Σύντροφοι το θέμα εισόδου είναι ένα πρόβλημα στο Alcatraz. Δε σου λένε ότι το μαγαζί είναι γεμάτο πληρώνεις είσοδο και μπαίνεις μέσα και τη πατάς. Βασίζοντε στο γεγονός ότι θα ντραπεί ο πελάτης να ζητήσει πίσω τα λεφτά του. Πάντως μη κωλώνετε, αν τα ζητήσετε πίσω σας τα δίνουν, σε εμένα δεν έφεραν καμία αντίρηση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Alcatraz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 402K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Σύντροφοι το θέμα εισόδου είναι ένα πρόβλημα στο Alcatraz. Δε σου λένε ότι το μαγαζί είναι γεμάτο πληρώνεις είσοδο και μπαίνεις μέσα και τη πατάς. Βασίζοντε στο γεγονός ότι θα ντραπεί ο πελάτης να ζητήσει πίσω τα λεφτά του. Πάντως μη κωλώνετε, αν τα ζητήσετε πίσω σας τα δίνουν, σε εμένα δεν έφεραν καμία αντίρηση
Γειά σου Vitsi ΑΡΧΟΝΤΑ ...Respect για το blog και τις πληροφορίες σου !!!
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Α αρχίσαμε και συχνάζουμε στο Βράχο ?
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Είναι γνωστός κατάδικος...
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Είναι γνωστός κατάδικος...
Μαλλον προφυλακισμένος
Γειά σου Vitsi ΑΡΧΟΝΤΑ ...Respect για το blog και τις πληροφορίες σου !!!
Το blog με τις strip ιστορίες μας τελείωσε λόγο αλλαγής ζωής. Τώρα πάμε σε άλλα χωράφια
Α αρχίσαμε και συχνάζουμε στο Βράχο ?
Τελευταία φορά ξέρεις πότε πήγα, από τότε δεν έχω ξαναπάει. Η πληροφορία που έδωσα είναι από συνολή εμπειριών.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Παλικαρια μερικοι απο δω ειστε τελειως ψαρουκλες και κωλονετε στα στριπ τελειως και για αυτο βρισκουν πατημα και οι μαγαζατορες και μας κανουν οτι θελουν .... εγω με το DIKY ξερετε τι κανουμε ειδικα στο Αλκατραζ .... προτου μπουμε μπαινει ο ενας μεσα κοιταει και κοιταει οχι μονο αν εχει χωρο αλλα αν ειναι εκει και τα κοριτσια μας και αναλογως μπαινουμε ή τους λεμε να πατε να γαμηθειτε .... εσεις εδω μερικοι ντρεπεστε να τους ζητησετε και νερο !!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ !!!!!!!!
σε στριπ του κωλου ειμαστε και μην δειχνετε καθολου σεβασμο οσο δεν μας σεβονται πρωτιστως αυτοι !!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ !!!!!!!!
σε στριπ του κωλου ειμαστε και μην δειχνετε καθολου σεβασμο οσο δεν μας σεβονται πρωτιστως αυτοι !!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Παλικαρια μερικοι απο δω ειστε τελειως ψαρουκλες και κωλονετε στα στριπ τελειως και για αυτο βρισκουν πατημα και οι μαγαζατορες και μας κανουν οτι θελουν .... εγω με το DIKY ξερετε τι κανουμε ειδικα στο Αλκατραζ .... προτου μπουμε μπαινει ο ενας μεσα κοιταει και κοιταει οχι μονο αν εχει χωρο αλλα αν ειναι εκει και τα κοριτσια μας και αναλογως μπαινουμε ή τους λεμε να πατε να γαμηθειτε .... εσεις εδω μερικοι ντρεπεστε να τους ζητησετε και νερο !!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ !!!!!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!
Έτσι αντιδρουν οι σωστοί !
kotipeltos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χαλάρωσε ψάρι...Παλικαρια μερικοι απο δω ειστε τελειως ψαρουκλες και κωλονετε στα στριπ τελειως και για αυτο βρισκουν πατημα και οι μαγαζατορες και μας κανουν οτι θελουν .... εγω με το DIKY ξερετε τι κανουμε ειδικα στο Αλκατραζ .... προτου μπουμε μπαινει ο ενας μεσα κοιταει και κοιταει οχι μονο αν εχει χωρο αλλα αν ειναι εκει και τα κοριτσια μας και αναλογως μπαινουμε ή τους λεμε να πατε να γαμηθειτε .... εσεις εδω μερικοι ντρεπεστε να τους ζητησετε και νερο !!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ !!!!!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Χαλάρωσε ψάρι...
Ισα ρε ποντικι .....
kotipeltos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για ποντίκι χλωμό για κάνα άλλο ζώο παίζει...Ισα ρε ποντικι .....
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
καυγας τωρα χωρις λογο και αιτια
οχι ρε παιδια
να πιανουμε κανα κωλο ....οχι να τρωγωμαστε μεταξυ μας
οχι ρε παιδια
να πιανουμε κανα κωλο ....οχι να τρωγωμαστε μεταξυ μας
kotipeltos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγω παντως για πλακα το εγραψα! ;) ;) Τον συμπαθω τον Υπουργο
και οταν εχω νεοτερα για κατι που με ειχε ρωτηξει θα του απαντησω...
και οταν εχω νεοτερα για κατι που με ειχε ρωτηξει θα του απαντησω...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
αλεπουδιάριδες
kotipeltos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
Τελευταία φορά ξέρεις πότε πήγα, από τότε δεν έχω ξαναπάει. Η πληροφορία που έδωσα είναι από συνολή εμπειριών.
Όταν ξαναπας...πήγαινε στη δικιά σου κ πες της...200-250,αύριο! Θα καταλάβει..;)
Μην το παλεύεις με λάθος τρόπο !
Όταν ξαναπας...πήγαινε στη δικιά σου κ πες της...200-250,αύριο! Θα καταλάβει..;)
Μην το παλεύεις με λάθος τρόπο !
Το έχω ήδη πει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 6K