Νέα

Ακάποτο με πουτάνα. Δεν φοβάται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ακάποτο με πουτάνα?

• Ναι

Ψήφοι: 75 35,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 138 64,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    213

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Mε το ακάποτο τσιμπούκι τον μεγαλύτερο κίνδυνο τον διατρέχει η πουτάνα,γι'αυτό και θα ακούσεις συχνά την ατάκα: ''μην χύσεις στόμα μου''.

2 φορές έχω πάρει τέτοια υπηρεσία,ακόμα ο πούτσος μου δεν έχει βγάλει τίποτα......είναι υγιέστατος. :rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Mε το ακάποτο τσιμπούκι τον μεγαλύτερο κίνδυνο τον διατρέχει η πουτάνα,γι'αυτό και θα ακούσεις συχνά την ατάκα: ''μην χύσεις στόμα μου''.

2 φορές έχω πάρει τέτοια υπηρεσία,ακόμα ο πούτσος μου δεν έχει βγάλει τίποτα......είναι υγιέστατος. :rockon:
Δηλαδή κάτι γκρανια που τα γλυφουν όλα σαν την αλίονα φαντάζομαι τι έχουν αρπάξει για αυτό εγω δεν πάω σε αυτές....

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Όσοι ασχολείστε με αυτό το σπορ για πρώτη φορά καλό είναι να ξέρετε ότι πάρα πολλές κοπέλες (μη πω σχεδόν όλες) κάνουν πίπες χωρίς προφυλακτικό και αρκετές κάνουν και σεξ κανονικά χωρίς λάστιχο.

Έχω ξαναγράψει ότι μου έχει τύχει και με κοπέλα σε μπουρδέλο αλλά και με τραβεστί ( :grin:) που μου ζητούσε επίμονα να τη γαμήσω χωρίς προφυλακτικό.Είμαι σίγουρος ότι έχει συμβεί σε πολλούς από εδώ να δεχτούν πίπα χωρίς και μάλιστα τυχαία διάβασα ότι ένα μέλος έχει πηδήξει πολλές φορές την ίδια πουτάνα χωρίς λάστιχο...

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του αλλά οι νέοι του αθλήματος να μη νομίζουν ότι είναι ασφαλείς  :zombie:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

Ρουλέτα αδερφέ.Κι εγώ το έχω ρισκάρει αρκετά παραπάνω ,με αμοιβαία γλυψίματα στις "περιοχές" και ίσως την έχω γλυτώσει..Έχω πάντα μπεταντίν μαζί μου, για γαργάρα και κανονικό για τον πούτσο,αλλά τελικά δεν ξέρω πόσο ουσία έχει ή πόσο τύχη χρειάζεται...Πάντως από χτες έχω αρχίσει και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, να μην ξαναδοκιμάσω...να δω πόσο θα το κρατήσω..

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Είναι αρκετοί οι αμόρφωτοι μαλάκες κι αυτοί που παρασύρονται από την κάβλα που το παίζουν στην τύχη οπότε καλό είναι να βάζετε πάντα προφυλακτικό.

Γλιτώνεις όλα τα σοβαρά (έιτζ ας πούμε) κι έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν σε γλύφει ένα στόμα που πριν έχει γλύψει άλλες 20 πούτσες που μπορεί να έχουν έρπη,κονδυλώματα και πάει λέγοντας...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Το τσιμπούκι χωρίς είναι ό,τι πιο ακίνδυνο μπορείς να κάνεις πάνω στο σεξ πάντως,AIDS δεν κολλάς,αλλά μπορείς να κολλήσεις διάφορα άλλα.

Στοματικός Έρωτας
Τι κινδύνους κρύβει ο στοματικός έρωτας; τι προφυλάξεις πρέπει να παίρνει κανείς;
Ο στοματικός έρωτας αποτελεί πρακτική χαμηλού σχετικά κινδύνου όσον αφορά τη μετάδοση του HIV. Παρόλα αυτά ο κίνδυνος υπάρχει γιατί:

το στόμα καλύπτεται από βλεννογόνο, πολύ συχνά υπάρχουν πληγές ή αμυχές στο στόμα (από ουλίτιδα, μάσημα σκληρών τροφών, βούρτσισμα των δοντιών, κ.ά.),
ο HIV μπορεί να βρίσκεται στο σπέρμα ή στα κολπικά υγρά.
Στοματικός έρωτας προς άντρα:

Επειδή ο στοματικός έρωτας με προφυλακτικό κατά γενική ομολογία δεν είναι ό,τι καλύτερο, ας παίρνουμε τουλάχιστον την προφύλαξη να μην αφήνουμε τον άντρα να χύσει στο στόμα μας.

Αν χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό, καλό θα είναι να μην έχει σπερματοκτόνο, γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο στόμα. Ποτέ δε χρησιμοποιείται προφυλακτικό που ήδη χρησιμοποιήθηκε για διείσδυση.

Στοματικός έρωτας προς γυναίκα:

Και σε αυτήν την περίπτωση η χρήση προφυλακτικού (γυναικείου ή ανδρικού) δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Όπως και παραπάνω, αν δεν καταπίνει κανείς τα υγρά τότε ο κίνδυνος είναι μικρός.

Παρόλο που ο στοματικός έρωτας είναι πρακτική χαμηλού σχετικά κινδύνου όσον αφορά τη μετάδοση του HIV, υπάρχουν άλλες ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν πιο εύκολα, όπως αφροδίσια νοσήματα, κονδυλώματα, κλπ.

]

ATAXIA

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Emena mou exoun parei parapanw apo 300 pipes h poutanes stin fylis,den epatha pote tipota alla ekana 3 fores malakia kai gamisa xwris kapota gia merika defterolepta.To exw metaniosei alla panw stin kavla mou to ekana.twra tha kanw kai tis teleftaies exetaseis na exw to kefali mou hsyxo.boreis na kolliseis aids apo pipa alla h gomena prepei na exei pliges sto stoma tis h na to exei kopsei epitides prin sou erthei na sou kollisei.Enas pou exei aids se pio proxorimeno stadio,exei pliges kai spirakia mesa sto laimo kai stin glwssa kai stoma,guafto ama deis kamia pou fainetai ligo arrwsti fyge.Stin fylis pantws h mises potanes kanoun eleftherh pipa kai gamisei xwris kapota.H einai xazes kai den katalavainoun h theloun na kollisoun se allous,h kai borei na tis exoun valei epitides na arrwstainoun ton kosmo.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Emena mou exoun parei parapanw apo 300 pipes h poutanes stin fylis,den epatha pote tipota alla ekana 3 fores malakia kai gamisa xwris kapota gia merika defterolepta.To exw metaniosei alla panw stin kavla mou to ekana.twra tha kanw kai tis teleftaies exetaseis na exw to kefali mou hsyxo.boreis na kolliseis aids apo pipa alla h gomena prepei na exei pliges sto stoma tis h na to exei kopsei epitides prin sou erthei na sou kollisei.Enas pou exei aids se pio proxorimeno stadio,exei pliges kai spirakia mesa sto laimo kai stin glwssa kai stoma,guafto ama deis kamia pou fainetai ligo arrwsti fyge.Stin fylis pantws h mises potanes kanoun eleftherh pipa kai gamisei xwris kapota.H einai xazes kai den katalavainoun h theloun na kollisoun se allous,h kai borei na tis exoun valei epitides na arrwstainoun ton kosmo.
μπραβο δικε μου συνεχισε ετσι  :jerking: :jerking: :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραιος ρε τυπε :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Γράφε Ελληνικά................ :birdman:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
Φίλε στο ακα γαμήσι δεν κινδυνευεις μόνο απο aids και απο αλλα τόσα μικρόβια που προσβάλουν τον προστάτη και δεν το παίρνεις χαμπάρι!Εκτος απο αιματολογικες θα σου πρότεινα και εξετάσεις σπερματος..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
billy αυτος κανει για το τριγωνο ειναι μαχιμος τι λες?

Θα τον πάρουμε μαζί μας να δούμε αν όντως είναι "αλήθειας".....αλλά για ψευτάκο τον κόβω........θα χεστεί απάνω του...... :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom