Νέα

Aliki-xania αλήθεια ή ψέμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stranger88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποιος πιστευετε οτι ειναι τελικα το μελος aliki-xania?

• φυσικα το προσωπο στο αβαταρ του

Ψήφοι: 0 0,0%
  • η Valentina_Star_Trans

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μια αδελφη με υπαρξιακα προβληματα

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
φιλια και στην δεσποινιδα βαλεντινα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αν υπαρχεις που δεν παιζει κανονισε με την δαναη για καφεδακι!
Για τον καφε το εχω ξαναπει στο παρελθον.. Δεν το ξαναλεω.... Εξαλου αν ηθελε καφε μαζη μου θα μου το ειχε προτεινη τοσο καιρο ετσι δεν ειναι????
Δεν καθομε να ασχολουμε οσο για το σιτε οντως δεν σας συμπαθει κανενας εδω μεσα και δεν μιλαω για κλωνους.... Μιλαω για το Μπουρδελα ολοκληρο... Μια χαρα τα καταφερατε... μπραβο σας. Αλλα και αυτο κατι ειναι... Να ειστε το πιο αντιπαθητικο Διδυμο εδω.. Βλεπετε κανεναν να σας υποστηριζη????  Ολοι στα τετοια τους σας εχουνε Γυναικες και αντρες...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν καταλαβες......
Εγω προτεινα να ρθει μαζι μου πανω για δουλεια  και θα ζει και βασιλικα!!!
Αλικη αν θες κατι απο μενα θα μου τα πεις προσωπικα οχι μεσα στα γιουχαρισματα του μπουρδελα...
Παρεμε τηλ να μιλησουμε λοιπον τι λες??

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Για τον καφε το εχω ξαναπει στο παρελθον.. Δεν το ξαναλεω.... Εξαλου αν ηθελε καφε μαζη μου θα μου το ειχε προτεινη τοσο καιρο ετσι δεν ειναι????
Δεν καθομε να ασχολουμε οσο για το σιτε οντως δεν σας συμπαθει κανενας εδω μεσα και δεν μιλαω για κλωνους.... Μιλαω για το Μπουρδελα ολοκληρο... Μια χαρα τα καταφερατε... μπραβο σας. Αλλα και αυτο κατι ειναι... Να ειστε το πιο αντιπαθητικο Διδυμο εδω.. Βλεπετε κανεναν να σας υποστηριζη????  Ολοι στα τετοια τους σας εχουνε Γυναικες και αντρες...
γιατι το λες αυτο;εχεις στοιχεια;

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλικη αν θες κατι απο μενα θα μου τα πεις προσωπικα οχι μεσα στα γιουχαρισματα του μπουρδελα...
Παρεμε τηλ να μιλησουμε λοιπον τι λες??

Δεν νομιζω οτι δεν μας συμπαθει κανεις εδω μεσα.... και οσο αφορα εμενα, αλλα μου λενε τα πμ. αυτη ειναι δικη σου γνωμη.....
Για καφεδακι γιατι να προτεινα.....εγω πρεπει να το εκανα; και εξαλου εχω ξαναρθει ..... περα απο αυτο , το θεμα ειναι αν θελεις να δουλεψεις για μενα  , αλλα δουλεια και οχι να ξινουμε τα νυχια μας...... δεν θαειχα προβλημα να τα κανονισουμε και οχι παραπλανιτικη απαντηση, του τυπου να δεις μονο πως ειμαι.......

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τα μηνυματα που δεν απαντας ποτε αλικη?? Τελοςπαν εχω και δουλεια..
Εσυ με αυτα που γραφης τωρα δηλαδη προσπαθεις να πεισης τον κοσμο οτι υπαρχης?? Και αν σε ενδιεφερα για δουλεια γιατι με εβριζες τοσο καιρο??  Μηπως προσπαθουμε να πεισουμε τον κοσμο κατι που δεν ειμαστε???

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ χανεις......

Καληνυχτα καυλες μου βγαινω για ενα ποτακι!!!

φιλακια πολλα!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Που ξερειςς εσυ αν απανταει τα μηνυματα της η Αλικη; Μηπως της στελνεις εσυ ως κλωνος; Α ρε  βλακα...  :2funny: :2funny: :2funny:

Προτεινω κι εγω δουλεια στη Συλβια. Θα την εχω εσωτερικη στο σπιτι να καθαριζει, να μαγειρευει και να βγαζει βολτα την Leventissa. Κι αν θελει να εργαζεται σαν ιεροδουλος θα παμε πρωτα να κανει εξετασεις και μετα θα φροντισω να καλυπτει τα ρεπο καποιων αλλων κοριτσιων μια η δυο φορες την εβδομαδα.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Παρα πολυ ωραιο το φορεμα σας δεσποινις βαλεντινα!!σατεν ειναι;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Εσυ χανεις......

Καληνυχτα καυλες μου βγαινω για ενα ποτακι!!!

φιλακια πολλα!!!
καλη βολτα δεσποινις αλικη μονο παρτε κανενα ζακετακι γιατι υγρασια κοντα στην θαλασσα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
απο την λαικη το πηρε απο τους ρωσοποντιους!

Βρε χαζουλα με τις δικες μου ατακες που ξεφτιλισα τη Δαναη μου απαντας; Τοσο βλακας εισαι;  :2funny:

Το φορεμα μου το χαρισε ο Καρτιμ Φιουλεχ, ο πιο διασημος σχεδιαστης του Σεμεν στις προσφατες διακοπες μου. Τον τιμησα φορωντας το στα γενεθλια του δικτατορα του Σεμεν, Ορβιολιαζ.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
διαφωνω!!!νομιζω οτι η ποιοτητα ειναι πολυ καλη!!!και τονιζει την προσωπικοτητα της,αλλα ειναι δυσκολο στις επιλογες του παπουτσιου

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Βρε χαζουλα με τις δικες μου ατακες που ξεφτιλισα τη Δαναη μου απαντας; Τοσο βλακας εισαι;  :2funny:

Το φορεμα μου το χαρισε ο Καρτιμ Φιουλεχ, ο πιο διασημος σχεδιαστης του Σεμεν στις προσφατες διακοπες μου. Τον τιμησα φορωντας το στα γενεθλια του δικτατορα του Σεμεν, Ορβιολιαζ.

και μετα ξυπνησες πουλα τρελα να διασκεδαζεις τον κοσμο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

ειμουνα σιγουρος οτι ειναι μοναδικο σχεδιο!!!τα ακους stranger;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

και τα κοσμήματα?...καρτιέ?...τι τιμή για τον οίκο αυτόν...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ε...που να τρέχει τώρα στην ν.υόρκη.....το παρίσι είναι ποιο κοντά..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αν φορεση μαυρο παπουτσι θα ειναι προστυχο λες εεεε????
Και εμεις εχουμε ενα Προεδρο Παπαδοπουλο εδω Δικτατορα  αλλα  Σεμεν δεν εχει...
Προτιμα τα Καρεδακια.... :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom