NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Έλα τώρα λίγο δίπλα αν μπορείς?κατα τις 1:00,αλλιως τα λεμε αυριο αν και Σ.Κ θα ειναι δυσκολο για εμένα!
Έλα τώρα λίγο δίπλα αν μπορείς?κατα τις 1:00,αλλιως τα λεμε αυριο αν και Σ.Κ θα ειναι δυσκολο για εμένα!
με αντιγράφετε δηλαδή.Δεν τσιμπαω εγω.... η ωρα να περναει λεμε και καμμια μαλακια
Τι να πω κι εγώ που μου το᾽κλεισε στα μούτρα και είχα κατέβει κ από Βιέννη παρακαλώ? *PΠάρτε την τηλέφωνο αγαπητέ μου.
Αλίκηηηηηη,
απάντησε στο φίλο μου σε παρακαλώ.
ΑλίκηηηηΤι να πω κι εγώ που μου το᾽κλεισε στα μούτρα και είχα κατέβει κ από Βιέννη παρακαλώ? *P
Γιατί μωρό μου τους στενοχωρείς?
ξεκίνα από τον σκορπιό Αλικηε ειπαμε... ο Ερως!
ξεκίνα από τον σκορπιό Αλικη
τι χρωμα εχει το ταβανι?tora tora pou ka8omai kai koitaw to tavanh - dn me 8elei kaneis......kai meta pe8toun oloi mazh panw mou
φτουυυυυtora tora pou ka8omai kai koitaw to tavanh - dn me 8elei kaneis......kai meta pe8toun oloi mazh panw mou
τι χρωμα εχει το ταβανι?
φτουυυυυ
και δεν μπορώ να έρθω να το κοιτάμε μαζί.
ΟΚ κούκλα έγινε.einai polli endia8eron......akirose oles tis doules sou mia mera kai ela na to doume xaxaxa
ΟΚ κούκλα έγινε.
Αλήθεια το πρωί που ήσουν? Θα σε μαλώσω. χαχαχαχαχ
και νωρις για υπνο σήμερα.Psssss malon evales ton detektiv na me parakolouthei - lios dn eksigetai pos ksereis ka8e vima mou xaxxaxax
αυτά είναι. Πάρε εμένα θα το σηκώσω.Αλίκη την άλλη φορά να σηκώνεις το τηλέφωνό σου.
Που ξέρεις..ίσως έχω φέρει και τπτ καλό από έξω που γυρνάω
Αλίκη την άλλη φορά να σηκώνεις το τηλέφωνό σου.
Που ξέρεις..ίσως έχω φέρει και τπτ καλό από έξω που γυρνάω