Καλά κάνεις και στέλνεις καλησπέρα και μέσα εδώ αλλά καλύτερα θα ήταν να την έλεγες και στο viber....
Apantaw ama dw mnm gia randevou.
Oute gia kafe oute gia mpanio
Oute kalimera kai tpt alw.
Καλά κάνεις και στέλνεις καλησπέρα και μέσα εδώ αλλά καλύτερα θα ήταν να την έλεγες και στο viber....
Κοίταξε καλή μου μήνυμα πάντα στελνω μόνο για ραντεβού.Αν θέλω να μου πουν τον καφέ θα πάω σε καφετζού και για μπάνιο δεν πάω ακόμα είναι κρύαApantaw ama dw mnm gia randevou.
Πρώτα διαβάζεις τα μηνύματα πράγμα που δεν έχεις κάνει με τα δικά μου και μετά σχολιαζεις....... ΕυχαριστώApantaw ama dw mnm gia randevou.
Άλις ,πάμε για καφέ,και μετά για καμία βουτιά!?....θα είναι και ο πιλο μαζί,με μαντήλια,για το κλάμα που θα κάνει...Apantaw ama dw mnm gia randevou.
θελουμε Τηλεφωνο και ΡαντεβουApantaw ama dw mnm gia randevou.
Εσυ εισαι μόνο καφεδάκι κ μπλα μπλα! Το κορίτσι ΜΟΥ θα σου δώσει ραντεβού κ θα ειναι μαζι μου κ συ θα μείνεις με το καφέ!Άλις ,πάμε για καφέ,και μετά για καμία βουτιά!?....θα είναι και ο πιλο μαζί,με μαντήλια,για το κλάμα που θα κάνει...
για μπάνιο όμως,μαζί μου...εσύ κρυώνεις...Εσυ εισαι μόνο καφεδάκι κ μπλα μπλα! Το κορίτσι ΜΟΥ θα σου δώσει ραντεβού κ θα ειναι μαζι μου κ συ θα μείνεις με το καφέ!
Να σου καει το βίντεο,που θα βγεις με Άλις!!!!Κουκι μου στο επόμενο ραντεβού θα βγάλουμε πολλές ρομαντικές φωτός για να μάθει αυτός ο guru! Νταλε νταλε κ άντε γεια!
Υπάρχουν ακόμα βίντεο;Να σου καει το βίντεο,που θα βγεις με Άλις!!!!
Αστονα,ειναι ρετρό πόρνος κ ζηλιάρης! Με το Αλικακι επέμεινε κ δε θα χάσεις...Υπάρχουν ακόμα βίντεο;
ο πιλο έχει ένα jvc,και θέλει την Άλις,να δούνε μαζί βιντεοταινίες...αλλά δεν πρόκειται,γιατί του πήρα το καλώδιο...Υπάρχουν ακόμα βίντεο;
ο πιλο έχει ένα jvc,και θέλει την Άλις,να δούνε μαζί βιντεοταινίες...αλλά δεν πρόκειται,γιατί του πήρα το καλώδιο...
Apantaw ama dw mnm gia randevou.
Tha mou stilis ton neo arithmo sou ?Kalispera. Oxi.