stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ρε συ Μπουλακο αυτος ο Ντιμπαλα χτες μου "εβγαλε τα ματια" στην Λειβαδια επαιζε? Δεν τον ξεκιναει συνηθως στο πρωταθλημα?
Τον ανέστησε ο Αναστό...Ρε συ Μπουλακο αυτος ο Ντιμπαλα χτες μου "εβγαλε τα ματια" στην Λειβαδια επαιζε? Δεν τον ξεκιναει συνηθως στο πρωταθλημα?
Η αντιμετώπιση της πρόκρισής μας,από τους βάζελους,μου θυμίζει πολύ έντονα τους γάυρους το 2007 όταν αποκλείσαμε τον Ηρακλή...Παντως ο βαζελος ανταξιος του ονοματος του,ολα τα θηρια εχει να αντιμετωπισει..
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ!!!
Ομάδες σαν τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ χρειάζεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο!!!
Νισάφι πια με τους νταβαντζήδες και τους άρρωστους οπαδούς που παρακαλάνε να έχουν έναν Θωμά Μητρόπουλο(τον οποιονδήποτε κάθε φορά) να δρα υπογείως για να παίρνουν τους τίτλους!!!
Γιατί χαλασιά μ'????Παγουρά... είμαι 1 βδομάδα μες τα νεύρα, ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Γαμιέστε όλοι εκεί πάνω.
Y.Γ Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει βάλει λυτούς και δεμένους που πιέζουν καταστάσεις από χτες ώστε να αναβληθεί ο αγώνας...
Γιατί άραγε????
Κανονικά...έχουν γίνει εδώ ματς με πολύ χειροτερες καιρικές συνθήκες...τι ειναι αυτα που ρωτας; :- :- :-
αφου δεν παιζει μαμπλο,βιτολο,κοντρερας
μπουλαρα θα γινει τε τελικα το ματς;
Φοβούνται μη γίνουν 4Χ4..
βιτολο και κοντρερας δεν παιζουν οτι και να γινει ειναι τιμωρημενοιτι ειναι αυτα που ρωτας; :- :- :-
αφου δεν παιζει μαμπλο,βιτολο,κοντρερας
μπουλαρα θα γινει τε τελικα το ματς;
χοκει στον παγο?
Εγώ παρακαλάω να ρίξει χιόνι...
Εγώ παρακαλάω να ρίξει χιόνι...
Για τον Γκαρσία μιλάω...βιτολο και κοντρερας δεν παιζουν οτι και να γινει ειναι τιμωρημενοι
Για τον Γκαρσία μιλάω...
Αλλό να σου λείπει μόνο ο Βιτόλο από το κέντρο και άλλο και ο Γκαρσία ο οποίος είναι τα Α και το Ω φέτος στην ομάδα σου και χωρίς τα περσινά καραγκιοζιλίκια...
Εχεις δεί ποτέ ζωντανά ποδοσφαιρικό αγώνα στο χιόνι???όχι πάγο...χοκει στον παγο?
Χρυσό μετάλλιο θα πάρουμε....Άρχισε και η ολυμπιάδα στο Βανκούβερ...
Θα γίνετε πρώτη είδηση στο ESPN..
προχτες ενα για το γαλλικο κυπελο δεν ηταν ετσι χιονισμενο?γαματο ηταν...αλλα εκεινο ηταν γηπεδο ρε φιλε οχι χωραφιΕχεις δεί ποτέ ζωντανά ποδοσφαιρικό αγώνα στο χιόνι???όχι πάγο...
Μεγάλη καύλα... Χρυσό μετάλλιο θα πάρουμε....
Οχι στην τβ αδερφέ...να είσαι μέσα στο γήπεδο λέμε...προχτες ενα για το γαλλικο κυπελο δεν ηταν ετσι χιονισμενο?γαματο ηταν...αλλα εκεινο ηταν γηπεδο ρε φιλε οχι χωραφι