Νέα

Aliki-xania αλήθεια ή ψέμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stranger88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος πιστευετε οτι ειναι τελικα το μελος aliki-xania?

• φυσικα το προσωπο στο αβαταρ του

Ψήφοι: 0 0,0%
  • η Valentina_Star_Trans

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μια αδελφη με υπαρξιακα προβληματα

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τι ειναι χειροτερο; Να πουλαω τρελα η να κανω τον τελαλη για τα πιο αποτυχημενα τραβελια της Αθηνας;

Και οχι κοριτσι μου, δεν πουλαω τρελα. Δεν φταιω εγω που ειμαι κοσμικη, φτωχο πεινασμενο τραβεστοπραγμα.

και τα κοσμήματα?...καρτιέ?...τι τιμή για τον οίκο αυτόν...

Τα κοσμηματα ειναι μιας νεας Ελληνιδας σχεδιαστριας της Giouli. Παντα φροντιζω να βοηθω τα νεα παιδια, αρκει να διακρινω οτι εχουν ταλεντο και ορεξη για δουλεια. Μην ξεχναμε οτι με αυτα τα δυο εφοδια εχτισα κι εγω τον μυθο της Σταρ Τρανς.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Τι ειναι χειροτερο; Να πουλαω τρελα η να κανω τον τελαλη για τα πιο αποτυχημενα τραβελια της Αθηνας;

Και οχι κοριτσι μου, δεν πουλαω τρελα. Δεν φταιω εγω που ειμαι κοσμικη, φτωχο πεινασμενο τραβεστοπραγμα.

Τα κοσμηματα ειναι μιας νεας Ελληνιδας σχεδιαστριας της Giouli. Παντα φροντιζω να βοηθω τα νεα παιδια, αρκει να διακρινω οτι εχουν ταλεντο και ορεξη για δουλεια. Μην ξεχναμε οτι με αυτα τα δυο εφοδια εχτισα κι εγω τον μυθο της Σταρ Τρανς.
ένα μυθο θα σας πω....
που τον μάθαμε παιδιά [δις]....
ήταν κάποια μια φοράαααααααα.......
πούφυγε στην ξένιτειάααααααααααααααααα........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Αν φορεση μαυρο παπουτσι θα ειναι προστυχο λες εεεε????
Και εμεις εχουμε ενα Προεδρο Παπαδοπουλο εδω Δικτατορα  αλλα  Σεμεν δεν εχει...
Προτιμα τα Καρεδακια.... :2funny: :2funny:
αν ειναι σε λιτη γραμμη θα ειναι καλο,αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα!!!παρακμιακε ομονοιακε τραβεστι!!!

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

εσυ δεν εισαι καν τραβεστι αλλα μια αδελφη με γυναικεια ρουχα που δεν κανει πιατσα για να μην φαει αυγα!
αυτο ειναι ακομα χειροτερο!
ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λαγουδακη σταματα να με λες ετσι... Καυλωνω....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εσυ δεν εισαι καν τραβεστι αλλα μια αδελφη με γυναικεια ρουχα που δεν κανει πιατσα για να μην φαει αυγα!

Μωρη αχρηστη δεν εχεις βαρεθει ακομη; Εγω ειμαι η σταρ των τρανς εσεις οι ανωνυμοι τραβελοι που ενισχυετε το μυθο μου με την αχρηστοσυνη σας.  :2funny: :2funny: :2funny:

Λαγουδακη σταματα να με λες ετσι... Καυλωνω....

Αν καβλωνες μπορει να δουλευες και λιγο...  :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
πως μιλας ετσι;εισαι ατομο χαμηλου επιπεδου!!!!

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Μωρη αχρηστη δεν εχεις βαρεθει ακομη; Εγω ειμαι η σταρ των τρανς εσεις οι ανωνυμοι τραβελοι που ενισχυετε το μυθο μου με την αχρηστοσυνη σας.  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν καβλωνες μπορει να δουλευες και λιγο...  :2funny: :2funny: :2funny:

πουστης εισαι καταλαβε το ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα σε βαλω στον σωστο δρομο!
θα γινεις αντρας βαλαντη βγαλε τα ρουχα της γιαγιας σου!
ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
βαλαντη πηγαινε με γυναικα κανε οικογενεια μπες στον ισιο δρομο!
ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που υπηρετησες?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Συγνωμη ο Βαλαντης στο Μπουρδελα μπηκε να μας δηξη το επιπεδο του??
Λοιπον Λαγουδακη παω να βαλω και εγω τωρα ενα Σεμεν να δεις το επιπεδο μου....

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ο βαλαντης φανταρος!

Συνημμένα

• Gay_Army_Dennis.jpg
    Gay_Army_Dennis.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 78

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
βαλαντη πηγαινε με γυναικα κανε οικογενεια μπες στον ισιο δρομο!
ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που υπηρετησες?
ντροπη σου!!!δηλαδη θα πρεπει να πηγαινει στα μπουρδελα να γαμαει;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
με σκανδαλιζεις!!!!προσεχε.....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αστο καλυτερα κοριτσι μου. Δεν το εχεις καθολου. Αργα θυμηθηκες να το παιξεις Κοναν ο Βαρβαρος.  :2funny:

Εγω ξερω ποια ειμαι και δεν με χαλανε τετοιες ηλιθιες ατακες, ποσο μαλλον οταν τις ξεστομιζουν τραβεστι.  :2funny:

Τι να κλασεις κι εσυ γερος ανθρωπος; Κανενα μπανιο δεν εκανες ολο το καλοκαιρι; Σαν πεθαμενος γερος εισαι στιις φωτογραφιες. Βαλε μια βερμουδα και πηγαινε μια θαλασσα. Αφρισες παλι....

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αστο καλυτερα κοριτσι μου. Δεν το εχεις καθολου. Αργα θυμηθηκες να το παιξεις Κοναν ο Βαρβαρος.  :2funny:

Εγω ξερω ποια ειμαι και δεν με χαλανε τετοιες ηλιθιες ατακες, ποσο μαλλον οταν τις ξεστομιζουν τραβεστι.  :2funny:

Τι να κλασεις κι εσυ γερος ανθρωπος; Κανενα μπανιο δεν εκανες ολο το καλοκαιρι; Σαν πεθαμενος γερος εισαι στιις φωτογραφιες. Βαλε μια βερμουδα και πηγαινε μια θαλασσα. Αφρισες παλι....

ολοι τραβελια ειναι για σενα!
ξερω το ονειρο σου ειναι να γινεις τρανς αλλα μονο στον υπνο σου!
τουλαχιστον δεν εβαζες καμια φωτο fake σαν τον αλικο αλλα δειχνεις την μουτσουνα σου και ξερναει ο κοσμος!
να μου δανεισεις την μουτσουνα σου για τις αποκριες! :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ολοι τραβελια ειναι για σενα!
ξερω το ονειρο σου ειναι να γινεις τρανς αλλα μονο στον υπνο σου!
τουλαχιστον δεν εβαζες καμια φωτο fake σαν τον αλικο αλλα δειχνεις την μουτσουνα σου και ξερναει ο κοσμος!
να μου δανεισεις την μουτσουνα σου για τις αποκριες! :2funny:

Θα σου δανεισω 20 ευρώ να κάνεις ανάσταση πειναλα...  :2funny: :2funny: :2funny: 

OP
OP
S

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Θα σου δανεισω 20 ευρώ να κάνεις ανάσταση πειναλα...  :2funny: :2funny: :2funny: 

εγω μαλακα δεν μενω σε μπουρδελο σαν εσενα στο κουκακι!
κανε καμια πιπα σε κανενα αλβανο για 15 ευρω και κρατα τα να πληρωσεις τις περουκες!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αγαπημενα μου πλασματα... να σας ευχαριστησω πολυ για τα χιλιαδες προσωπικα μηνυματα που μου στειλατε το διαστημα που ελειπα στο πανεμορφο Σεμεν. Με συγκινησατε παρα πολυ ρε μαλακισμενα! Να ξερετε ομως οτι κι εγω σας αγαπαω παρα παρα πολυ και σας θεωρω την πιο τραγανιστη παρεουλα.

Ολοι ξερετε ποσο σικ και φινετσατη ειμαι, αλλα δεν μπορω να κρατηθω και θα στειλω πολλες βρωμερες αχνιστες κλανιτσες στα ατομα που διεδιδαν μπουρδες για το προσωπο μου οσο ελειπα. Ελπιζω να δουλεψαν τα φτωχαδακια της παρεουλας αυτο το διαστημα και να μην ειναι ακομη μεσα στα απωθημενα και στις κακιες.

Δαναη σου οφειλω μια συγνωμη.    Τοσο καιρο λεω οτι δεν σε ξερει κανεις στο χωρο μας, αλλα απ'οτι βλεπω ησουν η πρωτη τραβελα που αναφερθηκε ποτε στο θρεντ. Αξιζει να πατε ολοι στην πρωτη σελιδα και να δειτε τον κομψο και διακριτικο τροπο με τον οποιο την αναφερει ο καλοπροαιρετος ιδρυτης του θρεντ.    Πραγματικα εχω μεινει αφωνη. Ανοιγει θεμα με τρανς και η πρωτη που αναφερεται ειναι η Δαναη;;; Μπραβο κοριτσακι μου.Στο δευτερο η τριτο ποστ;;; Καλε εισαι σταρ, οχι μαλακιες!    Σε λατρευω και φυσικα δεν πιστευω τις φημες που σε θελουν να αμολας βροντερες κλανιες την ωρα της πραξης λες κι εχεις φαει ποντικια. Αφριζουν κοριτσαρα μου που καταφερες και μπηκες στο τοπ-30.000 των πιο ομορφων τρανς της Κυψελης. Εισαι θεα!!!

Και η Συλβια ομως ειναι ενα απιστευτο αστερι που εχει τρομερο γκελ στον κοσμο και δεν ειναι λιγοι αυτοι που την χαρακτηριζουν Μαγδα Τσαγγανη των τρανσεξουαλ. Σε λατρευω κι εσενα βρωμοποδαρο μανουλομανουλο. Και εγω στην θεση σου θα την ξαναεβαζα αυτη τη φωτογραφια που φαινονται οι καταμαυρες πατουσαρες σου που εχουν πιασει μακα. Δηλαδη δεν καταλαβα; Ο βιτσιοζος πελατης τι θα κανει; Μαλακας ειναι να πληρωνει τις αλλες τις ξενερωτες που πλενονται;

Λιλα σου αξιζουν συγχαρητηρια που με τις ομορφες φωτογραφιουλες σου κανεις τα θλιβερα τραβεστι να φαινονται καπως πιο αξιοπρεπη. Θα ηθελα να δω και μια φωτογραφια σου που να κρατας ενα ελληνικο περιοδικο η μια ελληνικη εφημεριδα. Δεν ξερω τωρα πως σου ηρθε αυτο. Ισως επειδη μοιαζεις πολυ με μια τρανσεξουαλ που γνωρισα στις διακοπες μου στο μικρο κρατιδιο του Σεμεν.

Τωρα που γυρισα περιμενω σιγα σιγα και την υπολοιπη παρεα να εμφανιστει. Ελα να πλακωνουν οι κλωνοι σιγα σιγα!!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom