Πάρε εμένα θα το σηκώσω.
μαλλον να του τον σηκώσει εννοεί ;).... δε πιστεύω να ενδιαφέρεσαι ακόμη
Πάρε εμένα θα το σηκώσω.
Φιλαράκι είναι ο Yorkie όμορφε. Πλακίτσα του κάνω. ;)μαλλον να του τον σηκώσει εννοεί ;).... δε πιστεύω να ενδιαφέρεσαι ακόμη
καλημερα κουκλαρα :-* :-* :-* :-*Kalimeres filarakia mouuu Me singxoreite se osous dn apantisa - den ntouleva autes tis meres gt adia8etisa,apo aurio eimai ok.
Euxaristo gia ta glika m aresoun polli ala kai se paxenoun se tsak mpam...Kana agouri 8ere..Kamia mpanana xaxaxxa
είναι γλύκα το άτιμο!!καλημερα.παρασκευη πρωι συναντηθηκα κ εγω με το αλικακι, για πρωτη φορα.πολυ καλη. μικρο κοριτσακι και σε εμφανιση κ σε σκεψη.της δινω συγχαρητηρια γιατι μετα απο αρκετα χρονια ,καρπωθηκα κ εγω τον δευτερο γυρο. παντα μολις τελειωνε ο πρωτος ηθελα να φυγω, αυτη με κρατησε, μπραβο της.
καλημερα.παρασκευη πρωι συναντηθηκα κ εγω με το αλικακι, για πρωτη φορα.πολυ καλη. μικρο κοριτσακι και σε εμφανιση κ σε σκεψη.της δινω συγχαρητηρια γιατι μετα απο αρκετα χρονια ,καρπωθηκα κ εγω τον δευτερο γυρο. παντα μολις τελειωνε ο πρωτος ηθελα να φυγω, αυτη με κρατησε, μπραβο της.
Καλημέρα Αλίκη :-*Kalimera manarakia mou :-* :-* :-* Egw eimai polli polli kala
Αλίκη την άλλη φορά να σηκώνεις το τηλέφωνό σου.
Που ξέρεις..ίσως έχω φέρει και τπτ καλό από έξω που γυρνάω
Μην είσαι τόσο σίγουρος παίκτη. Από παλιά τα σοκολατάκια έκαναν Θραύση στις τάνες. Ειδικά τα από κάτω. Σε όποια τάνα πήγαινες τα έβλεπες. Και στο περίπου ήξερες και ποιος παίκτης πέρασε και τα προσέφερε Απλά ο φίλος Yorkie μετά από το άλλο επίπεδο που ανέβασε το θέμα CT τον τελευταίο καιρό είπε να φέρει και ριζικές αλλαγές στο κέρασμα της τάνας. Ολόφρεσκα Patisserie από τα καλύτερα. Και γιατί όχι για την Αλίκη φυσικά.παλια εφερνε ο κοσμος κανα πουρο απο τα ντιουτι φρι παραγγελια για κανα φιλο τωρα φερνει μακαρονε για πουτανες
Μην είσαι τόσο σίγουρος παίκτη. Από παλιά τα σοκολατάκια έκαναν Θραύση στις τάνες. Ειδικά τα από κάτω. Σε όποια τάνα πήγαινες τα έβλεπες. Και στο περίπου ήξερες και ποιος παίκτης πέρασε και τα προσέφερε Απλά ο φίλος Yorkie μετά από το άλλο επίπεδο που ανέβασε το θέμα CT τον τελευταίο καιρό είπε να φέρει και ριζικές αλλαγές στο κέρασμα της τάνας. Ολόφρεσκα Patisserie από τα καλύτερα. Και γιατί όχι για την Αλίκη φυσικά.
Lucent was hereΕλα τωρα, αυτα δεν ηταν μονο για το μωρο, αλλα για να τα βλεπουν οι παιχτες. Σημα κατατεθεν .................
Τωρα τα βρησκεις παντου στην Αθηνα............οποτε δεν αξιζει. >
. be stylish yes but not rude φίλε μουαφήστε τα γλυκά και πάρτε κανένα καμιά δερμάτινη τσαντούλα LV,καμιά Louboutin γόβα (έστω και μια μια), κανά καλλυντικό, κόσμημα, smartaki, spa πακέτο (στη groupon ή ότι να ναι). μην επιβάλουμε γεύσεις πέραν του πούτσου μας, δεν είναι γκομενές μας τα κορίτσια να τις μπουκώνουμε να γίνουνε γουρουνίτσες. be stylish