Νέα

Aliki-xania αλήθεια ή ψέμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stranger88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποιος πιστευετε οτι ειναι τελικα το μελος aliki-xania?

• φυσικα το προσωπο στο αβαταρ του

Ψήφοι: 0 0,0%
  • η Valentina_Star_Trans

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μια αδελφη με υπαρξιακα προβληματα

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αντε τυχεροι ερχεται η αλικη την παρασκευη!!ετοιμαστε απο μια 1500αρου και θα περασετε καλα,εγω περασα τελεια μαζι της πριν 15 μερες στο βερολινο!!
Ετοιμο το εχω το μαγιω... Το δαχτυλιδη τη Σαμπανια το χαβιαρι να τσονταρετε βρε παιδια δεν με φτανουν 1.400 εχω

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ετοιμο το εχω το μαγιω... Το δαχτυλιδη τη Σαμπανια το χαβιαρι να τσονταρετε βρε παιδια δεν με φτανουν 1.400 εχω
σου λειπει κανενα 1000 ακομα,δεν θα την πας πρωτα σε κανενα καλο ρεστωραν;η κοπελα ειναι για ατομα με λεπτα γουστα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
οπως τα λεει ο κυριος διαμαντιδης ειναι,η δεσποινις δεν ειναι για τον καθε κακομοιρη κακομοιρογλου και τον καθε χλιμιτζουρα,αυτοι να πανε σε αυτες που παιρνουν 50αρικο,αντε παρακμιακοι τυποι της ομονοιας που θελετε να γαμησετε κιολας,αστα διαλα....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδη αν θελω μαζη και τον Βαλαντη ποσο θα μου στοιχήσει?? Θα θελει και αυτος τα Εχτρα του?? Μηπως να τον προτιμήσω απο την Αλικη?? Η μηπως παει Δωρεαν 1+1 ολο και καπου θα τον χρειαστω. Καλα θα σκεφτω. Εγω θα παω παντως να κανω μπανιο με την Αλικη και θα εχω και αποκλειστικο Ρεπορταζ Και αν ειναι και ο Βαλαντης εκει θα φροντισω για απευθειας συνδεση με Laptop. Θα εχω και φωτογραφιες απο την παραλια απο ολη την παλιοπαρεα... Θα παρακαλεσω τον Ιμπλις να φροντιση για την προβολη.... Ευχαριστω...

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

το μελος aliki-xania!καταφθανει στην ελλαδα στις 7 ιουλιου 2008 με την ακολουθη πτηση απο βερολινο-αθηνα:
easyJet  Berlin  Athens

No πτήσης 4613  Αναχώρηση 17:05 Άφιξη   20:55    

το funclub του μελους aliki-xania! διοργανωνει τελετη υποδοχης με πουλμαν που θα αναχωρηση απο την ομονοια την δευτερα 7 ιουλιου 2008 ωρα 1730!

για δηλωση συμμετοχων παρακαλεισθε μεσω πμ!   

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αντε ωρες μετραμε!!!!ο αγωνας τωρα δικαιωνεται

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

το μελος aliki-xania!καταφθανει στην ελλαδα στις 7 ιουλιου 2008 με την ακολουθη πτηση απο βερολινο-αθηνα:
easyJet  Berlin  Athens

No πτήσης 4613  Αναχώρηση 17:05 Άφιξη  20:55  

το funclub του μελους aliki-xania! διοργανωνει τελετη υποδοχης με πουλμαν που θα αναχωρηση απο την ομονοια την δευτερα 7 ιουλιου 2008 ωρα 1730!

για δηλωση συμμετοχων παρακαλεισθε μεσω πμ!   
πειράζει άμα έρθω με πατίνι?....είμαι οικολόγος..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
πειράζει άμα έρθω με πατίνι?....είμαι οικολόγος..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κανενα προβλημα ελα με οτι γουσταρεις!
θα μοιραστουν στην αιθουσα υποδοχης μπλουζακια του club μας καθως και πλακατ!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παρακαλω την Αλικη να φερει και τον Βαλαντη μαζη της... Θα μαραζοση μονος του... Αλικη χωρις Βαλαντη = Φωτια χωρις καπνο.... Θα παρακαλεσω στο Αεροδρομιο να κραταμε Τεραστια Πανο...
Αλικη +  Βαλαντης
Αδειαστε τις παραλιες Εδω και τωρα...
Θα παρακαλεσω τον Βαλαντη να φοραει την Γνωστη περουκα με τα κοτσιδακια για να τον αναγνωρισουμε
μην μου ερθη αντρικα και φρικαρο....
Θα παρακαλεσω την Αλικη για να πειστω οτι ειναι αυτη να φερει μαζη της τον περιβοητο καναπε της Θα παρακαλεσω την Οικογενεια Βαρδι... να φροντιση για τον πληστιριασμο του Καναπε για τα παιδακια της UNISEF
Ευχαριστω.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
η μεγαλη μερα εφτασε!!!!η αλικη στην ελλαδα!!!!η συμμετοχη για την συγκεντρωση εχει ξεπερασει καθε προσδοκια!!!εχω λαβει πανω απο 600 pm,θα ξεκινησουν 7 πουλμαν τελικα απο ομονοια στην ωρα που εχει γραψει ο stranger(με τον οποιο ειμαι σε επαφη για την επιτυχια της συγκεντρωσης,στο 1 πουλμαν θα μπουν οικονομικοι μεταναστες(αλβανοι-πακιστανοι κλπ),απο τις 2 το μεσημερι η τροχαια θα ρυθμιζει την κινηση στην μεσογειων,σε επικοινωνια με το υπ.δημ.ταξης μου ειπαν οτι απογορευεται να αναψουν καπνογονα στον χωρο του αεροδρομιου,θα υπαρχει συνεχη ανταποκριση,ολοι συντονισμενοι εδω,ευχαριστω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ηδη εχει αρχισει να μαζευεται κοσμος :)
URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
:2funny: :2funny: :2funny: Ελεος ρε μαλακες.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
με πατηνι θα ερθεις??????????ντροπη σου δεν μπορεις να πας με ενα ποδηλατο?τοσο φτωχος εισε και θες να γαμισεις κιολλας ??????????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
η μεγαλη μερα εφτασε!!!!η αλικη στην ελλαδα!!!!η συμμετοχη για την συγκεντρωση εχει ξεπερασει καθε προσδοκια!!!εχω λαβει πανω απο 600 pm,θα ξεκινησουν 7 πουλμαν τελικα απο ομονοια στην ωρα που εχει γραψει ο stranger(με τον οποιο ειμαι σε επαφη για την επιτυχια της συγκεντρωσης,στο 1 πουλμαν θα μπουν οικονομικοι μεταναστες(αλβανοι-πακιστανοι κλπ),απο τις 2 το μεσημερι η τροχαια θα ρυθμιζει την κινηση στην μεσογειων,σε επικοινωνια με το υπ.δημ.ταξης μου ειπαν οτι απογορευεται να αναψουν καπνογονα στον χωρο του αεροδρομιου,θα υπαρχει συνεχη ανταποκριση,ολοι συντονισμενοι εδω,ευχαριστω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
θα ηθελα να ευχαριστησω ολους για την συμμετοχη τους στην τελετη υποδοχης που ετοιμαζει το club του μελους aliki-xania!
ηδη οι συμμετοχες εχουν ξεπερασει καθε προηγουμενο υποχρεωνοντας το club να αυξησει τον αριθμο των πουλμαν.
ευχαριστουμε ιδιαιτερα τους αλλοδαπους μεταναστες απο αλβανια,πακισταν,μπαγκλαντες για το υπερμετρο ενδιαφερον τους!
ηδη αρκετος κοσμος εχει προσελθει στο αεροδρομιο απο νωρις εν αναμονη της αφιξεως της aliki-xania!
εγκυρες πληροφοριες απο βερολινο θελουν την aliki-xania! να συνοδευει η απολυτη σταρ valentina_trans!
θα επανελθουμε με νεωτερη ανακοινωση εντος της ημερας!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
για την δεσποινιδα valentina δεν ειναι ακομα σιγουρο τιποτα,απλα μονο φημες,ξερω οτι ειναι αυτο τον καιρο στο μαροκο για την νεα της ταινια "το ροδο του τσιμπουκισταν"παντως σε καθε περιπτωση θα εχουμε χαιρετισμο αν οχι απο την ιδια απο καποιον εκπροσωπο,σας ευχαριστω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom