Off Topic
Αν μετα απο καυγα με στριπτιτζου κοψεις επαφη καμια 10ρια μερες. (συνολικα 4-5 φορες στο μαγαζι και μια βδομαδα ποιο πριν βγαινατε για καφε εξω)
Ξανα μιλησετε μετα και σου πει οτι χωρισε με τον γκομενο και κανονισετε να βγειτε την επομενη.
Πας να την παρεις απο το σπιτι και της τηλεφωνεις και σου λεει I am not ready yet would you like to come upstairs ?
Ανεβαινεις και σε υποδεχετε μονο με μια πετσετα τηλιγμενη και σου λεει. My hair are so wet look...
Καθεστε στο σαλονι και καθετε και αυτη δυπλα σου με την πετσετα τηλιγμενη. Εγω το παιζω ανετος και μου λεει:
Would you like somethink to drink?? και ανοιγει το μπαρ να μου διξει τα ποτα και εγω απαντω: No i dont want to drink now baby just get dressed.
Πηγαινει στο δωματιο της να ντυθει χωρις να κλεισει καμια πορτα και μου μιλαει. Ξαφνικα εμφανιζεται με τα εσωρουχα της και μου λεει:
ohh i forgot... i am just with my underwear
Εγω: No worries i have seen you before
Αυτη:No in the club i always wear something more :S
Εγω: If you have touched something is almost like seeing it also
Υστερα πηγαινει προς την κρεβατοκαμαρα της να παρει καποια ρουχα ενω μου μιλαε.
Βλεπω μια φωτογραφια και της λεω οτι μου αρεσει και μου λεει:
Look this one also.
Παω μεσα και βλεπω το δυπλο κρεβατι και στο κομοδινο ενα μονο βιβλιο το οποιο ειναι ορθιο (σαν ταμπελα δλδ) με τιτλο Kama Sutra The Art of Love.
Λετε να ηθελε να την γαμησω και να μην το καταλαβα???
Η απλα ηταν σαν ενα τεστ να δει αν ειμαι λιγουρης???
Ιδου η απορια. Ειμαι μαλακας που δεν την πειδηξα ή ειμαι μαλακας που πιστευω τωρα οτι μπορουσα να την πηδειξω???
(Το γεγονος οτι ειμαι μαλακας το εχω σιγουρο, την αιτια ψαχνω)