Ήθελα να δοκιμάσω την Αλίκη, άλλα μετά από πληροφορίες που έλαβα από έμπειρο μέλος, ούτε το τηλέφωνο της μπήκα στην διαδικασία να ζητήσω. Γιατί από πρόσφατες φωτογραφίες είδα ότι επρόκειτο για μια κοντόχοντρη κοπελίτσα.
Κάνω αυτό το σχόλιο όχι γιατί θέλω να γράψω κάτι κακό για την κοπέλα,η κοπέλα κάνει την δουλειά της.Κάνω αυτό το σχόλιο
γιατί θέλω να τονίσω την μαλακιά που έχουν στο κεφάλι μερικοί μερικοί εδώ μέσα όταν γράφουν κριτικές.
π.χ. η κριτική του Noah_1 "The One" Εμφάνιση (σώμα): 9 και στο τέλος λέει "Η άποψή μου είναι καθαρά υποκειμενική"
Υποκειμενική γνώμη μπορεί να έχει κάποιος στο πως πέρασε με μια κοπέλα,στην συμπεριφορά της,στην συμμετοχή της στο sex κτλ,αυτά διαφέρουν από συνάντηση σε συνάντηση σίγουρα γιατί ο καθένας μας είναι διαφορετικός. Μερικά πράγματα όμως είναι στάνταρ.
π.χ. "ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει αθλητικό σώμα, η άποψή μου είναι καθαρά υποκειμενική" :S
θέλω να τονίσω ότι μερικά πράγματα δεν υπόκειται στην υποκειμενική κρίση,το μαύρο είναι μαύρο,το άσπρο είναι άσπρο και τέλος.
Άκου να δεις κάτι φιλαράκι γιατί αν με δέρνει εμένα η μαλακία εσένα σε έχει "σκοτώσει".
Γράφω κριτικές για τους λίγους που εκτιμάνε το γεγονός ότι σπατάλησα χρόνο και χρήμα να δοκιμάσω κάποια κοπέλα (την όποια κοπέλα). Μάλιστα συνήθως κάνω και τον "κασκαντερ" σε κοπέλες που πρωτοεμφανίζονται. Στην περίπτωση της Αλίκης και ενώ είχα σταματήσει να γράφω κριτικές γιατί υπάρχουν και μερικοί λαλάκες σαν εσένα, είπα να γράψω γιατί θα ήταν
άδικο να μην έγραφα. Όσο και αν αυτό μου στοίχησε (θέλω να κλείσω και άλλο ραντεβού και τώρα είμαι στην "ουρά"). Ότι αναφέρεις εσύ για την κοπέλα τα έχω αναφέρει στο παρελθόν σε σημείο να είμαι από τους πιο εχθρικούς απέναντί της. Και αυτό το γνωρίζουν οι παλιοί.
Στο προκείμενο τώρα. Επειδή μάλλον τους ανθρώπους τους βλέπεις σαν 1 κιλό κιμά. Έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι μοντελέ σώμα κυκλοφορεί. Στο σώμα της Αλίκης έβαλα 9 γιατί για εμένα είναι το πιο άρτιο σώμα που κυκλοφορεί μετά της Βαλέριας. Και εξηγούμε: πολύ καλή αναλογία ύψος/κιλα, τέλεια λευκή επιδερμίδα, φανταστικό
φυσικό στήθος που κοιτάει ταβάνι με ροζ γαμάτες nipples, ωραίο δεμένος κώλος και σωμα χωρίς χαλαρότητα. Δεν έχει το σωματότυπο ελληνίδας που και 1 κιλό παραπάνω να έχει θα της φαίνεται.
Για να κρίνεις λοιπόν τα γούστα κάποιου και αν λέει αλήθειες ή μπαρούφες: 1ον Τη συναντάς και κρίνεις εσύ με τα μάτια σου, 2ον Βλέπεις και άλλες κριτικές του ατόμου που θεωρείς μαλάκα (ίσως και από κοπέλες που έχεις συναντήσει και εσύ) για να καταλάβεις τι και πώς βαθμολογεί.
Θα μπορούσα με μια φωτογραφία και χωρίς πολυλογία να σου αποδείξω ότι πέταξες κοτσάνα μεγάλη αλλά δυστυχώς δεν γίνεται κάτι τέτοιο..
Υ.Γ.: Σας παρακαλώ βαριέμαι να ασχολούμε με μαλακίες..