Ετσι ετσι
;)
Ετσι ετσι
Koita egw dn goustarw polla logia - praksies m aresoun... :-*
Τότε μην το βγάλεις μόνη σου να έρθω να στο βγάλω εγώ.Koita egw dn goustarw polla logia - praksies m aresoun... :-*
εμενα μα αρεσει ενας συνδιασμος κ των δυο ;)
Τότε μην το βγάλεις μόνη σου να έρθω να στο βγάλω εγώ.
Άλλο τα λόγια και άλλο οι πράξεις συναθλητα έχει δίκιο το κορίτσι
Μα εγώ δεν το λέω απλά............Άλλο τα λόγια και άλλο οι πράξεις συναθλητα έχει δίκιο το κορίτσι
Παιδιά, η γκόμενα είναι απαράδεκτη.
Σήμερα τη πήρα 2 φορές τηλέφωνο και μόνο που δεν με έβρισε? Γιατί? Επειδή μου αρέσει στις φώτο και θέλω μια συνάντηση μαζί της.
Κάνει αυτό το επάγγελμα ή όχι? Θεωρώ πως είναι σφόδρα αντι-επαγγελματικό να διαλέγεις πελάτες και, το κυριότερο, να μιλάς άσχημα σε πελάτες!
Παιδιά, η γκόμενα είναι απαράδεκτη.
Σήμερα τη πήρα 2 φορές τηλέφωνο και μόνο που δεν με έβρισε? Γιατί? Επειδή μου αρέσει στις φώτο και θέλω μια συνάντηση μαζί της.
Κάνει αυτό το επάγγελμα ή όχι? Θεωρώ πως είναι σφόδρα αντι-επαγγελματικό να διαλέγεις πελάτες και, το κυριότερο, να μιλάς άσχημα σε πελάτες!
Εγώ να έρθω να σου βγάλω το στρινγκάκι? Άσε τα λόγια και απάντησε.Ella tora. Milisame kai oxh mia fora kai sou eipa pws dn thelw na vrethoume,kai polles fores eugenika...Den se evrisa,apla sou eipa "Oxh,oxh oxh" Gia tous dikousmous logous oxi oti exeis kath esy..Telos.
δηλ σου δωσε το νουμερο κ μετα βρισιδη
Kalispera manarakia.....+ 1 "Kalispera" kai vgazo to stringakh :-* :-* :-*
Pro8anos tou dose kapios...Egw dn thimame na tou to edina. Kai dn evrisa...Kai tis 2 fores m epiase aposxolimeni...Kai tou lew "oxh dn boroume na vrethoume" M lee "Gt kai gt" Lew ksana "Oxh" Ksana "Gt" E ama tha arxiza ta naziarika tha milagame san eroteumeni mia ora sto thl...
ax ax ax ax ....τι μαs κανειs τωρα ......!!
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω με ποιό κριτήριο επιλέγεις αν θα βρεθείς με κάποιον ή όχι.
Τη πρώτη φορά που μιλήσαμε μου λές "πάρε με σε μια ώρα" και κατάλαβα οτι είσαι απασχολημένη, προφανώς. Και όταν σε ξαναπήρα μετά από μια ώρα μου λες "πάλι εσύ"?
Ο ορισμός της σχιζοφρένειας...
έχεις φοιτητική ταυτότητα να μπεις δωρεάν?Tha vgw Alkatraz apopse :-* :-*
σταμητστε να πειραζεται την αλικη ρε παιδια μια χαρα τη κανει τη δουλεια της το κοριτσι