεν γνωρίζει λεπτομέρειες.
@odyseas
Βλέπεις να κολλάω? Κάθε μήνα πηδάω 2-3 CG.. Έχω δηλωσει άλλωστε ότι τη συγκεκριμένη δεν θέλω καν να τη πηδήσω.
Εγώ απλά ενημερώνω τους νεώτερους όπως έκαναν και σε εμένα οι παλιότεροι. Γιατί ο νέος δε θα γυρίσει (όχι 100) ούτε 5 σελίδες πίσω να διαβάσει το ιστορικό της κάθε κοπέλας. Θα το γράψω στην απλή ελληνική μήπως καταλάβετε τι λέω:
Μην της κακομαθαίνετε. Εσείς θα χάσετε σαν σύνολο. Αυτές σας θεωρούν μαλάκες, βρωμιάρηδες, ανώμαλους και άλλα ακόμα χειρότερα.
Βέβαια υπάρχει και η κουτοπονηρία από μέρους των μελών που μου είπε μια μέρα ένας σε PM. Ότι δηλαδή γράφοντας μαλακιούλες σε τακτική βάση ανεβαίνει σε αστεράκια λόγω των πολλών σχολίων και μετά οι ανεξάρτητες τον εμπιστεύονται περισσότερο να του δώσουν τηλεφωνάκι... Ε εδώ πάω πάσο. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά..