J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Εγω παντως οταν την συναντησω θα της ζητησω να το κανουμε μεσα στο μπανιερα.
Εγω παντως οταν την συναντησω θα της ζητησω να το κανουμε μεσα στο μπανιερα.
Αλίκη καλά όλα αυτά που λες,αλλά πες μου έναν λόγο που το τηλέφωνο σου ειναι εκτός σύνδεσης,σε πήρα μια φορά για να κλείσουμε ραντεβού αλλά τζίρος,από τότε δεν σε ξανά ενοχλησα
το μόνο σίγουρο,τζίφος ήθελα να γράψωΤο σιγουρο ειναι οτι η Αλικη κανει καλους
...ειναι δυνατη και εκει... ;)Εγω παντως οταν την συναντησω θα της ζητησω να το κανουμε μεσα στο μπανιερα.
...ειναι δυνατη και εκει... ;)
....εγω εχω κανενα μηνα,που την συναντησα...δεν ειδα καποια δυσκολια με την συναντηση...της εστειλα ενα μυνημα,μου απαντησε οτι μπορει(ετυχε?),και συναντηθηκαμε στο μπαμ...τωρα,φιλε μου δεν ξερω,τι να σου πω...παντως εινα πολυ ενταξει τυπακι,χαμογελαστο,δεν κοιταει να σε κοροιδεψει,ωραιο σωμα,και σε ανταμοιβει με το προγραμμα της...αυτα σε μια γενικη εικονα,που σχηματισα για την αλικη...να προσθεσω,οτι υπαρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΕΣ περιπτωσεις,που με λιγο ψαξιμο,της βρισκεις....αυτα.πραγματικά μου χει σπάσει το φρύδια ... ολο δεν μπορει και μια φορά ακυρωσε. Λυπαμαι, υπαρχουν και αλλες πιο συνεπείς
....εχω παρει,τις καλες εποχες,και μοντελε κοριτσια,και οταν βγηκα απο το δωματιο,εβριζα τον εαυτο μου για τα λεφτα που μου κλεψαν....τουλαχιστον η αλικη δεν το εχει αυτο...Καλα! Βαζει τη φωτο με το μαυρο χαλι, σας λεει πως σας εχει γραμμενους και συνεχιζετε να την παρακαλατε?
Μετα αυτη φταιει που την εχει δει ντιβα η εσεις που κανατε ντιβα τη ρωσιδα με γάμπα 30 ποντους και με κυταριτιδα?
....εγω εχω κανενα μηνα,που την συναντησα...δεν ειδα καποια δυσκολια με την συναντηση...της εστειλα ενα μυνημα,μου απαντησε οτι μπορει(ετυχε?),και συναντηθηκαμε στο μπαμ...τωρα,φιλε μου δεν ξερω,τι να σου πω...παντως εινα πολυ ενταξει τυπακι,χαμογελαστο,δεν κοιταει να σε κοροιδεψει,ωραιο σωμα,και σε ανταμοιβει με το προγραμμα της...αυτα σε μια γενικη εικονα,που σχηματισα για την αλικη...να προσθεσω,οτι υπαρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΕΣ περιπτωσεις,που με λιγο ψαξιμο,της βρισκεις....αυτα.
...και ερασιτεχνης να δηλωνει φιλε μου(που δεν το νομιζω),το σαιτ ειναι αμειλικτο,σε πολλες και πολλους...low profile,ειναι η καλυτερη λυση...Αυτα συμβαινουν οταν μια κοπελα διαφημιζεται μεσω ενος site και οχι οπως οι περισσοτερες αλλες (μεσω αγγελιων). Τι να πρωτοπρολαβει η γυναικα.....
Τουλαχιστον αυτες στις αγγελιες δεν ακουν το κραξιμο που τους γινεται χαχαχαχα
Όσον αφορα την δικη της απαντηση εδω... θα μου επιτρεψει να βγαλω κιτρινη καρτα. Δεν ειναι επαγγελματικη συμπεριφορα....εκτος εαν δηλωνει ερασιτεχνης.
...και ερασιτεχνης να δηλωνει φιλε μου(που δεν το νομιζω),το σαιτ ειναι αμειλικτο,σε πολλες και πολλους...low profile,ειναι η καλυτερη λυση...
...ετσι ειναι μαν...το σωστο να λεγεται...ουδεις τελειος παντως... ;)Σωστο.
μια επαγγελματιας δεν κρινεται μονο απο την συμπεριφορα (γενικοτερα και οχι μονο κατα την διαρκεια του ραντεβου), τις υπηρεσιες, την εμφανιση.
Κρινεται και απο το πως "χειριζεται' τα ραντεβου της. Καλοπροαιρετα λοιπον λεω.....θελει βελτιωση σε αυτον τον τομεα.
σωστός....εγω εχω κανενα μηνα,που την συναντησα...δεν ειδα καποια δυσκολια με την συναντηση...της εστειλα ενα μυνημα,μου απαντησε οτι μπορει(ετυχε?),και συναντηθηκαμε στο μπαμ...τωρα,φιλε μου δεν ξερω,τι να σου πω...παντως εινα πολυ ενταξει τυπακι,χαμογελαστο,δεν κοιταει να σε κοροιδεψει,ωραιο σωμα,και σε ανταμοιβει με το προγραμμα της...αυτα σε μια γενικη εικονα,που σχηματισα για την αλικη...
σωστός
και μια φωτό για να μην διαβάζω μαλακίες από άτομα που ούτε τη συνάντησαν και εκφέρουν γνώμη και άποψη