Νέα

Alcatraz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lemonias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 402K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Απο φραπεδακι τι λεει το μαγαζι ρε παιδια? εχει????

Άμα γουστάρεις φραπεδάκι σε κοινή θέα έχει καλώς. Εγώ πάλι ξενερώνω μόνο που το σκέφτομαι. Άμα πιέσεις λίγο και σκάσεις και καμιά0 δυο καρτούλες παραπάνω έχει

Υ.Γ. Όλο το bourdela.tv στο Alcatraz την έβγαλε το ΣΚ?

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Άμα γουστάρεις φραπεδάκι σε κοινή θέα έχει καλώς. Εγώ πάλι ξενερώνω μόνο που το σκέφτομαι. Άμα πιέσεις λίγο και σκάσεις και καμιά0 δυο καρτούλες παραπάνω έχει

Υ.Γ. Όλο το bourdela.tv στο Alcatraz την έβγαλε το ΣΚ?

Βρε Vitsi, εδώ έχουμε δώσει 50 καρτας και δεν μας εχουν κανει, τι εχουμε εμεις το γκομενοδιώκτη ?  :2funny:

Εγώ προσωπικά την έβγαλα στο κρεβατάζ μου  :2funny: :2funny:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βρε Vitsi, εδώ έχουμε δώσει 50 καρτας και δεν μας εχουν κανει, τι εχουμε εμεις το γκομενοδιώκτη ?  :2funny:

Εγώ προσωπικά την έβγαλα στο κρεβατάζ μου  :2funny: :2funny:

Σωστός, αν και έχω πει και στο παρελθόν ότι πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο φόρτωμα. Καλύτερα να σκάσεις κανένα 20€ παραπάνω, παρά να κάνεις χορούς τσάμπα.

johnlit7

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον και εγω πηγα 2 φορες μεσα σε 1 μηνα....τη 1η φορα πηγα Τριτη(τελη μαιου) και ειχε παρα πολυ προσωπικο....εφυγα με αναμεικτα συναισθηματα...ο 1ος χορος(απλος) με Angelika πολυ καλος αλλα εγω ειχα βαλει στο ματι μια ξανθια μοναρα που μοιαζει λιγο με τη Βλαντη...τι τον ηθελα ομως τον χορο μαζι της...ειλικρινα μου τα εσπασε,  πολυ βαρια ρε παιδι μ... :Sευτυχως που ηταν μονο δεκαρικο γιατι θα το εκλαιγα...
τη δευτερη φορα (πριν 10 μερες ) πηγα Σαββατο και ειχε τουλαχιστον αλλες 6-7 σε σχεση με τη καθημερινη....παρα μα παρα πολυ προσωπικο...και τουλαχιστον οι μισες ειναι αρκετα καλες! :)εκανα 2 χορους τον 1ο διπλο με την Κατερινα (πραγματικα απολαυστικος!) και τον 2ο απλο με μια ξανθια σουπερ- ντουπερ...αλλα διηρκησε λες και ηταν διπλος!!αφου λεω στο τελος θα μου τον χρεωσουν διπλο!πολυ σφιχτο κορμι,πραγματικα ειχα πολυ καλη περιποιηση!
αλλα ρε παιδια οντως καμια δεν φτιαχνει φραπε στο εν λογω μαγαζι??? :pipa2:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έχει κάποιος την καλοσύνη να μου πεί τι ώρα ξεκινάει το πρόγραμμα τησ υποδοχής που βγαίνουν σχεδόν όλες οι κοπέλες ντυμένες με τις πορτοκαλί φορμες σαν φυλακισμένες? 1:30 ή 2:00 αν δεν απατώμαι...

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Κατα τις 2:00 αν θυμάμαι καλά

repos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
vitsi η δικια σου ειναι εκ ρωσιας και τελειωνει το ονομα σε ρινα και εχει ακομα μια φιλη που την λενε ....ρινα?

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
η βικα δεν ητανε χθεσ μηπως σταματησε? ειχε ωραιο μπατσελορ για γυναικες οπου ο καρλοσ την πεταξε εξω :pipa2: :pipa2: :pipa2: :rockon: και τα ειδε ολα η κοπελα χαχχα 

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χθες βράδυ alcatraz 1.30 πήγα και 2.10 έφυγα. Αποπνιχτική ατμόσφαιρα. Το μαγαζί ΠΙΤΑ!!! Τραπέζι ΟΥΤΕ για δείγμα. Επαφή με τη πίστα επίσης καμία.. Αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο μια παρέα που ήταν παραλιακή σε clubaki για άλλου είδους καταστάσεις.

Y.G πριν σου πάρουν την είσοδο πρέπει να ενημερώνουν οτι μέσα το μαγαζί δεν έχει θέση ούτε στο πασο για να ακουμπήσεις το ποτό σου.. ¨Ομως δεν το κάνουν. Ρουφάνε τα 15άρια και μέσα ο ΒΛΑΚΑΣ μετρ σου λέει συγνώμη αλλά δεν έχει τιποτα άδειο.Απαράδεχτο.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Χθες βράδυ alcatraz 1.30 πήγα και 2.10 έφυγα. Αποπνιχτική ατμόσφαιρα. Το μαγαζί ΠΙΤΑ!!! Τραπέζι ΟΥΤΕ για δείγμα. Επαφή με τη πίστα επίσης καμία.. Αποτέλεσμα να πάρω τηλέφωνο μια παρέα που ήταν παραλιακή σε clubaki για άλλου είδους καταστάσεις.

Y.G πριν σου πάρουν την είσοδο πρέπει να ενημερώνουν οτι μέσα το μαγαζί δεν έχει θέση ούτε στο πασο για να ακουμπήσεις το ποτό σου.. ¨Ομως δεν το κάνουν. Ρουφάνε τα 15άρια και μέσα ο ΒΛΑΚΑΣ μετρ σου λέει συγνώμη αλλά δεν έχει τιποτα άδειο.Απαράδεχτο.

Παντου αυτο κανουν δυστυχως.Απαραδεκτο

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακία του συναγωνιστή! Αν κάποιος πληρώσει, μπει και δει ότι έχει πολύ κόσμο
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΟ) βγαίνει αμεσως στην είσοδο αφήνει το κουπονι άθικτο
για τον επόμενο που θα μπει (αφού δεν έχει πάρει ποτό), παίρνει το 15άρι του και στο καλό!..  ;)  ;) Εμένα μου έχει συμβεί τρεις φορές αυτό το περιστατικό και έτσι αντέδρασα, δίχως να μου φέρουν αντίρρηση από το μαγαζί καθώς δεν υπήρχε λόγος.. Γενικά όμως δεν πάω εκεί...  :P  :P 

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
με το που εμπαινα χθεσ βγηκε ενας και του πληρωσαν κανονικα το εισητηριο πισω αφου τουσ ειπε ηταν γεματο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom