sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
θα περασει απο πολλα τεσττυπε σε τι δοκιμασιες σκεφτεσαι να τον υποβαλεις?
θα περασει απο πολλα τεσττυπε σε τι δοκιμασιες σκεφτεσαι να τον υποβαλεις?
τυπε σε τι δοκιμασιες σκεφτεσαι να τον υποβαλεις?
Καταρχήν θα τον αμολήσω μόνο του,εκεί που δεν το περιμένει θα εξαφανιστώ και θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνος του....
Μετά θα πρέπει να βάλει ακάποτο κωλοδάχτυλο σε γκόμενα ζάκι.......
....σαν τον γέρο με την χαίτη που είχα δει πέρσι στο μηχάνημα της EUROBANK...........
σκληροπυρηνικος ο γερος τυπε....σαν τον γέρο με την χαίτη που είχα δει πέρσι στο μηχάνημα της EUROBANK...........
Emena mou exoun parei parapanw apo 300 pipes h poutanes stin fylis,den epatha pote tipota alla ekana 3 fores malakia kai gamisa xwris kapota gia merika defterolepta.To exw metaniosei alla panw stin kavla mou to ekana.twra tha kanw kai tis teleftaies exetaseis na exw to kefali mou hsyxo.boreis na kolliseis aids apo pipa alla h gomena prepei na exei pliges sto stoma tis h na to exei kopsei epitides prin sou erthei na sou kollisei.Enas pou exei aids se pio proxorimeno stadio,exei pliges kai spirakia mesa sto laimo kai stin glwssa kai stoma,guafto ama deis kamia pou fainetai ligo arrwsti fyge.Stin fylis pantws h mises potanes kanoun eleftherh pipa kai gamisei xwris kapota.H einai xazes kai den katalavainoun h theloun na kollisoun se allous,h kai borei na tis exoun valei epitides na arrwstainoun ton kosmo.
Η ξανθιά του έλεγε....."κάτσε δίπλα μου αλλά μην κάνεις μαλακίες".....ο χαιτάς γέρος όμως απάντησε....."όχι-όχι....και συγχρόνως έβαζε το χέρι μέσα από το παντελόνι της.........ενώ αυτή βάραγε ντάγκλες.........σκληροπυρηνικος ο γερος τυπε
δικε μου αυτος ειναι να παρει την μιμα ακαποταΚαταρχήν θα τον αμολήσω μόνο του,εκεί που δεν το περιμένει θα εξαφανιστώ και θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνος του....
Μετά θα πρέπει να βάλει ακάποτο κωλοδάχτυλο σε γκόμενα ζάκι.......
Η ξανθιά του έλεγε....."κάτσε δίπλα μου αλλά μην κάνεις μαλακίες".....ο χαιτάς γέρος όμως απάντησε....."όχι-όχι....και συγχρόνως έβαζε το χέρι μέσα από το παντελόνι της.........ενώ αυτή βάραγε ντάγκλες.........
δικε μου αυτος ειναι να παρει την μιμα ακαποτα
Κάπου υπάρχει το ποστ μου...αλλά που να το βρίσκαμε τώρα..........
τυπε στειλτον στον σουκερα για μεταπτυχιακα στην μαυρη σαρκαΚάτσε ρε....να βγάλει πρώτα τα 2 level.....και μετά θα πάει στο level 3...........
1 level ξουθους?Κάτσε ρε....να βγάλει πρώτα τα 2 level.....και μετά θα πάει στο level 3...........
ρομαντικο σκηνικοΚάπου υπάρχει το ποστ μου...αλλά που να το βρίσκαμε τώρα..........
Ο σούκερας είναι τύπος............τυπε στειλτον στον σουκερα για μεταπτυχιακα στην μαυρη σαρκα
.....να τον πάμε σιγά-σιγά............1 level ξουθους?
Ο σούκερας είναι τύπος............
Πέρυσι γινόταν χαμός από ανάλογα σκηνικά.........ρομαντικο σκηνικο
Πέρυσι γινόταν χαμός από ανάλογα σκηνικά.........
τι ωραιες εποχες τυπεΠέρυσι γινόταν χαμός από ανάλογα σκηνικά.........