Νέα

Aliki-xania αλήθεια ή ψέμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stranger88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος πιστευετε οτι ειναι τελικα το μελος aliki-xania?

• φυσικα το προσωπο στο αβαταρ του

Ψήφοι: 0 0,0%
  • η Valentina_Star_Trans

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μια αδελφη με υπαρξιακα προβληματα

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
bartsimpsonwanking9jy1yw.gif

:jerking:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παρακαλω περιμενετε την ξεναγο...

Συνημμένα

• XENAGOS  ALIKHS.jpg
    XENAGOS ALIKHS.jpg
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 39

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Στα δωματια του Ξενοδοχειου θα υπαρχουν ειδικα λουτρα...

Συνημμένα

• MPANIO PELATON....jpg
    MPANIO PELATON....jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 37

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αντε καλο βραδυ τα λεμε αυριο παλι....σημερα ποτακι πρωτα στις κουκλες και μετα τραστ

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τελικα ολα πηγαν καλα!!9 εφτασε το αεροπλανο ανοιξε η πορτα και εμφανιστηκε η δεσποινις αλικη πανω σε εναν καναπε που τον κραταγαν 2 υπηρετες,εμφανως κουρασμενη απο το ταξιδι απλα χαιρετησε το πληθος που ουρλιαζε!!!ακουστηκε το συνθημα η αλικη στους ελληνες!!!μετα αποχωρησε με την μαυρη λιμουζινα προς το πεντελικο ενω την συνοδευε μια αυτοκινητοπομπη 300-350 αυτοκινητων,ο κοσμος στα μπαλκονια πεταγε σερπατινες και κομφετι σε ολη την διαδρομη!!!2 περιπολικα και 4 ζηταδες την συνοδευαν,δεν εκανε δηλωσεις για το προγραμμα που θα ακολουθησει!!!ζησαμε μεγαλες στιγμες σημερα,αναβιωσε το 2004 οταν η ελλαδα πηρε το ευρωπαικο!!θελω να ευχαριστησω θερμα τον stranger που δουλεψε σκληρα ολες αυτες τις μερες για την επιτυχια της συγκεντρωσης καθως και τις εκατονταδες ελληνων και αλλοδαπων που εδωσαν το βροντερο παρων!!ο αγωνας συνεχιζεται!!!

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ηταν μια πετυχημενη συγκεντρωση ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα στον κυριο λαγουδακη καθως και στο πληθος που κατεκλησε το αεροδρομιο και τους δρομους!αυτη την στιγμη η αλικη ξεκουραζεται στην προεδρικη σουιτα γνωστου ξενοδοχειου.νεωτερα σχετικα με το αυριανο προγραμμα της θα γνωστοποιηθουν αμεσα!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν ειπατε και για τα γιουχαρισματα ομως... Υπηρχε και ομαδα που εκραζε συνεχως την Αλικη...
Καποιος μαλιστα πεταξε και ενα σουβλακι με διπλη μεριδα Τζατζικι και μεσα ειχε βαλη ενα σημειωμα που εγραφε.... Για σενα ξεκατινιασμενη  Κουρουπα.... Ευτυχως περασε ξυστα απο το μαγουλο της και προσγειωθηκε  σε ενα Αλβανο που το τιμησε ιδιαιτερα.... Αυτος βρηκε το χαρτι στο στομα του και με φωναξε... Ας ελπισουμε η παραμονη της στην Ελλαδα να ειναι αναιμακτη.. Γιατι μετα ποιος την ακουει την Μερκελ....

ΟΚ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου δαναη!τι κανεις?θα μου απαντησεις στο μηνυμα μου που σου εστειλα χθες?περιμενω...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
τελικα ολα πηγαν καλα!!9 εφτασε το αεροπλανο ανοιξε η πορτα και εμφανιστηκε η δεσποινις αλικη πανω σε εναν καναπε που τον κραταγαν 2 υπηρετες,εμφανως κουρασμενη απο το ταξιδι απλα χαιρετησε το πληθος που ουρλιαζε!!!ακουστηκε το συνθημα η αλικη στους ελληνες!!!μετα αποχωρησε με την μαυρη λιμουζινα προς το πεντελικο ενω την συνοδευε μια αυτοκινητοπομπη 300-350 αυτοκινητων,ο κοσμος στα μπαλκονια πεταγε σερπατινες και κομφετι σε ολη την διαδρομη!!!2 περιπολικα και 4 ζηταδες την συνοδευαν,δεν εκανε δηλωσεις για το προγραμμα που θα ακολουθησει!!!ζησαμε μεγαλες στιγμες σημερα,αναβιωσε το 2004 οταν η ελλαδα πηρε το ευρωπαικο!!θελω να ευχαριστησω θερμα τον stranger που δουλεψε σκληρα ολες αυτες τις μερες για την επιτυχια της συγκεντρωσης καθως και τις εκατονταδες ελληνων και αλλοδαπων που εδωσαν το βροντερο παρων!!ο αγωνας συνεχιζεται!!!
ε ναι ειχε επιτυχια η αφιξη της οπως και το κοκινο χαλι απο τη σκαλα του αεροπλανου μεχρι την λιμουζινα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
πιστευω οτι δεν πρεπει να υπαρχουν θρεντ με αναφορα σε ονοματα-κωδικους μελων!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μα η συγκεκριμενη δεσποινις ειναι μια σταρ!!!δεν ειναι ενα απλο μελος!!ειναι θεσμος εδω μεσα

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
λοιπον παιδια ενα ποσοστο στο 85% πιστευει οτι η αλικη ειναι μουφα!
εχει πλεον διαμορφωσει η κοινοτητα αποψη για την παρτη της!
αφιερωμενο σε οσους πιστευουν οτι ειμαστε μαλακες και τρωμε κουτοχορτο!
αυτα προς κλωνους,πουστηδες,διχασμενες προσωπικοτητες κτλ!

:rockon: :rockon: :rockon:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα στα γλυκα μου Μωρακια!!!
Ειμαι επιτελους στην γλυκια  Ελλαδα!!! Ολα πηγαν καλα κατα την αφιξη μου ......!!!
Ειμαι στα καταπρασινα νερα του Ιονιου καπου στον Αγιο Νικολαο...(προτιμηστε το  , υπεροχο HOTEL!!!)
Aυριο φευγω για Παργα και Βαλτο.... εχω και το μικρο μου Ντουμπι μαζι μου και εχει ξετρελαθει!!!
Ελπιζω καυλες μου να ετημαζεστε και εσεις για διακοπουλες... και οπου πατε να περασετε καλα!!!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ερωτηση
ο Ντουμπι τι ζωακι ειναι?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αλικη μπες να γελασουμε!

Εχει αφρισει ολο το καραπουσταριο με την παρτη σου!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το κλαμπ αποτυχημενων τραβεστι σε απαρτια! Εβγαλε και πορισμα κιολας για το αν υπαρχεις η οχι... Ο βρωμοποδαρος, ο καραφλος κλανιαρης φιφας και οι ουρες....  :headbang: :headbang: :headbang:

Τα φιλια μου στον Ντουμπι μωρο μου! Αντε να τον ζευγαρωσουμε με την Leventissa!  :dancing:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλικη μπες να γελασουμε!

Εχει αφρισει ολο το καραπουσταριο με την παρτη σου!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το κλαμπ αποτυχημενων τραβεστι σε απαρτια! Εβγαλε και πορισμα κιολας για το αν υπαρχεις η οχι... Ο βρωμοποδαρος, ο καραφλος κλανιαρης φιφας και οι ουρες....  :headbang: :headbang: :headbang:

Τα φιλια μου στον Ντουμπι μωρο μου! Αντε να τον ζευγαρωσουμε με την Leventissa!  :dancing:

Καλησπερα φιλεναδα !!!
Μολις τελειωσα απο πισινα -παραλια και χαλαρωνω στη σουιτα μου !!!

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αλικη μπες να γελασουμε!

καλως τον πουστη μας βγαλε την καουκα σου κοιτα την μαπα σου στον καθρεφτη και γελα!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειπατε και για τα γιουχαρισματα ομως... Υπηρχε και ομαδα που εκραζε συνεχως την Αλικη...
Καποιος μαλιστα πεταξε και ενα σουβλακι με διπλη μεριδα Τζατζικι και μεσα ειχε βαλη ενα σημειωμα που εγραφε.... Για σενα ξεκατινιασμενη  Κουρουπα.... Ευτυχως περασε ξυστα απο το μαγουλο της και προσγειωθηκε  σε ενα Αλβανο που το τιμησε ιδιαιτερα.... Αυτος βρηκε το χαρτι στο στομα του και με φωναξε... Ας ελπισουμε η παραμονη της στην Ελλαδα να ειναι αναιμακτη.. Γιατι μετα ποιος την ακουει την Μερκελ....

Καλησπερα και στο γλυκο κοριτσι του θρεντ !!!

Λοιπον σου εχω μια προταση......

Σου δινω 2000-3000 για να ρθεις μαζι μου Βερολινο και σε διαφορα ακομη μερη που παω (με πριμ βεβαια...) να με ντυνεις να προσεχεις το Νπουμπι μου (που θα τον λατρεψεις!!!) και γενικως να εισαι το δεξι χερι μου  !!! και ασφαλεια βεβαια !!!
Και εγω θα δεις τα καταφερνω στο πιστολακι και θα σου λατσεβω και το μαλλακι σου  και αν θες θα παμε εδω σε μια φιλη , να σου βαλει και μαλλακια !!!
Πρεπει επιτελους να τα βρουμε εμεις οι δυο  !!!

Τι λες ;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom