Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
keep in touch.@brasidas Φίλε μου είναι σπάνιο τη σημερινή εποχή 2 άτομα που έχουν διαφορετική άποψη να κάνουν πολιτισμένο διάλογο.
@The Saint! @agios69 Παρακαταθήκη για το site
@nick και υπόλοιπη τρελοπαρέα stay in touch.. ανακαλύψαμε τρελά πιπινάκια και φέτος (ανακατεύοντας και την τράπουλα)..
@Αλίκη Σε παραδέχομαι μόνο για το ότι δεν μου κρατάς πολύ κακία και όποτε σε έχω ρωτήσει για φίλες σου, μου έχεις απαντήσει.
@brasidas Φίλε μου είναι σπάνιο τη σημερινή εποχή 2 άτομα που έχουν διαφορετική άποψη να κάνουν πολιτισμένο διάλογο.
@The Saint! @agios69 Παρακαταθήκη για το site
@nick και υπόλοιπη τρελοπαρέα stay in touch.. ανακαλύψαμε τρελά πιπινάκια και φέτος (ανακατεύοντας και την τράπουλα)..
@Αλίκη Σε παραδέχομαι μόνο για το ότι δεν μου κρατάς πολύ κακία και όποτε σε έχω ρωτήσει για φίλες σου, μου έχεις απαντήσει.
Καλώς το, το κορίτσι μου.
Είσαι η μόνη που δεν με απογοητεύεις ποτέ.
Όποτε σε καλέσω έρχεσαι να τα πιείς μέχρι την τελευταία σταγόνα.
Πίπηηηηηηηηηηηηηηηηης.............Εγγυημένη
Καλώς το, το κορίτσι μου.
Είσαι η μόνη που δεν με απογοητεύεις ποτέ.
Όποτε σε καλέσω έρχεσαι να τα πιείς μέχρι την τελευταία σταγόνα.
Πίπηηηηηηηηηηηηηηηηης.............Εγγυημένη
Εγώ ειμαι 100% με τον πιπη.Εγώ είμαι ανάμεσα σε nick trive & Πιπη !! --- δεν ξερω ποιος έχει δίκιο ??
Παρακαλώ οι Κ.k pilofori & Alpula να βγάλουν άκρη !!
κλαμαααααααααααααααααααααααααααααααα
Αδελφούλη μου θα χαλάσουν τα ματάκια σου απο το πολυ κλάμα.κλαμαααααααααααααααααααααααααααααααα