stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
μην ριχνεις λασπη βρε αληταρα!!!αφου ο κυριος διαμαντιδης ειδε την δεσποινιδα αλικη στο βερολινο
τοτε ζηταω συγνωμη δεν το ηξερα!
μην ριχνεις λασπη βρε αληταρα!!!αφου ο κυριος διαμαντιδης ειδε την δεσποινιδα αλικη στο βερολινο
Για τον καφε το εχω ξαναπει στο παρελθον.. Δεν το ξαναλεω.... Εξαλου αν ηθελε καφε μαζη μου θα μου το ειχε προτεινη τοσο καιρο ετσι δεν ειναι????αν υπαρχεις που δεν παιζει κανονισε με την δαναη για καφεδακι!
Αλικη αν θες κατι απο μενα θα μου τα πεις προσωπικα οχι μεσα στα γιουχαρισματα του μπουρδελα...Δεν καταλαβες......
Εγω προτεινα να ρθει μαζι μου πανω για δουλεια και θα ζει και βασιλικα!!!
γιατι το λες αυτο;εχεις στοιχεια;Για τον καφε το εχω ξαναπει στο παρελθον.. Δεν το ξαναλεω.... Εξαλου αν ηθελε καφε μαζη μου θα μου το ειχε προτεινη τοσο καιρο ετσι δεν ειναι????
Δεν καθομε να ασχολουμε οσο για το σιτε οντως δεν σας συμπαθει κανενας εδω μεσα και δεν μιλαω για κλωνους.... Μιλαω για το Μπουρδελα ολοκληρο... Μια χαρα τα καταφερατε... μπραβο σας. Αλλα και αυτο κατι ειναι... Να ειστε το πιο αντιπαθητικο Διδυμο εδω.. Βλεπετε κανεναν να σας υποστηριζη???? Ολοι στα τετοια τους σας εχουνε Γυναικες και αντρες...
Αλικη αν θες κατι απο μενα θα μου τα πεις προσωπικα οχι μεσα στα γιουχαρισματα του μπουρδελα...
Παρεμε τηλ να μιλησουμε λοιπον τι λες??
καλη βολτα δεσποινις αλικη μονο παρτε κανενα ζακετακι γιατι υγρασια κοντα στην θαλασσαΕσυ χανεις......
Καληνυχτα καυλες μου βγαινω για ενα ποτακι!!!
φιλακια πολλα!!!
Παρα πολυ ωραιο το φορεμα σας δεσποινις βαλεντινα!!σατεν ειναι;
απο την λαικη το πηρε απο τους ρωσοποντιους!
Βρε χαζουλα με τις δικες μου ατακες που ξεφτιλισα τη Δαναη μου απαντας; Τοσο βλακας εισαι;
Το φορεμα μου το χαρισε ο Καρτιμ Φιουλεχ, ο πιο διασημος σχεδιαστης του Σεμεν στις προσφατες διακοπες μου. Τον τιμησα φορωντας το στα γενεθλια του δικτατορα του Σεμεν, Ορβιολιαζ.
ειμουνα σιγουρος οτι ειναι μοναδικο σχεδιο!!!τα ακους stranger;Βρε χαζουλα με τις δικες μου ατακες που ξεφτιλισα τη Δαναη μου απαντας; Τοσο βλακας εισαι;
Το φορεμα μου το χαρισε ο Καρτιμ Φιουλεχ, ο πιο διασημος σχεδιαστης του Σεμεν στις προσφατες διακοπες μου. Τον τιμησα φορωντας το στα γενεθλια του δικτατορα του Σεμεν, Ορβιολιαζ.
και τα κοσμήματα?...καρτιέ?...τι τιμή για τον οίκο αυτόν...Βρε χαζουλα με τις δικες μου ατακες που ξεφτιλισα τη Δαναη μου απαντας; Τοσο βλακας εισαι;
καρτιε φορανε οι λαικες!!!!σας παρακαλω κυριε!!!!μην τα κανουμε ολα μπαχαλο!!!και τα κοσμήματα?...καρτιέ?...τι τιμή για τον οίκο αυτόν...