NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
με πμ βρε, άντε μην έρθω και σου κάνω χαλάστρακουκλα τωρα μπορεις να βρεθουμε τα δυο μας?
με πμ βρε, άντε μην έρθω και σου κάνω χαλάστρακουκλα τωρα μπορεις να βρεθουμε τα δυο μας?
trive θελω να βαφτιστεις σε PRIVE!με πμ βρε, άντε μην έρθω και σου κάνω χαλάστρα
trive θελω να βαφτιστεις σε PRIVE!
ουπς!!! ποιά είναι ρε παιδιά αυτή η Κωνσταντινα? Για δώστε κανένα info γιατί υπάρχουν και νέοι, αξίζει?Θα συμφωνησω ως προς τα λεγομενα σου σε σχεση με τα ραντεβου της Αλικης, χωρις να ειμαι παθων αλλα απο πληροφοριες φιλων. Και σαφεστατα δεν υπονοω οτι προμοταρεις καποια. Την Jolie την εχω συναντησει δυο τρεις φορες στην αρχη της καριερας της και σαφεστατα τοτε τουλαχιστον δεν επιανε μια μπροστα στην Κωνσταντινα καο πολλες αλλες. Βεβαια επειδη δεν θελω να ειμαι αδικος δεν γνωριζω αν τωρα πλεον εχει αλλαξει.
Δεν το καταλαβες Βλαδίμηρε. Με πηρε τηλεφωνο ανημερα το απόγευμα χωρις να ξερω γιατι 2 φορες. Της εστειλα μηνυμα ότι ΔΕΝ μπορω να μιλησω και ότι θα την παρω Παρασκευη πρωι. Εεε Παρασκευη πρωι μεχρι το μεσημερι δεν το σηκωνε.εδώ που τα λέμε φίλε brittania, η Αλίκη έχει ένα δίκιο. Δε θέλω να πάρω το μέρος της αλλά τι περίμενες να σε πάρει αυτή τηλέφωνο; Αυτό θα ήταν τουλάχιστον αντιεπαγγελματικό από μέρους της. Και στο κάτω κάτω σκέψου όλους εμάς εδώ που ήμαστε παντρεμένοι να χτύπαγε το τηλέφωνο από την κάθε Αλίκη. Τσ τσ τσ δεν είναι σωστό.
Δεν το καταλαβες Βλαδίμηρε. Με πηρε τηλεφωνο ανημερα το απόγευμα χωρις να ξερω γιατι 2 φορες. Της εστειλα μηνυμα ότι ΔΕΝ μπορω να μιλησω και ότι θα την παρω Παρασκευη πρωι. Εεε Παρασκευη πρωι μεχρι το μεσημερι δεν το σηκωνε.
ΣΗΜ. Εγω κοντευω παππους φιλε μου αλλα δεν το λεμε.
Εδώ είσαι Απαντάει απευθείας η Λιαγουροπούλουτο sex περνάει από το ακουστικό των τηλεφώνων παίκτη
Μεγαλεεεε. Όλα τα ξερεις !το sex περνάει από το ακουστικό των τηλεφώνων παίκτη
Δεν το καταλαβες Βλαδίμηρε. Με πηρε τηλεφωνο ανημερα το απόγευμα χωρις να ξερω γιατι 2 φορες. Της εστειλα μηνυμα ότι ΔΕΝ μπορω να μιλησω και ότι θα την παρω Παρασκευη πρωι. Εεε Παρασκευη πρωι μεχρι το μεσημερι δεν το σηκωνε.
ΣΗΜ. Εγω κοντευω παππους φιλε μου αλλα δεν το λεμε.
ποτε δεν παιρνεις πισω τηλεφ εσυ..νομος!!!!!!!!!Den perno thl - ekana anapantith gt vrika to thl sou stis klises i auto ara esy me pies proos gtaos den eixa aoou na parwtoarhmo sou...Enaksei tora? Kai ti parskevo borei na ekana kati kai na min borusa.
ποτε δεν παιρνεις πισω τηλεφ εσυ..νομος!!!!!!!!!
μπορει να ειμαστε παντρεμενει,σε σχεση κ.λ.π
Αλικακι καυτο θηλυκο χρονια πολλα και καλα. Δεν ειπα κατι κακο. Σιγουρα δεν πηρες για να μιλησεις. Εγινε θεμα χωρις να φταις καθοθλου. Τελειωσε. ΦιλιαDaxi eknaaa to ksana lew anaptiti kai tora afou perase kai kairos den boro a dw ti ora etan al prothanos tha to kana epitopou afu den prolava to sikoso kerw mia xr gia tous pantremenous kai sxeses. Kai meta na mou stelne mnm.
Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα.......
Μήπως πρεπει καποιος να σου μιλησει για το "ασφαλές πουτανοτηλέφωνο" τύπε?ποτε δεν παιρνεις πισω τηλεφ εσυ..νομος!!!!!!!!!
μπορει να ειμαστε παντρεμενει,σε σχεση κ.λ.π