Επισκέπτης
με το αιγαλεακι πουστρακο..
να μαθεις να κοβεις βαθμους απο τον ΘΡΥΛΟ..
Γαμώ τον ολυμπιακό σου και τον ελευθερόπουλό σου...με το αιγαλεακι πουστρακο..
σε στησανε παλι μαλακακο..Γαμώ τον ολυμπιακό σου και τον ελευθερόπουλό σου...
Τραγούδα...σε στησανε παλι μαλακακο..
κλαψε οσο θες,δεν σε γαμαω..
Εσύ τώρα γιατί κλαις?Για τον Αναστό?Και με αυτο τον βουρκο... Τιποτα δεν κανουν οι μαλακες? Ελεος ρε πουστη μου!! Ειναι και αυτο ενα μεγαλο μειον,τα πιο πολλα ματς για μενα κρινονται στην τυχη και οχι στο ποιος θα παιξει πιο καλα,γιατι καλα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξεις σε αυτο το αχουρι που θελουν να λεγετε και γηπεδο!!!
Και εκει ρε πουστη μου διαβολομερος... Αν ξεκινησει να βρεχει ξεχναει να σταματησει ...
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..Εγώ το έχω μαζέψει το κεφαλάκι μου...
για την ριξη χιαστων που ειχε παθει οταν το επαιζε φαν μπαστεν..Εσύ τώρα γιατί κλαις?Για τον Αναστό?
Ναι... Αλλα τα συμπαθω τα μουνια ετσι και αλλιωςΕσύ τώρα γιατί κλαις?Για τον Αναστό?
Σωστά αυτά που λες για το΄γήπεδο...Και με αυτο τον βουρκο... Τιποτα δεν κανουν οι μαλακες? Ελεος ρε πουστη μου!! Ειναι και αυτο ενα μεγαλο μειον,τα πιο πολλα ματς για μενα κρινονται στην τυχη και οχι στο ποιος θα παιξει πιο καλα,γιατι καλα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξεις σε αυτο το αχουρι που θελουν να λεγετε και γηπεδο!!!
Και εκει ρε πουστη μου διαβολομερος... Αν ξεκινησει να βρεχει ξεχναει να σταματησει ...
στρακι..Γεία σας. Είμαι ο Λάζαρος και μόλις...αναστήθηκα.
Ποια μαπίδια ρε τάγαρε????ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..
σκεψου τα μαπιδια που θα τρως στην νεαπολη απο τους ιωνικους & στο σιτυ απο τους αιγαλεωτες..
κλαψε & μαθε να σεβεσαι τις μεγαλες ομαδες..
ακου 4 στην ζμπαουγκ..
ολα εδω πληρωνονται στρακο..