Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
με το αιγαλεακι πουστρακο..
να μαθεις να κοβεις βαθμους απο τον ΘΡΥΛΟ..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ψηλα το κεφαλι ρε παπαρα μπουλακο, Θα ριξουμε τα γαμιολικα τα τυρογαλα!!!

Καντε κατι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Και δεν μπορω ρε πουστη να σου δωσω και το ματσιδιον στο Καραισκακη(ας οψεται η αναγκη) :grin:

Αν και αμα παιξεις καλα δεν ειναι και απιθανο να με παρεις ετσι οπως ειμαι :grin:...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Και με αυτο τον βουρκο... Τιποτα δεν κανουν οι μαλακες?  Ελεος ρε πουστη μου!!  Ειναι και αυτο ενα μεγαλο μειον,τα πιο πολλα ματς για μενα κρινονται στην τυχη και οχι στο ποιος θα παιξει πιο καλα,γιατι καλα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξεις σε αυτο το αχουρι που θελουν να λεγετε και γηπεδο!!!

Και εκει ρε πουστη μου διαβολομερος... Αν ξεκινησει να βρεχει ξεχναει να σταματησει ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και με αυτο τον βουρκο... Τιποτα δεν κανουν οι μαλακες?   Ελεος ρε πουστη μου!!   Ειναι και αυτο ενα μεγαλο μειον,τα πιο πολλα ματς για μενα κρινονται στην τυχη και οχι στο ποιος θα παιξει πιο καλα,γιατι καλα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξεις σε αυτο το αχουρι που θελουν να λεγετε και γηπεδο!!!

Και εκει ρε πουστη μου διαβολομερος... Αν ξεκινησει να βρεχει ξεχναει να σταματησει ...
Εσύ τώρα γιατί κλαις?Για τον Αναστό?  :grin:

Επισκέπτης
Εγώ το έχω μαζέψει το κεφαλάκι μου...
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..
σκεψου τα μαπιδια που θα τρως στην νεαπολη απο τους ιωνικους & στο σιτυ απο τους αιγαλεωτες..
κλαψε & μαθε να σεβεσαι τις μεγαλες ομαδες..
ακου 4 στην ζμπαουγκ..
ολα εδω πληρωνονται στρακο..

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Γεία σας. Είμαι ο Λάζαρος και μόλις...αναστήθηκα.  :boobies:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Και με αυτο τον βουρκο... Τιποτα δεν κανουν οι μαλακες?   Ελεος ρε πουστη μου!!   Ειναι και αυτο ενα μεγαλο μειον,τα πιο πολλα ματς για μενα κρινονται στην τυχη και οχι στο ποιος θα παιξει πιο καλα,γιατι καλα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξεις σε αυτο το αχουρι που θελουν να λεγετε και γηπεδο!!!

Σωστά αυτά που λες για το΄γήπεδο...
Ουσιαστικά σου μηδενίζει τον παράγοντα έδρα γιατί όλα τα ματς σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους είναι ρώσσικη ρουλέτα...
Και θα γίνει ακόμα χειρότερος στα επόμενα παιχνίδια...

Οσο για τη βροχή,εδώ μια φόρα το χρόνο βρέχει...
ξεκινάει τον Οκτώβρη και σταματάει τον Μαϊο... :2funny:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..
σκεψου τα μαπιδια που θα τρως στην νεαπολη απο τους ιωνικους & στο σιτυ απο τους αιγαλεωτες..
κλαψε & μαθε να σεβεσαι τις μεγαλες ομαδες..
ακου 4 στην ζμπαουγκ..
ολα εδω πληρωνονται στρακο..
Ποια μαπίδια ρε τάγαρε????
Από τους 20 αιγαλεώτες ή τους 100 Νικαιώτες???
Ρώτα τα τσουτσέκια τα γαυροπαγανέλια τι μαπίδια τρώνε κάθε φορά που πάμε στο κωλονήσι τους...

Πουστάρα...μέσα στο τηγάνι θα σε γαμήσω... :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom