odyseas21
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 101
- Πόντοι
- 1
Εγω πιστεύω ότι "Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη" και πλέον στην εποχή μας όποιος έχει το χρήμα φτιάχνει και τους κανόνες.῞Ολοι ἔχουμε κάνει μαλακίες στὴ ζωή μας...
Εγω πιστεύω ότι "Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη" και πλέον στην εποχή μας όποιος έχει το χρήμα φτιάχνει και τους κανόνες.῞Ολοι ἔχουμε κάνει μαλακίες στὴ ζωή μας...
Γιατι, στις παλιες εποχές ποιος τους εφτιαχνε?Εγω πιστεύω ότι "Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη" και πλέον στην εποχή μας όποιος έχει το χρήμα φτιάχνει και τους κανόνες.
Γιατι, στις παλιες εποχές ποιος τους εφτιαχνε?
Συμφωνώ και διαγράφω 4 λέξειςΕγω πιστεύω ότι "Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη" καιπλέον στην εποχή μαςόποιος έχει το χρήμα φτιάχνει και τους κανόνες.
Για να ειμαστε πιο ακριβείς μαλιστα, δεν είναι απολυτα ακριβες το "οποιος εχει το χρημα φτιαχνει τους κανονες". Το ακριβες είναι "το χρημα φτιαχνει τους κανονες".Έλα ντε..!!!
Kalispera borei kapios na m pei an iparxei blokarizma - enoo na valw blok se autous pou dn thelw na m stelnoun pm???
θα προτεινα μαζι με την επιλογη blocκ στα PM να υπαρχει και η επιλογη block στην θεαση των κριτικων..... (τι ζητησα παλι...)
Diathesimi meta tis 9 to vrady morakia sto *242 :-* :-* :-*
Κακίες βλέπω πάλι με το μωρό….γιατί αραγε
Morakia eimai diathesimi kai oreksati :-*
Από ποιά ώρα και μετά;
Από ποιά ώρα και μετά;
Από ποιά ώρα και μετά;
Dinoun dinoun kai parapano... dn kaneis sex oli ti nixta - milas,pate kapou mazi,pinete trote kserw egw ti ala...Auto einai gia tous romantikous tipous....San emena :-*