Νέα

Ακάποτο με πουτάνα. Δεν φοβάται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ακάποτο με πουτάνα?

• Ναι

Ψήφοι: 75 35,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 138 64,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    213

Επισκέπτης
Νομίζω πως τα λεφτά είναι μόνο η μία παράμετρος!!
Άλλη παράμετρος είναι ότι η πουτάνα μπορεί να χει ήδη κάποιο/α αφροδίσιο/α όποτε "τι είχαμε τι χάσαμε" ενώ μια τρίτη παράμετρος εξίσου σημαντική είναι το να μην αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνει. Εδώ έχουν διατηρηθεί στο site συζητήσεις επί συζητήσεων για το κατά πόσο είναι επικίνδυνο το ξεσκούφωτο με απόψεις ενθεν και ενθεν, οπότε δεν το θεωρώ απίθανο μία πουτάνα να αυτοπαραμυθιάζεται για την ευκολία / δυσκολία που μπορεί να κολλήσει κάτι... :idiot:

Υπάρχει και άλλη μία παράμετρος.Η πουτάνα να έχει πάρει ναρκωτικές ουσίες πριν πιάσει δουλειά και να μην καταλαβαίνει τι κάνει...να είναι μες την καλή χαρά και να γουστάρει να πηδηχθεί χωρίς προφυλακτικό.Μου είχε τύχει μια φορά και ξέρω...παρασύρθηκα μες την κάβλα και της τον έχωσα ξεσκούφωτο.  :uglystupid:

jonathan88

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kκαλος μακακας ησουν....συγνωμη κιολας

Επισκέπτης
Υπάρχει και άλλη μία παράμετρος.Η πουτάνα να έχει πάρει ναρκωτικές ουσίες πριν πιάσει δουλειά και να μην καταλαβαίνει τι κάνει...να είναι μες την καλή χαρά και να γουστάρει να πηδηχθεί χωρίς προφυλακτικό.Μου είχε τύχει μια φορά και ξέρω...παρασύρθηκα μες την κάβλα και της τον έχωσα ξεσκούφωτο.  :uglystupid:

Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να παρει καποιος δεν ξερω κ γω τι ουσιες, για να φτασει στο σημειο  να το κανει χωρις προφυλαξης, οπως ειπες "φταει" κ  το ποσο καυλωμενος μπορει να εισαι. Μαλλον ολοι λιγο πολυ εχουμε κανει το λαθος να το κανουμε χωρις  :idiot:, απλα ειναι καλα να μαθουμε απο τα λαθη μας πριν συμβει τιποτα
Οποτε μην τα ριξουμε ολα στον αλλον/αλλη , ολοι εχουμε την δικια μας ευθυνη

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να παρει καποιος δεν ξερω κ γω τι ουσιες, για να φτασει στο σημειο  να το κανει χωρις προφυλαξης, οπως ειπες "φταει" κ  το ποσο καυλωμενος μπορει να εισαι. Μαλλον ολοι λιγο πολυ εχουμε κανει το λαθος να το κανουμε χωρις  :idiot:, απλα ειναι καλα να μαθουμε απο τα λαθη μας πριν συμβει τιποτα

οταν το κανεις σκεσκουφωτο τοτε μαλλον εχουν συνφωνισει και οι δυο για αυτο οποτε δεν φταιει η ο ενας η ο αλλος :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης

Μα δεν αρνήθηκα την ευθύνη μου.Απλά πρόσθεσα μια ακόμα παράμετρο στο γιατί δεν φοβάται η πουτάνα να κάνει sex χωρίς προφυλακτικό.Αυτός είναι και ο τίτλος του thread αν δεν κάνω λάθος. :think:

OP
OP
G

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μα δεν αρνήθηκα την ευθύνη μου.Απλά πρόσθεσα μια ακόμα παράμετρο στο γιατί δεν φοβάται η πουτάνα να κάνει sex χωρίς προφυλακτικό.Αυτός είναι και ο τίτλος του thread αν δεν κάνω λάθος. :think:
Όχι το θέμα του θρεντ είναι γιατί δεν φοβάται να πάρει πίπα χωρίς προφυλακτικό ..

Υ.Γ. Και από τα ξεσκούφωτα κολάς παράσημα!! :S

Επισκέπτης
Σωστα, απλα εγω το ειδα... γενικα κ το ειπα γενικα  :)

Επισκέπτης
Ρε παιδία έχω μία μεγάλη απορία.Λοιπόν άντε κάποιοι φοβούνται να τους κάνει η πουτάνα ακάποτο για να μην κολλήσουν τίποτα.Η πουτάνα δεν φοβάται να κάνει ακάποτο στον καθένα?Αυτή δεν φοβάται μην κολλήσει τίποτα?Μου μυρίζει κάτι ύποπτο εδώ..  :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:

Μιλάς για ακάποτο γενικά δικηγόρε των celebrities!Δεν αναφέρεσαι σε ακάποτη πίπα!ή διάβασα λάθος το ποστ σου?

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενας φιλαρακι μου ψάχνει κοπέλα σε στούντιο για ακαποτο σεξ , ξέρει κανείς τίποτε?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ενας φιλαρακι μου ψάχνει κοπέλα σε στούντιο για ακαποτο σεξ , ξέρει κανείς τίποτε?
όχι. αλλά η ψάχνεις ....ε συγνώμη το φιλαράκι σου ψάχνει να κολλήσει κάτι που έχει σε τάνα ή πάει να πάρει το επίδομα των οροθετικών.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ολο ειρωνεία ..έχεις πληροφορίες ? αστα τα φιλοσοφικα
όχι ρε μεγάλε δεν έχουμε καμιά πληροφορία. εσύ να μας πεις ποιος είσαι να μην πληρώνω τα νοσήλειά σου όταν παρασημοφορηθείς επίσημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom