καλα εισαι πολυ μαρτυριαρα....
πότε θα ξαναβρεθουμε?
Xaxaa :-* Na poume tin ora,kai to meros edw??? Steile mou sto 07 you know baby :-* :-* :-*
καλα εισαι πολυ μαρτυριαρα....
πότε θα ξαναβρεθουμε?
Ααααα ετσι ε του Jorge το καβλι δεν σε πονεσε μωρο μου και τον ξανακλεινεις , μονο το δικο μου δεν αντεχεις !!!Xaxaa :-* Na poume tin ora,kai to meros edw??? Steile mou sto 07 you know baby :-* :-* :-*
ρε εγω τον εφορμαρω γλυκα...
Ααααα ετσι ε του Jorge το καβλι δεν σε πονεσε μωρο μου και τον ξανακλεινεις , μονο το δικο μου δεν αντεχεις !!!
Ρε κακο που μας βρηκε !!!
Αλικάκι μας παίρνεις NITRO, BABY και JORGE μαζί για κανα τριωράκι να δούμε ποιός είναι προπονημένος?
θα κάνουμε ζόρικα κόλπα... dpp, dp, dap κι έτσι...
και όποιος επιζήσει... μόνο μη με γρατζουνίσει η ψωλή του BABY έχω ακούσει οτι πονάει...
Συναγωνιστές καλημέρα! Εχω στείλει pm στην Αλίκη και δεν μου έχει απαντήσει. Τελικά θέλει η όχι νέους πελάτες ή τζάμπα περιμένω?
συνεχισε να επιμενεις και θα σου απαντησει.Συναγωνιστές καλημέρα! Εχω στείλει pm στην Αλίκη και δεν μου έχει απαντήσει. Τελικά θέλει η όχι νέους πελάτες ή τζάμπα περιμένω?
νόμιζα πως στις πουτάνες by default δεν ρίχνεις το κυνήγι που θα έριχνες σε μια απλή γκόμενιτσα της σειράςσυνεχισε να επιμενεις και θα σου απαντησει.
μολις θα την ξεχσουν τιποτα αγαπουλιδες που εχει και δεν θα υπαρχει χαρτζιλικι θα δεις για ποτε απανταει.νόμιζα πως στις πουτάνες by default δεν ρίχνεις το κυνήγι που θα έριχνες σε μια απλή γκόμενιτσα της σειράς
Ooooyyyyy,den exo pae pote me 2 antres
Plaka plaka ala gt oxi :-*
μολις θα την ξεχσουν τιποτα αγαπουλιδες που εχει και δεν θα υπαρχει χαρτζιλικι θα δεις για ποτε απανταει.
νόμιζα πως στις πουτάνες by default δεν ρίχνεις το κυνήγι που θα έριχνες σε μια απλή γκόμενιτσα της σειράς
συνεχισε να επιμενεις και θα σου απαντησει.
Συμφωνώ απόλυτα....πολύ ντίβα το παίζει μάλλον....μήπως παραδίνουμε αέρα σε κάποιες