You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 465K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.380
- Πόντοι
- 5.646
Μπορεί και να ξεπερνά τη BMW σε επεμβάσεις...Πάντως το αποτέλεσμα είναι καλό.Εως πολύ καλό...Ο μούναρος η Παναγιώταρου
Πριν τις πλαστικές
Μετά τις πλαστικές
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
καλα μια χαρα μουνι ηταν και πριν, παντως!
leon13-R1
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 373
- Πόντοι
- 21
Μαγκες εμαθα μεσω ενος φιλου για μια παρτουζα Παναγιωταρου-Τουνη στη Μυκονο πριν καμια δεκαρια μερες.
Γνωριζει κανας μυστης κατι;
Για 1000 ευρω 3ωρο μεροκαματο μου ειπαν.
Μου φαινονται λιγα τα φραγκα για αυτα τα ονοματα κ χρονικη διαρκεια.
Βεβαια στον φιλο που μου το μετεφερε του ειπα οτι μαλλων κανας φιδεμπορας σε δουλευε.
Μου λεει οχι τον ξερω ειναι μουνακιας κ εχει παρει Αλεξανδρου κ αλλες παρομιες γκομενες.
Εγω παλι του ειπα οτι πιο πιθανο ειναι να εδωσε τη χηνα κ να καθισε σε μια γωνιτσα κ να να βλεπει να τις ξεμουνιαζουν αλλοι πιο φραγκατοι κ αυτος να βαραγε σιωπηλες μαλακιες.
Απο την αλλη για να σταθει σαν υποθεση σκεφτομαι να ηταν 3-4 (η κ παραπανω) μπηχτες οποτε απο μια χηνα ο καθενας ακουγεται λογικο.
Εσεις τι λετε;
Βεβαια στον φιλο που μου το μετεφερε του ειπα οτι μαλλων κανας φιδεμπορας σε δουλευε.
Μου λεει οχι τον ξερω ειναι μουνακιας κ εχει παρει Αλεξανδρου κ αλλες παρομιες γκομενες.
Εγω παλι του ειπα οτι πιο πιθανο ειναι να εδωσε τη χηνα κ να καθισε σε μια γωνιτσα κ να να βλεπει να τις ξεμουνιαζουν αλλοι πιο φραγκατοι κ αυτος να βαραγε σιωπηλες μαλακιες.
Απο την αλλη για να σταθει σαν υποθεση σκεφτομαι να ηταν 3-4 (η κ παραπανω) μπηχτες οποτε απο μια χηνα ο καθενας ακουγεται λογικο.
Εσεις τι λετε;
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
εκανα μια μικρη διορθωση.Μαγκες εμαθα μεσω ενος φιλου για μια παρτουζα Παναγιωταρου-Τουνη στη Μυκονο πριν καμια δεκαρια μερες.
Για 10000 ευρω 3ωρο μεροκαματο μου ειπαν.
Εσεις τι λετε;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
τα δινες ?εκανα μια μικρη διορθωση.
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
τι λέμε? ότι ο φίλος σου μπορεί να λέει μαλακίες, αλλά αυτό συμβαίνει έτσι και αλλιώς. Δεν ξέρω για παρτούζα, αλλά όλες αυτές οι τύπισσες είναι εκεί για μεροκάματο. Δεν ξέρω αν πηγαίνουν με Έλληνες, αλλά σίγουρα με Άραβες και Ρώσους, σε βίλες και κότερα. Δεν εξηγείται αλλιώς το να βγάζουν σχεδόν δίμηνο στην Μύκονο...... ωραίο το νησί, αλλά μετά τις 10 άντε 15 μέρες το έχεις βαρεθεί,ασε που θέλεις μια περιουσία ακόμα και ένα μέτριο κατάλυμα εκεί.Μαγκες εμαθα μεσω ενος φιλου για μια παρτουζα Παναγιωταρου-Τουνη στη Μυκονο πριν καμια δεκαρια μερες.
Εσεις τι λετε;
leon13-R1
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 373
- Πόντοι
- 21
Με τον καταλληλο παρα ολα γινονται .Σίγουρα γίνονται αλλά Οχι με όλους .όσοι έχουν γνωστούς γαμανε έστω κ επί χρήμασι
Εμενα για κλασσικο φιδεμπορα τον κοβω τον φιλο του φιλου μου.
Πριν κανα 2 χρονια στη 1 κ μοναδικη φορα που τον ειχα συναντησει μου ελεγε οτι κ καλα ειχε βρει ακρη για Αλεξανδρου.
Εγω ηξερα οτι τοτε ηταν με τον Ρεβη το Μαρακι κ αυτος κανονιζε οταν τον ρωτησα μου τα μασαγε.
Anyway εχω πει στον φιλο να μαθει πιο πολλα για την φαση με τη παρτουζα κ αν γινεται κανα τηλεφωνο.
Αν μαθω κατι πιο χειροπιαστο θα επανελθω επι του θεματος
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
αν μου κανει καλυτερη τιμη ισως και να πω οχι παλι.τα δινες ?
Να σπασεις το κρεβατι μαζι της.Γυναικαρα!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
αν σου κόψει απόδειξη ?αν μου κανει καλυτερη τιμη ισως και να πω οχι παλι.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
τιμολογιο για να γλυτωσω το φπα.αν σου κόψει απόδειξη ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
δεν ειναι και λιγο σε αυτο το ποσο ,τιμολογιο για να γλυτωσω το φπα.
ενα ΣΚ στο νάμμος ειναι
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
ναι και θα θελει και εκει κερασμα το βρωμομουνο. καλα υπαρχουν μαλακες που δινουν τοσα για ενα μουνι?δεν ειναι και λιγο σε αυτο το ποσο ,
ενα ΣΚ στο νάμμος ειναι
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
οτι πληρωνεις παιρνεις φιλεναι και θα θελει και εκει κερασμα το βρωμομουνο. καλα υπαρχουν μαλακες που δινουν τοσα για ενα μουνι?
Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.630
- Πόντοι
- 1.046
Πάντως εκεί που έλεγες για Αλεξάνδρου,νόμιζα Δημήτρη Αλεξάνδρου,ο τωρινός γκόμενος της Τούνη,και λέω όπα αυτά είναι(Μύκονος.......)
Αλλά πρέπει να λες για το μπάζο που γύρισε τσόντες...(άποψη μου η Ντούβλη είναι καλύτερη)??
Αλλά πρέπει να λες για το μπάζο που γύρισε τσόντες...(άποψη μου η Ντούβλη είναι καλύτερη)??
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.108
- Πόντοι
- 2.606
Θα διπλασιάσει το ποσό και θα πάρει σουπερ ντούπερ αυτοκίνητο...οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
καλη σκεψη , ουτως η αλλως και με λεφτα δεν του καθονταιΘα διπλασιάσει το ποσό και θα πάρει σουπερ ντούπερ αυτοκίνητο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις