ntropaloulis81
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
βαλε κ αλλες ντροπαλε .σεξι κορμι η αλικη . οντως λιρα 100 οπως μου χε συστησει φιλος γνωστηςαρκουνε αυτες?
βαλε κ αλλες ντροπαλε .σεξι κορμι η αλικη . οντως λιρα 100 οπως μου χε συστησει φιλος γνωστης
θενκς ντροπαλουλι .τελευταια
Ζουμερό ζουμερό πρέπει να είναι!!!
αχαχαχαχαχα ειναι λιγο μπαμπατσικο αλλα δυναμη εχεισ να πιανεισ καλα!!!!
Λογο του gfe και του ωραιου προσοπου πιστευω οτι εχει γκελ..Διαφορετικα απο της τελευταιες γυμνες φοτο που βλεπο διακρινο μια κοντουλα κοπελα με μετριο κορμι, και στηθος που δεν εχει την καταληλη στρογυλαδα εκτος αυτου ειναι και πεσμενο...αρκετα..ισως αλαξω γνωμη αν δω και αλλες φοτο....ισως η ποζες να φταινε...Παντος σε καμια περιπτοση απο αυτες της φοτο...δεν μπορω να πω οτι ειναι για γλυπσημο σε ολα τα σημεια...Την γνωμη μ λεω δεν εχω κατι με την κοπελα και εχω και σκοπο να την τιμησο της επομενες μερες το θεμα ειναι οτι δεν θα μου βγουν αυτα που φανταζομουνα δυστηχος.. :Sαχαχαχαχαχα ειναι λιγο μπαμπατσικο αλλα δυναμη εχεισ να πιανεισ καλα!!!!
Λογο του gfe και του ωραιου προσοπου πιστευω οτι εχει γκελ..Διαφορετικα απο της τελευταιες γυμνες φοτο που βλεπο διακρινο μια κοντουλα κοπελα με μετριο κορμι, και στηθος που δεν εχει την καταληλη στρογυλαδα εκτος αυτου ειναι και πεσμενο...αρκετα..ισως αλαξω γνωμη αν δω και αλλες φοτο....ισως η ποζες να φταινε...Παντος σε καμια περιπτοση απο αυτες της φοτο...δεν μπορω να πω οτι ειναι για γλυπσημο σε ολα τα σημεια...Την γνωμη μ λεω δεν εχω κατι με την κοπελα και εχω και σκοπο να την τιμησο της επομενες μερες το θεμα ειναι οτι δεν θα μου βγουν αυτα που φανταζομουνα δυστηχος.. :S
Ειπα μπορει να φταινε οι ποζες η συγκεκριμενες σε αλλες φοτο τα αντιθετα ειπα..Μπορει απο κοντα να ειναι αλλιως..Το πραγματικό ερώτημα είναι "θα έχει σκοπό αυτή να την τιμήσεις τις επόμενες μέρες"?
Ειπα μπορει να φταινε οι ποζες η συγκεκριμενες σε αλλες φοτο τα αντιθετα ειπα..Μπορει απο κοντα να ειναι αλλιως..
Τελευταια φορα πριν 15 ημέρες μου φάνηκε αδυνατισμένη.Ειπα μπορει να φταινε οι ποζες η συγκεκριμενες σε αλλες φοτο τα αντιθετα ειπα..Μπορει απο κοντα να ειναι αλλιως..