Επισκέπτης
Εχεις δεί ποτέ ζωντανά ποδοσφαιρικό αγώνα στο χιόνι???όχι πάγο...
Μεγάλη καύλα...
Ναι....και με μπάλα περτικαλιά!
Εχεις δεί ποτέ ζωντανά ποδοσφαιρικό αγώνα στο χιόνι???όχι πάγο...
Μεγάλη καύλα...
δεν διαφωνω...απλα διατηρω αμφιβολιες και οχι για να μειωσω την νικη σου...καλα εκανες και μου τον φορεσες...με βρηκες σκυμενο και με καρφωσες...Οχι στην τβ αδερφέ...να είσαι μέσα στο γήπεδο λέμε...
Εμεις πάντως και στο χωράφι μια χαρά χορευαμε στο μεταξύ μας μάτς...
Καυλα σε λέω καρντάσι...Ναι....και με μπάλα περτικαλιά!
Καθόλου...δεν διαφωνω...απλα διατηρω αμφιβολιες και οχι για να μειωσω την νικη σου...καλα εκανες και μου τον φορεσες...με βρηκες σκυμενο και με καρφωσες...
[size=30pt]ασε που εσυ συνηθισες στα χωραφια[/size]
Καυλα σε λέω καρντάσι... Καθόλου...
Το καλοκαίρι του 2008 μπήκε ολοκαίνουργιος τάπητας...δεν έχει πολύ καιρό που το γήπεδο είναι σαν χωράφι...
Το γήπεδο της Καβάλας ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από το δικό μας...
οπως και τα περισσότερα γήπεδα πλην λίγων εξαιρέσεων...
Απλά δεν περιμένατε τόσο αποφασισμένο και ψυχωμένο τον ΠΑΣ(παρά τις 6 απουσιες βασικών)...
Ζαλισμένοι από την εμφάνιση και το διπλό στο τηγάνι...
Ο Σάντος άργησε να πάρει χαμπάρι την παγίδα του Αναστό με το φόρτωμα της αριστερής σας πλευράς με 3 παίκτες(Ντασιος,Ντιμπαλά,Κασναφέρης)απέναντι στον Λίνο ο οποιός βρέθηκε μόνος του αρκετές φορές μιας και ο Μεσι των φτωχών ήταν σε άλλο γήπεδο...
μπήκαν τα 2 γρήγορα γκολ και σχόλασε ο γάμος...
Ο θρίαμβος πολλές φορές απέχει ελάχιστα από την τραγωδία...
Καυλα σε λέω καρντάσι...
Δεν αντέχεις το κρύο μωρή σαγιονάρα...???Παραλίγο να'βλεπα και φέτος στη Γερμανία αλλά μ'έσπασε το κρύο και ήρθα μία μέρα νωρίτερα..
Ρε το αντέχω το κρύο,αλλά αυτό το 10ήμερο εκεί δεν είχε απλά κρύο...ΨΩΛΟΚΡΥΟ είχε!Δεν αντέχεις το κρύο μωρή σαγιονάρα...???
Δεν πραζ'...δες το και τριπλό εσύ...μπουλακο δεν σας βλεπω καλα μαλλον για διπλο το βλεπω το ματσακι :-
Ξέχασα ρε...Ρε το αντέχω το κρύο,αλλά αυτό το 10ήμερο εκεί δεν είχε απλά κρύο...ΨΩΛΟΚΡΥΟ είχε!
Είχα και τόσες μέρες να δω τις κόρες κι όσο να,ναι........
Δεν ξέρω τιπτας ντιπ...Ασσος...? η παραπαει?
Καρφωτός...Ρε να το παιξουμε να ξαναπληρωθουμε...?
Λεγε!! Και ασε τις πουστιες..
Αγαπούλα :-* :-* :-*, το έχω παίξει απο την ώρα που έγραψε ο Βόδος οτι δεν σας βλέπειΚαρφωτός...
Χαϊδω μ',θα με κλάσεις μια μάντρα... :-* :-* :-* :-*Αγαπούλα :-* :-* :-*, το έχω παίξει απο την ώρα που έγραψε ο Βόδος οτι δεν σας βλέπει
Κανόνισε να σε
προσεχε γιατι κα στον πρωτο γυρο αισιοδοξος ησουν αλλα εφυγες ευχαριστημενος με ενα καλοΔεν πραζ'...δες το και τριπλό εσύ...
Την άλλη κυριακή ανεβαίνετε με Οτσαλάν στον παγκο...
Να χαρώ εγώ...
Αλλο Ν.Σμύρνη και άλλο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ...προσεχε γιατι κα στον πρωτο γυρο αισιοδοξος ησουν αλλα εφυγες ευχαριστημενος με ενα καλο
παιξτο καρφωτο ασο!!!!!εσας ειναι η πρωτη φορα που δεν σας βλεπω καλα εκτος και αν.........Αλλο Ν.Σμύρνη και άλλο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ...
Κοιτά να κερδίσεις τις κωλόγριες ρεεεεεε...
Κι εγώ έτσι πιστευω...με τον Οτσαλάν βέβαια όλα πιθανά είναι...παιξτο καρφωτο ασο!!!!!εσας ειναι η πρωτη φορα που δεν σας βλεπω καλα εκτος και αν.........