Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
δεν καταλαβες..τον αλεξη & τον μπαμπη εγω τους εστειλα ρε υποκαταστημα..
Οσο και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω...υποκατάστημα δικό σου δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ο ΠΑΣ!!!
Ωραία γλάστρα ο μπάμπης... :jerking:το πολύ πολύ ν'ανοίξει κανένα υποκατάστημα artisti maccaroni στην πλατεία :2funny:

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
υποκαταστημα ειναι η κωλοτρυπιδα σας ρε κατεστραμενοι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ο ΠΑΣ ειναι ιδεα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
υποκαταστημα ειναι η κωλοτρυπιδα σας ρε κατεστραμενοι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ο ΠΑΣ ειναι ιδεα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μιλα καλυτερα ρε..κανουμε πλακιτσα με τον ταυρο & πεταγεσαι σαν πορδη..τραβα να αδιασεις την λιμνη με το παγουρι σου τωρα γιατι δεν γαμαω στρακια λεμε..

playerxxx

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μιλα καλυτερα ρε..κανουμε πλακιτσα με τον ταυρο & πεταγεσαι σαν πορδη..τραβα να αδιασεις την λιμνη με το παγουρι σου τωρα γιατι δεν γαμαω στρακια λεμε..

ρε ουστττττττττττττττττττττττττττττττττττ :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε Bull καλημέρα κα καλό μήνα φιλαράκι μου.
Ρε συ διάβασες τι είπε ο παπαρομάλάκας ο Κούγιας για τον Σιντιμπέ κ για τον Χατζάρα :idiot: :uglystupid:;
Περί στησίματος του ματς με την Καστοριά λόγω μεγάλης απόδοσης στο στοίχημα;;;;;; :uglystupid: :idiot:

Επισκέπτης
Ρε Bull καλημέρα κα καλό μήνα φιλαράκι μου.
Ρε συ διάβασες τι είπε ο παπαρομάλάκας ο Κούγιας για τον Σιντιμπέ κ για τον Χατζάρα :idiot: :uglystupid:;
Περί στησίματος του ματς με την Καστοριά λόγω μεγάλης απόδοσης στο στοίχημα;;;;;; :uglystupid: :idiot:
ρε ολη η β ειχε στηθει χτες προλαβα και ειπα για το 2 της κερκυρας τα φιλαρακια σαλευρης καλογιαννης δεν θα αφησουν να ριξουν τη κερκυρα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το πρωτάθλημα της Β'Εθνικής είναι πολύ βρώμικο...τα πιο πολλά αποτελέσματα τα ξέρουμε 3-4 μέρες πριν γίνουν τα ματς!Ο Θωμάς πρέπει να κονόμησε καλά χθες...

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Μεγάλη μέρα η σημερινή μετά το βαγέρεμα τ'Χατζάρα :rockon: :rockon: :rockon:επόμενος στόχος...ο Νο31 :knuppel:

Καλημέρα και καλό μήνα φίλε ΣΚΟΤΕΙΝΕ...
όλο το πρωτάθλημα της Β' είναι στημένο αδερφέ,στη Β' και τις μικρότερες κατηγορίες γίνονται όλες οι ομορφιές :booty:...δεν το ήξερες??? :o
Τώρα για το χτεσινό ματς...εδώ και 3 μέρες είχε βουίξει η πιάτσα ότι κάτι θα παιχτεί με τον Σιντιμπέ(εξάλλου έχει βεβαρημένο παρελθόν,βλέπε κάτι απίστευτες πίτες στο τέλος του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα που στοίχισαν την κατηγορία).
Μάλιστα ο Κούγιας με τον Μπελά ενημέρωσαν τον Χατζάρα για τις πληροφορίες που είχαν και ζήτησαν να μην χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος παίκτης...αλλά ο ΣΡΕΚ τ'ς έγραψε στ ΠΕΛΕ του και φυσικά το'φαγε το κεφαλάκι του :jerking:
Ολοι ξέρουν ότι το παρασκήνιο φέτος θέλει τοον ΠΑΣ την Σουπερ Λίγκα,άλλωστε το χρωστούσαν από πέρυσι που μας πήγαιναν πίπα κώλο εμπλοκή >:
Γι'αυτό ο Κούγιας είναι άνετος και κάνει και καψώνια στους Blue Vayeros(βλέπε Κιάσσος :uglystupid:)
Θα ψάξω να βρώ το βίντεο απ'το πρώτο γκολ...η ΝΕΤ περιέργως :think:δεν το έδειξε...έδειξε μόνο τα άλλα δυο :cool2:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Τραγικά λάθη ο Σιντιμπέ, αλλά συναρπαστικό το παιχνίδι

Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν φόβους ότι τα μέτρια παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα κάποια στιγμή θα έφερναν ένα ηχηρό χαστούκι με παρενέργειες. Το χαστούκι ήρθε τελικά από την Καστοριά που τείνει να γίνει ένας κακός δαίμονας για τον ΠΑΣ καθώς πέρυσι απέσπασε ισοπαλία, ενώ φέτος έφυγε από το «Ζωσιμάδες» με τους βαθμούς της νίκης. Η σημερινή ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η 1η για φέτος εντός έδρας και η 1η μετά την περσινή από τον Λεβαδειακό στο ματς της 4ης αγωνιστικής.

Πολλοί ήταν οι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ήττα με 1-2 και πιθανόν η σημαντικότερη να είναι η επιλογή του Σιντιμπέ που σε πολλές περιπτώσεις πιάστηκε στον ύπνο και έδειξε νοοτροπία ερασιτέχνη. Τα γκολ, αλλά και οι αντιδράσεις του σκορπούσαν πανικό στην άμυνα, με αποτέλεσμα να χάνεται το καθαρό μυαλό από τους υπόλοιπους.

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ άσχημες προϋποθέσεις και με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν γκολ από το κέντρο! Ο Κ. Ιασωνίδης επιχείρησε ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, ο Σιντιμπέ τυφλώθηκε (;) από τον ήλιο, δεν υπολόγισε που ακριβώς βρισκόταν σε σχέση με την εστία του και παρ' όλο που φαινόταν να ελέγχει τη φάση ξαφνικά τραβήχτηκε από την εστία με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του...

Πριν καλά-καλά η ομάδα συνέλθει από το απίστευτο γκολ, σε μια απόκρουση από κόρνερ που είχε κερδίσει ο ΠΑΣ οι Καλογέρης και Σιντιμπέ δεν συνεννοήθηκαν ποιος θα πάει για την μπάλα που έφτασε στον κενό χώρο, εκεί πετάχτηκε ο Μίγκας και με πλασέ νίκησε τον Σιντιμπέ κάνοντας στο 15' το 0-2.

Παρά το ασήκωτο φορτίο οι παίκτες του ΠΑΣ αντέδρασαν γρήγορα. Στο 17' ο Μιχαλόπουλος έπιασε έναν κακό σουτ, όμως ο Ζαπρόπουλος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή μείωσε σε 1-2. Η πίεση συνέχισε να είναι μεγάλη και στο 29' απέφερε κερδισμένο πέναλτι για τον Σολάκη σε ανατροπή του από τον Μωραϊτη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κοντογουλίδης που σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κοντογουλίδης έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Βασιλειάδης οριζοντιώθηκε, ο Σολάκης προσπάθησε να κάνει δεύτερο σουτ, με την μπάλα να ξαναβρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 39' η Καστοριά απείλησε με παρόμοιο τρόπο με το πρώτο γκολ. Ο Βασιλειάδης εκτέλεσε φάουλ πίσω από το κέντρο, η μπάλα έφτασε προς τον Σιντιμπέ, αυτός περίμενε την μπάλα στα χέρια του, τελικά αυτή έσκασε μπροστά του και πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Σιντιμπέ αμέσως κινήθηκε προς τον πάγκο ζητώντας καπελάκι, γιατί στα ψηλοκρεμαστά δεν ήλεγχε την μπάλα.

Και πάλι οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν την πίεση. Στο 40' ο Κοντογουλίδης έκανε ένα σουτ που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 45' μετά από πλάγιο του Μιχαήλ ο Ζαπρόπουλος έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και ο Βασιλειάδης μπλόκαρε ακριβώς πάνω στη γραμμή, χωρίς τελικά να την περάσει η μπάλα.

Στο β' ημίχρονο τα πόδια των «κυανόλευκων» ήταν πιο βαριά. Ο κ. Χατζάρας πέρασε τον Ντα Σίλβα στη θέση του Κιάσσου και τον έφερε σε θέση δεξιού εξτρέμ, κίνηση που ζάλισε τους Καστοριανούς σε ορισμένες περιπτώσεις, αργότερα, όμως, με το πέρασμα του Σαϊτιώτη στη θέση του Μιχαλόπουλου ο Ντα Σίλβα πήγε αριστερά και έχασε την ευκαιρία για περισσότερες εμπνεύσεις. Παρ' όλα αυτά απείλησε μ' ένα έξοχο σουτ στο 64' που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ πιο πριν (49') είχε κάνει κι ένα ωραίο σουτ που έδιωξε με ωραία εκτίναξη ο Βασιλειάδης σε κόρνερ.

Κι αφού η ισοφάριση δεν ερχόταν με «ορθόδοξους» τρόπους, στο τελευταίο 15λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε πιο «ανορθόδοξα» με πολλά γεμίσματα, ρίσκαρε πολύ επιθετικά και άφησε εκτεθειμένη την άμυνά του, χωρίς η Καστοριά να το εκμεταλλευτεί. Ωστόσο, στο 88' έχασε την πιο μεγάλη της ευκαιρία με τον Στεφανίδη να βγάζει βαθιά μπαλιά, τον Μίγκα να προλαβαίνει στην έξοδο τον Σιντιμπέ και να τον πλασάρει ψηλοκρεμαστά, αλλά την μπάλα να βρίσκει την πάνω πλευρά των διχτύων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με την έλευση του νέου προπονητή (σ.σ. πιθανότατα θα είναι ο κ. Περικλής Αμανατίδης που την Τρίτη ετοιμάζεται για αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου από τον Αγροτικό Αστέρα) θα πρέπει να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και να κυνηγήσει την εύκολη άνοδο. Πάντως, παρά τη 2η συνεχόμενη ήττα ο ΠΑΣ ανακηρύσσεται «πρωταθλητής χειμώνα». Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Σιντιμπέ, Ντάσιος, Γόγολος, Ζαπρόπουλος, Μιχαήλ, Τσάτσος, Σολάκης, Κοντογουλίδης

Καστοριά: Βασιλειάδης, Ιασωνίδης Κ., Χασιώτης, Σόποφ (46' Φοινικόπουλος), Λαζαρίδης, Μωραΐτης, Ιασωνίδης Θ., Παλαιοδήμος (46' Στεφανίδης), Τσεμπερίδης, Μίγκας (93' Νικολόπουλος), Μπεράλ.
πηγή ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ

[youtube=425,350]OypqB3CnVJI&eurl=[/youtube]
που είναι τοπρώτο γκόλ ΟΕΟΟΟ :2funny:

Επισκέπτης
Τον Περικλη Αμανατίδη για προπονητή θέλει ο Κούγιας? :idiot:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Τίτλοι τέλους για Χατζάρα
Η επιλογή Σιντιμπέ και οι ήττες στις βασικές αιτίες του διαζυγίου

Η κίτρινη κάρτα της Τετάρτης έγινε κόκκινη για τον Γιώργο Χατζάρα την Κυριακή το απόγευμα. Οι 2 απανωτές ήττες από ΑΣΚ Ολυμπιακό και Καστοριά, οι μέτριες εμφανίσεις της ομάδας, αλλά και η επιμονή του προπονητή να χρησιμοποιήσει τον Σιντιμπέ, ενώ ο Αλέξης Κούγιας είχε στείλει καθαρό μήνυμα ότι θα έπρεπε να προτιμηθεί ο Κουβεντάρης, γιατί για τον Σιντιμπέ υπάρχουν υπόνοιες, έβαλε τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών. Οι δηλώσεις είναι ενδεικτικές του τι ακριβώς συνέβη.

Γιώργος Χατζάρας

«Κάνω 25 χρόνια τον προπονητή, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Δεν θέλω, όμως, να ρίξω ηθελημένη ευθύνη (σ.σ. φωτογράφισε τον Σιντιμπέ). Είχαμε διάθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά το βάρος με τα δύο γρήγορα γκολ ήταν ασήκωτο. Ήμασταν άτυχοι στο πέναλτι και τα δοκάρια, αλλά αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα, που ήταν ό,τι χειρότερο για μας. Το δυνατό μας σημείο, η έδρα, μας γύρισε την πλάτη.

Είναι ένα δύσκολο απόγευμα για όλους. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε, όμως, 1οι στη βαθμολογία. Μετράει το κλίμα και όταν χαθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή είναι ό,τι χειρότερο. Θα έχουμε μια συνάντηση με τον κ. Κούγια και ελπίζω να βρεθεί η χρυσή τομή.

Το επάγγελμά μας έχει παγίδες. Έχουμε κάνει μεγάλη δουλειά. Ελπίζω ότι ο ΠΑΣ θα ανέβει και στα επόμενα 17 ματς θα πανηγυρίσει.

Τα παιδιά είναι πιεσμένα με όσα γίνονται. Έχουν ταλέντο, είναι αξιόλογοι και στο τέλος θα πανηγυρίσει ο ΠΑΣ».

Σε ερώτηση γιατί δεν έπαιξε ο Ζαφειρόπουλος σημείωσε: «Είχε ένα τραύμα. Ήθελε να παίξει, αλλά εμείς λαμβάνουμε υπόψη τις ιατρικές γνωματεύσεις. Υπήρχε κίνδυνος να τραυματιστεί και να τον χάσουμε 1,5 μήνα».

Για τη γρήγορη αλλαγή Καλογέρη: «Μετά τον Βόλο ήταν ειλημμένη απόφαση να παίξει. Δεν ήταν ακόμα έτοιμος, αλλά δεν πρέπει να του ρίξουμε ευθύνη και να τον καταστρέψουμε».

Για τον Ντα Σίλβα: «Μπορεί να βοηθήσει, αλλά όχι ακόμα για 90 λεπτά».

Για τον Κιάσσο: «Περίμενα περισσότερα, αλλά με τέτοιο κλίμα πιέζεται κι αυτός και όλοι. Ήμασταν 1οι κερδίζαμε και υπήρχε γκρίνια».

«Σήμερα παίξαμε καλά, τα δώσαμε όλα. Για 75 λεπτά ψάξαμε ορθόδοξα το γκολ, αλλά στο τελευταίο 15λεπτο ανορθόδοξα. Έχουμε ως δυνατό μας σημείο τους 4 επιθετικούς, αλλά είναι σέντερ φορ περιοχής και μπορούν να παίζουν 2.

Θα έλεγα ότι δεν έχουμε δημιουργικούς χαφ, θέλαμε ποιοτικό χαφ που δεν τον πήραμε.

Όλες οι μεταγραφές έγιναν σε συνεννόηση με το μεγαλομέτοχο».

Αλέξης Κούγιας
«Αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές μου στον ΠΑΣ. Ευτυχώς μετά από 4 χρόνια έμαθα να αντιδρώ σωστά. Δεν θέλω να μηδενίζω προφορές και προσωπικότητες, όπως του κ. Χατζάρα. Ορισμένοι μυαλοπώληδες που κάθισαν σαν βδέλλα (παράγοντες, επαγγελματίες φίλαθλοι) βλέποντας ότι είμαστε 1οι προσπαθούν να δημιουργούν προβλήματα.

Έχουμε μικρή συγκομιδή εκτός έδρας, τα λιγότερα γκολ, τις λιγότερες επιθέσεις, τις λιγότερες ευκαιρίες.

Μη νομίζετε ότι δεν κατάλαβα τι έγινε σήμερα. Ο Σιντιμπέ στο 1ο γκολ πηδάει και αφήνει την μπάλα χωρίς να έχει αίσθηση που βρίσκεται, στο 2ο δεν κάνει έξοδο, σε άλλη φάση παραλίγο να φάει γκολ πίσω από το κέντρο, δεν έχω διάθεση να καταστρέψω κανέναν, αλλά τα κυκλώματα και το παράνομο στοίχημα δεν σ' αφήνουν ήσυχο. Το διπλό έδινε απόδοση 10 σήμερα. Δεν έχω στοιχεία για να πω κάτι, αλλά είμαστε έξυπνοι. :rolleyes:

Η διοίκηση δεν κοιμήθηκε αυτήν την εβδομάδα. Είχα 3 συναντήσεις με τους παίκτες. Είχα ζητήσει να μη χρησιμοποιηθεί συγκεκριμένος παίκτης...».

Σε άλλο σημείο ο κ. Κούγιας επεσήμανε «ήταν προσωπική ευθύνη του κ. Χατζάρα να χρησιμοποιήσει τον Σιντιμπέ. Είναι αρσενικός και γι' αυτό παραιτήθηκε. Ο Ζαφειρόπουλος ζήτησε σε έντονο ύφος από τον προπονητή του το λόγο που δεν έπαιξε».

Ο κ. Κούγιας σημείωσε ακόμα: «Παίξαμε το καλύτερό μας ματς. Οι παίκτες μας ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους όταν παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Κερδίσαμε τον Ντα Σίλβα σήμερα. Τον έχουμε από τον Γενάρη και παίζει κάτι τρίλεπτα. Ο Καλογέρης είναι μεγάλος παίκτης, αλλά το ποιος κάθεται τελευταίος όταν κάνουμε κόρνερ δεν το επιλέγω εγώ.

Ευχαριστώ δημοσίως τον Γιώργο Χατζάρα. Η συνάντησή μας είναι διαδικαστική. Τον στήριξα πάρα πολύ. Με ρόστερ 2 εκ. ευρώ δεν μπορεί να χάνει από ομάδες 500-600 χιλιάδων. Πρέπει να παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να γυρνάω με σκυμμένο κεφάλι.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν προπονητές. Όνειρό μου είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που παίκτες και προπονητής θα είναι ένα σώμα.

Ο προπονητής πρέπει να έχει κύρος και γνώσεις. Ο Χατζάρας δεν κατάφερε να εμπνεύσει, ενώ ο Παπακώστας είχε μόνο γνώσεις.

Ο Καζναφέρης δεν παρουσίασε καμία εξέλιξη, ο Μιχαλόπουλος δεν μπορεί να τελειώσει τις φάσεις, τα μπακ δεν ανεβοκατεβαίνουν να βγάλουν σέντρες. Σας δίνω το λόγο μου ότι δεν είπα ποτέ σε προπονητή ποιον να βάλει. Δεν δίνω εγώ χαρτάκι, για να μπορώ να απολύω τον προπονητή κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Δίνω τους καλύτερες παίκτες και συνεργάτες.

Θα προσπαθήσω να φέρω έναν νέο άνθρωπο που τον θέλω 3 χρόνια τώρα, αλλά εργάζεται αλλού.

Ο Κιάσσος αποδοκιμάζεται από 10 παλιόπαιδα, αλλά σαν κι αυτούς εγώ θέλω 500 για πρωινό. Στο ματς με την Κέρκυρα πήγα σε κάτι ρεμάλια και τα 3-4 πρεζόνια έκατσαν σαν κότες. Είναι άνανδροι.(ένα πρόβλημα με τα τακουνάκια έχ'ς μόνο κατά τ'άλλα είσαι όντως σκληρός άντρας :jerking:)

Πήρα τον ΠΑΣ από το μηδέν και θα τον φτάσω ψηλά. Η ομάδα θα βγει πρώτη και πρωταθλήτρια και όχι μπουσουλόντας. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι δεν θα ξαναδεί τέτοιο πράγμα.

Κρατήθηκε μετά τον Βόλο, έκανα την καρδιά μου πέτρα. Δεν είχα στο νου μου ότι θα αλλάξω προπονητή, γι' αυτό και δεν έχω κάνει κρούση. Δεν θέλω αναμασημένη τροφή και προπονητή που αλλάζει ομάδα κάθε 6 μήνες. Θέλω έναν που θα εξελιχθεί μαζί με την ομάδα. Παρακολουθώ τους πάντες σε όλες τις κατηγορίες. Μέχρι την Τετάρτη πιστεύω θα έχουμε καταλήξει.

Με πήρε και ο μάνατζερ του Μάουρερ, αλλά δεν παραμυθιάζομαι.

Έχουμε τη διάθεση να μείνει όλο το υπόλοιπο τημ από το οποίο έχουμε άριστες εντυπώσεις».

Για το τυπικό της υπόθεσης να σημειώσουμε ότι η συνάντηση Κούγια-Χατζάρα για τη λύση της συνεργασίας γίνεται αυτήν την ώρα, αλλά ο κ. Κούγιας φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι είναι διαδικαστικό το θέμα.

*Ο κ. Κούγιας μετά τη συνέντευξη τύπου κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές στην αίθουσα τύπου και τους μίλησε παρουσία του υπόλοιπου Δ.Σ.

*Ενδεχομένως να γίνει πρόταση στον κ. Αμανατίδη του Αγροτικού Αστέρα. :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
πηγή ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Τον Περικλη Αμανατίδη για προπονητή θέλει ο Κούγιας? :idiot:
Για βοηθό του τον θέλει να βγεί η χρονιά... :jerking:έτσι κι αλλιώς βγαλμένοι είμαστε :headbang:
Παρεπιπτόντως...και με τον Αμανατίδη πέρσι έπεσαν φάπες :2funny:
Τι στον πούτσο...με όποιον πλακώνεται τον φέρ΄ν στην ομάδα??? :think:
Σε λίγο θα μας φέρει και τον Βαλλιανάτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απεταξάμειν... :priest:

Επισκέπτης
Άμα είναι να φέρει όσους έχει μαλώσει για προπονητές θα έχετε γύρω στους 470 προπονητές στον πάγκο!

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αιχμές Κούγια για Σιντιμπέ!

Μετά το ματς ο Αλέξης Κούγιας «έβραζε» με τον Σιντιμπέ, για τον οποίο είπε:
«Δεν έχω διάθεση να καταστρέψω κανέναν, αλλά το παράνομο στοίχημα και τα κυκλώματα πολλές φορές δεν σ' αφήνουν να ησυχάσεις.
Το "διπλό" σήμερα έδινε 10 απόδοση. Δεν έχω στοιχεία για να πω κάτι, αλλά είμαστε έξυπνοι άνθρωποι. Είχα ζητήσει να μη χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος παίκτης. Ακουσα τον Ζαφειρόπουλο με τα ίδια μου τα αυτιά να λέει ότι είναι 100% έτοιμος. Και για πρώτη φορά στη ζωή μου ζήτησα να αγωνιστεί κάποιος παίκτης και συγκεκριμένα ο Κουβεντάρης».

Ο Κούγιας είπε ακόμα: «Ηταν προσωπική ευθύνη του κ. Χατζάρα η επιλογή του Σιντιμπέ και επειδή ο κόουτς είναι 100% άνδρας υπέβαλε την παραίτησή του. Δεν έχω κάνει κάποια επαφή, γιατί δεν περίμενα ότι θα έφευγε σήμερα ο Χατζάρας».

Για τον Σιντιμπέ ο Χατζάρας είπε ότι «κάνω 25 χρόνια τον προπονητή, αλλά δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα», και για τον Ζαφειρόπουλο ανέφερε ότι «είχε τραυματισμό και αν έπαιζε, θα ρισκάραμε να μείνει ενάμιση μήνα έξω».

Ο Σιντιμπέ, όπως όλα δείχνουν, θα φύγει κακήν κακώς από τα Γιάννενα. «Με τη νίκη μας "μπερδέψαμε" το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Ηλίας Αποστολίδης.

πηγή

Επισκέπτης
Αιχμές Κούγια για Σιντιμπέ!

Μετά το ματς ο Αλέξης Κούγιας «έβραζε» με τον Σιντιμπέ, για τον οποίο είπε:
«Δεν έχω διάθεση να καταστρέψω κανέναν, αλλά το παράνομο στοίχημα και τα κυκλώματα πολλές φορές δεν σ' αφήνουν να ησυχάσεις.
Το "διπλό" σήμερα έδινε 10 απόδοση. Δεν έχω στοιχεία για να πω κάτι, αλλά είμαστε έξυπνοι άνθρωποι. Είχα ζητήσει να μη χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος παίκτης. Ακουσα τον Ζαφειρόπουλο με τα ίδια μου τα αυτιά να λέει ότι είναι 100% έτοιμος. Και για πρώτη φορά στη ζωή μου ζήτησα να αγωνιστεί κάποιος παίκτης και συγκεκριμένα ο Κουβεντάρης».

Ο Κούγιας είπε ακόμα: «Ηταν προσωπική ευθύνη του κ. Χατζάρα η επιλογή του Σιντιμπέ και επειδή ο κόουτς είναι 100% άνδρας υπέβαλε την παραίτησή του. Δεν έχω κάνει κάποια επαφή, γιατί δεν περίμενα ότι θα έφευγε σήμερα ο Χατζάρας».

Για τον Σιντιμπέ ο Χατζάρας είπε ότι «κάνω 25 χρόνια τον προπονητή, αλλά δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα», και για τον Ζαφειρόπουλο ανέφερε ότι «είχε τραυματισμό και αν έπαιζε, θα ρισκάραμε να μείνει ενάμιση μήνα έξω».

Ο Σιντιμπέ, όπως όλα δείχνουν, θα φύγει κακήν κακώς από τα Γιάννενα. «Με τη νίκη μας "μπερδέψαμε" το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Ηλίας Αποστολίδης.

πηγή
καλημερα υπαλληλε..βλεπω οτι ο μισθος αρχισε να πεφτει κανονικα αφου παραθετεις στοιχεια απο το site του προεδρου..
ΜΠΑΜΠΗ γερα,ξεφτιλισε τελειως τα παγουρια..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από ωραία sites ενημερώνεσαι bullάκο! :huh:

Stories

Νέο!

Stories