yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.776
- Πόντοι
- 35.668
;)Που είσαι εσύ, σε χάσαμε. Ετοιμαζεις νέες εξορμήσεις?
;)Που είσαι εσύ, σε χάσαμε. Ετοιμαζεις νέες εξορμήσεις?
Με δικαστές και δικαστήρια μη με μπλέκεις. Ρώτα τον Κ. blizardeye.
Με δικαστές και δικαστήρια μη με μπλέκεις. Ρώτα τον Κ. blizardeye.
Για αυτή τη δουλειά θα τον έστελνα στο απολυτο αρσενικό.Να μπλέξει, να μπλέξει, κ. NICK TRIVE! Εμείς νεκροθάφτες θα γίνουμε για τον βιοπορισμό μας;;;
Για αυτή τη δουλειά θα τον έστελνα στο απολυτο αρσενικό.
Τίποτα απολύτως,στο εγγυώμαι....δεν πρόλαβα να τον πετάξω έξω,γιατί με πέταξε αυτή πρωταΜήπως ειπες ή εκανες κατι που της προκαλεσε φοβο?
Θα πάρω την εκδίκησή μου. Την επόμενη εβδομάδα θα τους στέλνω εγώ χαριτωμένα μυνήματα από τις υπέροχες Κυκλάδες μας.
μηπως εισαι μικρος σε ηλικια ?Τίποτα απολύτως,στο εγγυώμαι....δεν πρόλαβα να τον πετάξω έξω,γιατί με πέταξε αυτή πρωτα
Ποια είναι η ΖΩΗ? Το τηλέφωνό της γρήγορα.Για εσάς τους Λογιστές είναι η ΖΩΗ πουτάνα τύχη !!
Όχι,γιατί?...τι σκεφτηκες?μηπως εισαι μικρος σε ηλικια ?
Ena xrono - kai auto eitan...Stamatisa. Bye bye :-* Thanks se osous m exoun therthei kirile se polla themata.
κατι μου λεει οτι θα επιστρεψει.αυτα ελεγε και ο air MAIKL JORDAN ΚΑΙ επεστρεψεEna xrono - kai auto eitan...Stamatisa. Bye bye :-* Thanks se osous m exoun therthei kirile se polla themata.
Άλλη από δω. Και τι μεσολαβησε από προχθες που ελεγες ότι εισαι διαθεσιμη???Ena xrono - kai auto eitan...Stamatisa. Bye bye :-* Thanks se osous m exoun therthei kirile se polla themata.
Μαλλον καποιος παρα-φέρθηκε κυριλέ και τελειωσε η δεσποινίς...Εγω βεβαια ειχα προβλεψει ότι θα γινοταν στο τριμηνο, εγινε στο χρονο.Ena xrono - kai auto eitan...Stamatisa. Bye bye :-* Thanks se osous m exoun therthei kirile se polla themata.