You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aliki-xania αλήθεια ή ψέμα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stranger88
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 387
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
την μπαντα του δημου την κλεισατε βρε?
βεβαιως την φιλαρμονικη αθηνων!
Συνημμένα
μπραβο βρε stranger88 τελικα εσυ και ο λαγουδακις ειστε και γαμω τους διοργανοτεςβεβαιως την φιλαρμονικη αθηνων!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τελικα ολα πηγαν καλα!!9 εφτασε το αεροπλανο ανοιξε η πορτα και εμφανιστηκε η δεσποινις αλικη πανω σε εναν καναπε που τον κραταγαν 2 υπηρετες,εμφανως κουρασμενη απο το ταξιδι απλα χαιρετησε το πληθος που ουρλιαζε!!!ακουστηκε το συνθημα η αλικη στους ελληνες!!!μετα αποχωρησε με την μαυρη λιμουζινα προς το πεντελικο ενω την συνοδευε μια αυτοκινητοπομπη 300-350 αυτοκινητων,ο κοσμος στα μπαλκονια πεταγε σερπατινες και κομφετι σε ολη την διαδρομη!!!2 περιπολικα και 4 ζηταδες την συνοδευαν,δεν εκανε δηλωσεις για το προγραμμα που θα ακολουθησει!!!ζησαμε μεγαλες στιγμες σημερα,αναβιωσε το 2004 οταν η ελλαδα πηρε το ευρωπαικο!!θελω να ευχαριστησω θερμα τον stranger που δουλεψε σκληρα ολες αυτες τις μερες για την επιτυχια της συγκεντρωσης καθως και τις εκατονταδες ελληνων και αλλοδαπων που εδωσαν το βροντερο παρων!!ο αγωνας συνεχιζεται!!!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ηταν μια πετυχημενη συγκεντρωση ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα στον κυριο λαγουδακη καθως και στο πληθος που κατεκλησε το αεροδρομιο και τους δρομους!αυτη την στιγμη η αλικη ξεκουραζεται στην προεδρικη σουιτα γνωστου ξενοδοχειου.νεωτερα σχετικα με το αυριανο προγραμμα της θα γνωστοποιηθουν αμεσα!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν ειπατε και για τα γιουχαρισματα ομως... Υπηρχε και ομαδα που εκραζε συνεχως την Αλικη...
Καποιος μαλιστα πεταξε και ενα σουβλακι με διπλη μεριδα Τζατζικι και μεσα ειχε βαλη ενα σημειωμα που εγραφε.... Για σενα ξεκατινιασμενη Κουρουπα.... Ευτυχως περασε ξυστα απο το μαγουλο της και προσγειωθηκε σε ενα Αλβανο που το τιμησε ιδιαιτερα.... Αυτος βρηκε το χαρτι στο στομα του και με φωναξε... Ας ελπισουμε η παραμονη της στην Ελλαδα να ειναι αναιμακτη.. Γιατι μετα ποιος την ακουει την Μερκελ....
Καποιος μαλιστα πεταξε και ενα σουβλακι με διπλη μεριδα Τζατζικι και μεσα ειχε βαλη ενα σημειωμα που εγραφε.... Για σενα ξεκατινιασμενη Κουρουπα.... Ευτυχως περασε ξυστα απο το μαγουλο της και προσγειωθηκε σε ενα Αλβανο που το τιμησε ιδιαιτερα.... Αυτος βρηκε το χαρτι στο στομα του και με φωναξε... Ας ελπισουμε η παραμονη της στην Ελλαδα να ειναι αναιμακτη.. Γιατι μετα ποιος την ακουει την Μερκελ....
ε ναι ειχε επιτυχια η αφιξη της οπως και το κοκινο χαλι απο τη σκαλα του αεροπλανου μεχρι την λιμουζινατελικα ολα πηγαν καλα!!9 εφτασε το αεροπλανο ανοιξε η πορτα και εμφανιστηκε η δεσποινις αλικη πανω σε εναν καναπε που τον κραταγαν 2 υπηρετες,εμφανως κουρασμενη απο το ταξιδι απλα χαιρετησε το πληθος που ουρλιαζε!!!ακουστηκε το συνθημα η αλικη στους ελληνες!!!μετα αποχωρησε με την μαυρη λιμουζινα προς το πεντελικο ενω την συνοδευε μια αυτοκινητοπομπη 300-350 αυτοκινητων,ο κοσμος στα μπαλκονια πεταγε σερπατινες και κομφετι σε ολη την διαδρομη!!!2 περιπολικα και 4 ζηταδες την συνοδευαν,δεν εκανε δηλωσεις για το προγραμμα που θα ακολουθησει!!!ζησαμε μεγαλες στιγμες σημερα,αναβιωσε το 2004 οταν η ελλαδα πηρε το ευρωπαικο!!θελω να ευχαριστησω θερμα τον stranger που δουλεψε σκληρα ολες αυτες τις μερες για την επιτυχια της συγκεντρωσης καθως και τις εκατονταδες ελληνων και αλλοδαπων που εδωσαν το βροντερο παρων!!ο αγωνας συνεχιζεται!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μα η συγκεκριμενη δεσποινις ειναι μια σταρ!!!δεν ειναι ενα απλο μελος!!ειναι θεσμος εδω μεσα
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
λοιπον παιδια ενα ποσοστο στο 85% πιστευει οτι η αλικη ειναι μουφα!
εχει πλεον διαμορφωσει η κοινοτητα αποψη για την παρτη της!
αφιερωμενο σε οσους πιστευουν οτι ειμαστε μαλακες και τρωμε κουτοχορτο!
αυτα προς κλωνους,πουστηδες,διχασμενες προσωπικοτητες κτλ!
εχει πλεον διαμορφωσει η κοινοτητα αποψη για την παρτη της!
αφιερωμενο σε οσους πιστευουν οτι ειμαστε μαλακες και τρωμε κουτοχορτο!
αυτα προς κλωνους,πουστηδες,διχασμενες προσωπικοτητες κτλ!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα στα γλυκα μου Μωρακια!!!
Ειμαι επιτελους στην γλυκια Ελλαδα!!! Ολα πηγαν καλα κατα την αφιξη μου ......!!!
Ειμαι στα καταπρασινα νερα του Ιονιου καπου στον Αγιο Νικολαο...(προτιμηστε το , υπεροχο HOTEL!!!)
Aυριο φευγω για Παργα και Βαλτο.... εχω και το μικρο μου Ντουμπι μαζι μου και εχει ξετρελαθει!!!
Ελπιζω καυλες μου να ετημαζεστε και εσεις για διακοπουλες... και οπου πατε να περασετε καλα!!!!!!
Ειμαι επιτελους στην γλυκια Ελλαδα!!! Ολα πηγαν καλα κατα την αφιξη μου ......!!!
Ειμαι στα καταπρασινα νερα του Ιονιου καπου στον Αγιο Νικολαο...(προτιμηστε το , υπεροχο HOTEL!!!)
Aυριο φευγω για Παργα και Βαλτο.... εχω και το μικρο μου Ντουμπι μαζι μου και εχει ξετρελαθει!!!
Ελπιζω καυλες μου να ετημαζεστε και εσεις για διακοπουλες... και οπου πατε να περασετε καλα!!!!!!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αλικη μπες να γελασουμε!
Εχει αφρισει ολο το καραπουσταριο με την παρτη σου!
Το κλαμπ αποτυχημενων τραβεστι σε απαρτια! Εβγαλε και πορισμα κιολας για το αν υπαρχεις η οχι... Ο βρωμοποδαρος, ο καραφλος κλανιαρης φιφας και οι ουρες....
Τα φιλια μου στον Ντουμπι μωρο μου! Αντε να τον ζευγαρωσουμε με την Leventissa!
Το κλαμπ αποτυχημενων τραβεστι σε απαρτια! Εβγαλε και πορισμα κιολας για το αν υπαρχεις η οχι... Ο βρωμοποδαρος, ο καραφλος κλανιαρης φιφας και οι ουρες....
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αλικη μπες να γελασουμε!
Καλησπερα φιλεναδα !!!
Μολις τελειωσα απο πισινα -παραλια και χαλαρωνω στη σουιτα μου !!!
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Αλικη μπες να γελασουμε!
καλως τον πουστη μας βγαλε την καουκα σου κοιτα την μαπα σου στον καθρεφτη και γελα!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν ειπατε και για τα γιουχαρισματα ομως... Υπηρχε και ομαδα που εκραζε συνεχως την Αλικη...
Καλησπερα και στο γλυκο κοριτσι του θρεντ !!!
Λοιπον σου εχω μια προταση......
Σου δινω 2000-3000 για να ρθεις μαζι μου Βερολινο και σε διαφορα ακομη μερη που παω (με πριμ βεβαια...) να με ντυνεις να προσεχεις το Νπουμπι μου (που θα τον λατρεψεις!!!) και γενικως να εισαι το δεξι χερι μου !!! και ασφαλεια βεβαια !!!
Και εγω θα δεις τα καταφερνω στο πιστολακι και θα σου λατσεβω και το μαλλακι σου και αν θες θα παμε εδω σε μια φιλη , να σου βαλει και μαλλακια !!!
Πρεπει επιτελους να τα βρουμε εμεις οι δυο !!!
Τι λες ;
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 68