astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Καλώς την γαζέλα.
γαζελα ? !
Καλώς την γαζέλα.
την λυσαμε αδεφακι μου,καλημερα σε Nick,saint,astatos
οκ το είδα, την καλημέρα μου και στους υπόλοιπους πλην Άστατου που μου τρώει τα μπριζολάκια
αυριο ειναι καλη μερα για μπριζολακια !! Να παρουμε και την παχια κλωστη και να παμε!
οκ θα του το πω.
τέρμα τα στο Αλικάκι
Alikaκι Πες μου τι πρεπει να κανει κανεις για ραντεβου στο σπιτι? (Απο οσο ξερω σε σπιτι δεν πας αν δεν τον ξερεις τον αλλον...)kalimera agorakia mou :-* eimai diathesimi filakia polla
Alikaκι Πες μου τι πρεπει να κανει κανεις για ραντεβου στο σπιτι? (Απο οσο ξερω σε σπιτι δεν πας αν δεν τον ξερεις τον αλλον...)
Καύλα το αλικακι ;)
Αλικάκι αυτή την βδομάδα θα είσαι διαθέσιμη?Kalispera Na pernate kala
Tipota apla den erxomai se spitia.
Πρεπει να καταλαβουν μερικοι οτι καποια κοριτσια δουλευουν με συγκεκριμενο τροπο. Τα παντα ειναι υποκειμενικα. Οπως καθαρα κι η τελευταια κριτικη που ανεβηκε για την εν λογω,οπως κι η καθε κριτικη, οπως κι η κοκκινη καρτα που εχει ριξει σ εμενα για τους λογους της και στον καθενα σαν εμενα. Το να επιμεινεις 1-2 φορες λογω καλων κριτικων-σχολιων το καταλαβαινω. Το να εμμενει κανεις ομως σε μια κατασταση οταν ξεκαθαριζει μια και καλη η αλλη πλευρα τοτε μιλαμε για ελλειψη αυτοσεβασμου. Κι οταν υπαρχει αυτο ειναι αδυνατο να σεβαστεις και την αλλη πλευρα κι αυτο υποσυνειδητα κανει και την αλλη πλευρα να κραταει αποστασεις.
Πρεπει να καταλαβουν μερικοι οτι καποια κοριτσια δουλευουν με συγκεκριμενο τροπο. Τα παντα ειναι υποκειμενικα. Οπως καθαρα κι η τελευταια κριτικη που ανεβηκε για την εν λογω,οπως κι η καθε κριτικη, οπως κι η κοκκινη καρτα που εχει ριξει σ εμενα για τους λογους της και στον καθενα σαν εμενα. Το να επιμεινεις 1-2 φορες λογω καλων κριτικων-σχολιων το καταλαβαινω. Το να εμμενει κανεις ομως σε μια κατασταση οταν ξεκαθαριζει μια και καλη η αλλη πλευρα τοτε μιλαμε για ελλειψη αυτοσεβασμου. Κι οταν υπαρχει αυτο ειναι αδυνατο να σεβαστεις και την αλλη πλευρα κι αυτο υποσυνειδητα κανει και την αλλη πλευρα να κραταει αποστασεις.
Ο χωρος προσφερεται ως εχει για εναλλαγη συντροφων κι οχι για μελλοντικες σχεσεις με σκοπο το γαμο. Πιστεψτε με αν η καθε "αξια" στο επαγγελμα κοπελα αποφασισει να βρει το καταλληλο πορτοφολι εχοντας μια και μονο σχεση θα το καταφερει ακομα κι εκτος χωρου. Αρκει κι η ιδια να το πιστεψει.
Και εμεις
Καλημερα
μαθαμε και ελληνικα τωραΕγώ όμως πιο πολύ χαχαχαχ