Νέα

Ακάποτο με πουτάνα. Δεν φοβάται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ακάποτο με πουτάνα?

• Ναι

Ψήφοι: 75 35,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 138 64,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    213

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΣΤΡΑΤΗΓΟς ΚΑΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ

Απο φαντάρος, πας λοχίας
δια της απλής πεολειχίας
και άμα γλέιφεις κλειτορίδα
θ΄ανέβεις μία βαθιμίδα !

Αμα το κυνηγάς πολύ
και γλέιφεις μέσα το μουνί
μπορεί και λοχαγός να πάς
και πάντως, θά ΄σαι γαλονάς !

Για Ταγματάρχης άν γουστάρεις
πρέπει σε κώλο να τρομπαρεις !
Και για να φτάσεις Στρατηγός
πρέπει να είσαι τυχερός !

Μπορεί να γίνεις καμικάζι
και να γαμάς με τέρμα γκάζι,
το λάστιχο να μη φοράς
κι όπου μουνί, να προσκυνάς !

:grin:  

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θα την εδινε σε κανεναν....Το κραταγε μονο για τον εαυτο του
 πρέπει να είναι μεγάλος ηλίθιος , όποιος ξέρει τέτοιες θεραπείες , να μην της κρατά για τον εαυτό του.για το aids εννοώ...

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Νομίζω ότι ο Η1Ν1 υπάρχει και στο σάλιο, και όταν υπάρχει ανταλαγή με το φιλί έχει κίνδυνο

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ούτε με τη γκόμενά μου δεν κάνω ακάποτο (που λέει ο λόγος)...
ΠΡΟΣΟΧΗ παίδες!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
 πρέπει να είναι μεγάλος ηλίθιος , όποιος ξέρει τέτοιες θεραπείες , να μην της κρατά για τον εαυτό του.για το aids εννοώ...
ειναι σε κινεζικα εργαστηρια τυπε οπου προσπαθει να τελειοποιησει την θεραπεια :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ο ανθρωποs ειναι  αυτοδιδακτοs μαγοs......Ο οργανισμοs του λειτουργουσε καταλυτικα σαν φαρμακο.....σαν το νερο του Καματερου ενα πραγμα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Με την ευκαιρία πρόσφατης εμπειρίας να προσθέσω ότι πέρα από παράσημα, καρκίνους κτλ υπάρχει πάντα ο κίνδυνος για βαριές σωματικές βλάβες έως αναπηρία.

Για παράδειγμα είμαι σίγουρος ότι ο τύπος που γάμαγε στο παραδίπλα δωμάτιο αποκλείεται να τελείωσε τη συνεδρία και να μη κουφάθηκε.  Εμάς όπως και να έχει μας ξεκούφανε η κοπέλα με τις φωνές της δύο δωμάτια πέρα.  Δε ξέρω αν θα κινδύνευε με ακάποτο, πάντως και με τα προστατευτικά που φοράνε οι τύποι που δουλεύουν κομπρεσέρ χλωμό τον κόβω.

Για να μη πω για το μπάνιο στα δωμάτια του lacoba που χαλαρά πας από απλό σπάσιμο έως βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση από το ζήτημα χρόνου είναι πότε θα φας τη σούπα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Για να μη πω για το μπάνιο στα δωμάτια του lacoba που χαλαρά πας από απλό σπάσιμο έως βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση από το ζήτημα χρόνου είναι πότε θα φας τη σούπα.

Δεν βαζουνε πλαστικο χαλακι  ε???  Επικινδυνο

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Κοιτάξτε. Πριν λίγο καιρό βρήκα μέσω αγγελίας ένα υπέροχο, ερασιτεχνικό μασατζίδικο, με κουκλίτσες γύρω στα 25 (καμμιά τους δεν φαινόταν μεγαλύτερη). Με ένα προχωρημένο πρόγραμμα που εξαγόρασα, με τσιμπούκωσε η κοπέλα της επιλογής μου χωρίς καπότα. Δεν φοβήθηκα, γιατί ήταν μόνο στοματικό. Και η αλήθεια ήταν πως ήταν τέλειο. Βέβαια, δεν μου έτυχε να μου κάνουν ξανά, τουλάχιστον ακάποτο, τέτοιο πανηγύρι, ειδικά από κορίτσι της υψηλής κοινωνίας. Αλλά έτσι κι αλλιώς, διαβάζω εδώ, πως πολλοί "συναγωνιστές" είναι εραστές του ακάποτου τσιμπουκιού από τάνες.

Το ακάποτο τσιμπούκι, ούτε το φοβάμαι, ούτε πιστεύω πως πρέπει να το φοβάται κανείς. Και να έχει τίποτε η γκόμενα, και να ματώσει το στόμα της, αν δε ματώσει ΚΑΙ ο *μήτσος*, να έρθουν τα αίματα σε επαφή, το κεφάλαιο της βιολογίας περί HIV τουλάχιστον μου δίδαξε να μην ανησυχώ. Εξάλλου μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να κολλήσεις κάτι με ακάποτο από αλανιάρα, ελεύθερη, σπιτικά μεγαλωμένη "κοτούλα", παρά με μαντρωμένη μαζικής παραγωγής.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
πες την αληθεια μαν.....δεν υπαρχει κανενα φιλαρακι......εσυ ψαχνεις
μαγκες λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια για να εχουμε να ασχολουμαστε αυτο ξερω να πω εγω.η ουσια εναι μια οτι οποιος γουσταρει αν αγαμαει ακαποτα κακο του κεφαλιου του κανει γιατι δεν θελει και πολυ να γινει η μαλακια, τωρα οσο αφορα τα ακαποτα τσιμπουκια το ειτζ δεν κολαει ετσι με τιποτα και αυτο δεν το λεω εγω το λενε οι γιατροι του συγγρος που ειναι και οι μονοι για σωστη ενημερωση. κινδυνευει αυτη που μας κανει τσιμπουκι και οχι εμεις (δηλ αν εχουμε εμεις κατι να της το μεταδωσουμε) και οχι αυτη να μας μεταδωσει κατι και κατι για το τελος γραφουμε ολοι εδω μεσα σκουφο και στο τσιμπουκι ποσοι απο εμας εχουν βαλει σκουφο στο τσιμπουκι με γκομενα εκτος μπουρδελου η στουντιο?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
μαγκες λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια για να εχουμε να ασχολουμαστε αυτο ξερω να πω εγω.η ουσια εναι μια οτι οποιος γουσταρει αν αγαμαει ακαποτα κακο του κεφαλιου του κανει γιατι δεν θελει και πολυ να γινει η μαλακια, τωρα οσο αφορα τα ακαποτα τσιμπουκια το ειτζ δεν κολαει ετσι με τιποτα και αυτο δεν το λεω εγω το λενε οι γιατροι του συγγρος που ειναι και οι μονοι για σωστη ενημερωση. κινδυνευει αυτη που μας κανει τσιμπουκι και οχι εμεις (δηλ αν εχουμε εμεις κατι να της το μεταδωσουμε) και οχι αυτη να μας μεταδωσει κατι και κατι για το τελος γραφουμε ολοι εδω μεσα σκουφο και στο τσιμπουκι ποσοι απο εμας εχουν βαλει σκουφο στο τσιμπουκι με γκομενα εκτος μπουρδελου η στουντιο?
εκτος απο HIV υπαρχουν καμμια δεκαρια σεξουαλικα μεταδιδομενες που παιρνεις το παρασημο πολυ χαλαρα...
και μετα λες στο γιατρο μα μου ειπαν ειναι ακινδυνο...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
Κοιτάξτε. Πριν λίγο καιρό βρήκα μέσω αγγελίας ένα υπέροχο, [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ερασιτεχνικό[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] μασατζίδικο, με κουκλίτσες γύρω στα 25 (καμμιά τους δεν φαινόταν μεγαλύτερη). Με ένα προχωρημένο πρόγραμμα που εξαγόρασα, με τσιμπούκωσε η κοπέλα της επιλογής μου χωρίς καπότα. Δεν φοβήθηκα, γιατί ήταν μόνο στοματικό. Και η αλήθεια ήταν πως ήταν τέλειο. Βέβαια, δεν μου έτυχε να μου κάνουν ξανά, τουλάχιστον ακάποτο, τέτοιο πανηγύρι, ειδικά από κορίτσι της υψηλής κοινωνίας. Αλλά έτσι κι αλλιώς, διαβάζω εδώ, πως πολλοί "συναγωνιστές" είναι εραστές του ακάποτου τσιμπουκιού από τάνες.

Το ακάποτο τσιμπούκι, ούτε το φοβάμαι, ούτε πιστεύω πως πρέπει να το φοβάται κανείς. Και να έχει τίποτε η γκόμενα, και να ματώσει το στόμα της, αν δε ματώσει ΚΑΙ ο *μήτσος*, να έρθουν τα αίματα σε επαφή, το κεφάλαιο της βιολογίας περί HIV τουλάχιστον μου δίδαξε να μην ανησυχώ. Εξάλλου μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να κολλήσεις κάτι με ακάποτο από αλανιάρα, ελεύθερη, σπιτικά μεγαλωμένη "κοτούλα", παρά με μαντρωμένη μαζικής παραγωγής.
:headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εκτος απο HIV υπαρχουν καμμια δεκαρια σεξουαλικα μεταδιδομενες που παιρνεις το παρασημο πολυ χαλαρα...
και μετα λες στο γιατρο μα μου ειπαν ειναι ακινδυνο...
με αυτα τα γαλονια ουτε λοχιας δεν γινεσαι τυπε :grin:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες..πώς γίνεται οι πρεζούδες της ομόνοιας που έχουνε aids και δέν πέρνουνε καμία θεραπεία με φάρμακα και τριπιούντε να μην ψοφάνε :huh:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom