Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Green_Machine

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αληθευει οτι προεδρος στον ΠΑΣ ειναι ενας ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΣ?
αν ειναι ετσι , τι να πω, δεν ντρεπεστε καθολου??

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Μπάμπης Χριστόγλου, ιδιοκτήτης ΣπορτΦΜ, γνωστός κωλοτούμπας, αιμοδότης του ΟΣΦΠ.

Green_Machine

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπάμπης Χριστόγλου, ιδιοκτήτης ΣπορτΦΜ, γνωστός κωλοτούμπας, αιμοδότης του ΟΣΦΠ.

Ξεφτιλα , μεγαλη ξεφτιλα, καλα αυτος ο φουστης ο κοκκαλης εχει παντου δικους του (Ξανθη, τωρα ΠΑΣ, παραγκες), παιζει χωρις αντιπαλο

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
O Χριστόγλου είναι κολλητός του Κούγια κι επειδή ο Κούγιας είναι τιμωρημένος κάποιος πρέπι να κάνει τη γλάστρα... :jerking: Αφού όλοι οι Γιαννιώτες στους οποίους απευθύνθηκε ο ακατανόμαστος αρνήθηκαν...στράφηκε στον κολητο του!!!απλά πράγματα...

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ξεφτιλα , μεγαλη ξεφτιλα, καλα αυτος ο φουστης ο κοκκαλης εχει παντου δικους του (Ξανθη, τωρα ΠΑΣ, παραγκες), παιζει χωρις αντιπαλο
Ακου φιλαράκι ο ΠΑΣ δεν θα γίνει μαγαζάκι κανενός και αν τα έχεις με τον Κόκκαλη γράψτα στο θρεντ του Βάζελου και του Γαύρου λίγα με τον ΠΑΣ...εμείς ΟΦΗ δεν θα γίνουμε ποτέ!!!ΓΚΕΓΚΕ??? :cool2:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ακου φιλαράκι ο ΠΑΣ δεν θα γίνει μαγαζάκι κανενός και αν τα έχεις με τον Κόκκαλη γράψτα στο θρεντ του Βάζελου και του Γαύρου λίγα με τον ΠΑΣ...εμείς ΟΦΗ δεν θα γίνουμε ποτέ!!!ΓΚΕΓΚΕ??? :cool2:
Μην αρπάζεσαι ρε αδελφέ...αν θέλουν να σε κάνουν παράρτημα δεν θα σε ρωτήσουν...τα βρίσκουν μόνοι τους!

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Μην αρπάζεσαι ρε αδελφέ...αν θέλουν να σε κάνουν παράρτημα δεν θα σε ρωτήσουν...τα βρίσκουν μόνοι τους!
Εγω παντως ενα ξερω.Περυσι με προεδρο τον καραγκιοζη και προπονητη τον μουστακια,μολις κληρωθηκαμε με τον γαυρο ο μουστακιας την πουλεψε,και ο γαυρος ειδε τα ραδικια αναποδα.Εσυ τι καταλαβαινεις?Γιατι εγω ειμαι ξανθος και δεν καταλαβαινω και πολλα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγω παντως ενα ξερω.Περυσι με προεδρο τον καραγκιοζη και προπονητη τον μουστακια,μολις κληρωθηκαμε με τον γαυρο ο μουστακιας την πουλεψε,και ο γαυρος ειδε τα ραδικια αναποδα.Εσυ τι καταλαβαινεις?Γιατι εγω ειμαι ξανθος και δεν καταλαβαινω και πολλα.
Εγώ δεν είπα ότι είσαστε παράρτημα του γαύρου!Σε δικαιολογώ επειδή είσαι ξανθούλης... ;)
Ααααα και να χαίρεστε τον πρόεδρα!Γιορτάζει σήμερα...

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Πήρε το μήνυμα, έστειλε μήνυμα
Καμπανάκι εσωστρέφειας έκρουσε ο Χατζάρας

Συνέντευξη τύπου προς τα μέσα ενημέρωσης της πόλης παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Χατζάρας, συνέντευξη που παραχωρεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι μετά από αγώνα κι αυτό γιατί ο τεχνικός ηγέτης των «κυανόλευκων» αφενός έλαβε το «ηχηρό» μήνυμα της «βουβής» κερκίδας (σ.σ. άλλωστε η σιωπή ορισμένες φορές είναι πιο ηχηρή από το πιο δυνατό ουρλιαχτό) αφετέρου έστειλε το δικό του ζητώντας από τον κόσμο να αγκαλιάσει με περισσότερη θέρμη την ομάδα και να στέκεται στο σύνολο και όχι τα πρόσωπα. Αναλυτικά:

«Έκρινα σκόπιμο να δώσω αυτήν τη συνέντευξη, για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχάς έχουμε διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος και η βαθμολογική θέση κάθε ομάδας αποτελεί κριτήριο για τη συνέχεια. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, στα θετικά προσμετράται το γεγονός ότι στην έδρας μας έχουμε πετύχει το απόλυτο (7 νίκες) έχοντας διαφορά τερμάτων 16-3. Μετά από αυτές τις 13 πρώτες αγωνιστικές θα έλεγα ότι η έδρα αποτελεί το δυνατό μας σημείο. Εκτός έδρας δε θα έλεγα ότι οι επιδόσεις μας είναι άσχημες, αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερες. Έχουμε μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, από τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αυτήν της Καλλιθέας.

Το καλύτερο παιχνίδι μας το κάναμε στον Πανθρακικό, ωστόσο το μειονέκτημά μας είναι ότι δεν έχουμε πιάσει ακόμη 90λεπτα καλής απόδοσης. Για παράδειγμα, στις Σέρρες φάνηκε πως διαθέτουμε ψυχικά αποθέματα και ισοφαρίσαμε με παίκτη λιγότερο. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό όλα πήγαν κατ' ευχήν, ανατρέψαμε το σκορ, όμως από δική μας ολιγωρία χάσαμε τη νίκη. Με την Κέρκυρα, όπως και με τον Ηλυσιακό, κάναμε ένα θαυμάσιο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια έδωσα τη δυνατότητα σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής να αγωνιστούν, αλλά αντί να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία, την κλώτσησαν. Στο παιχνίδι με το Χαϊδάρι δεχτήκαμε άδικη κριτική, καθώς κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν όντως κακοί και ήταν το χειρότερο 45λεπτο από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο μένουν οι τελευταίες εντυπώσεις, γι' αυτό και κανείς δε θυμάται τι συνέβη στην αρχή.

Δεν στέκομαι σε πρόσωπα. Όλοι οι παίκτες είναι μέλη της ομάδας και έχουν τον ίδιο στόχο. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να μπουν στη μάχη και να βοηθήσουν. Εγώ κρίνω απ' αυτά που βλέπω. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά των παικτών στις προπονήσεις. Επίσης, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο και στόχος μας είναι να το διαφυλάξουμε.

Σε αυτό το σημείο, όμως, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Εγώ πρώτος έχω πει ότι ο ΠΑΣ έχει τεράστια δυναμική που του τη δίνει ο κόσμος του. Στο παρελθόν, μάλιστα, έχω χαρακτηρίσει τον ΠΑΣ Ολυμπιακό της Β' Εθνικής. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, το δυνατό σημείο αυτής της ομάδας, ο κόσμος της, να τείνει προς εξαφάνιση. Σε κανέναν αγώνα που δώσαμε στην έδρα μας δεν αισθανθήκαμε τη ζεστασιά της εξέδρας, πλην ίσως του παιχνιδιού με τον Αγροτικό Αστέρα, που ως ένα σημαντικό βαθμό την ανατροπή του σκορ την πέτυχε ο κόσμος μόνος του. Κάνω έκκληση στον κόσμο που αγαπάει την ομάδα να έρθει στο γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί. Δεν πρέπει να μένουμε σε πρόσωπα, γιατί η ομάδα είναι υπεράνω όλων. Ο ΠΑΣ δεν είναι υπόθεση του ενός, αλλά όλων μας. Όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για ό,τι καλό και ό,τι κακό συμβαίνει. Οι ομάδες δεν κινδυνεύουν από εξωτερικούς εχθρούς, αλλά από εσωστρέφεια. Γνωρίζω ότι ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, αλλά αυτήν τη στιγμή είναι σαν τη μάνα που αγκαλιάζει το παιδί της και από την υπερβολική αγάπη κοντεύει να το πνίξει. Κάνω έκκληση ο κόσμος να γίνει αρωγός στη δύσκολη προσπάθειά μας και να μας κάνει να αισθανθούμε και πάλι τη δύναμη της έδρας. Και να ξέρετε ότι μπορεί ημερολογιακά να είμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου, ακόμη όμως δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν πρέπει να επαναπαύεται κανείς. Το σημείο που βρισκόμαστε είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο και πιστεύω ότι οι τρεις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία (ΠΑΣ, Θρασύβουλος, Ιωνικός), ο Πανσερραϊκός και ενδεχομένως η Καλλιθέα θα διεκδικήσουν την άνοδο μέχρι τέλους.

Ένα ακόμη παράπονό μου είναι η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Στο παιχνίδι με το Χαϊδάρι τα πράγματα ήταν καλύτερα, ωστόσο θέλω η ομάδα μου να παίζει πάντοτε σε καλό γήπεδο».

Τέλος, ο κ. Χατζάρας απάντησε σε σχετική ερώτηση για τη χρησιμοποίηση Κουτσοσπύρου στην αναμέτρηση με τον Εθνικό, τη στιγμή που ο παίκτης δεν είχε προπονηθεί με τη νέα του ομάδα ούτε μια φορά. «Τον Κουτσοσπύρο τον παρακολουθούσα στον Ατρόμητο και ήξερα ότι βρισκόταν σε καλή κατάσταση. Επίσης, η θέση του (επιθετικός) είναι τέτοια που δεν έχει πολλές τακτικές απαιτήσεις. Αν ήταν μέσος δε θα τον έβαζα. Και για να το ξεκαθαρίσω σε αυτό το σημείο για τον Σαϊτιώτη, από τη στιγμή που παρέμεινε στην ομάδα τον υπολογίζω κανονικά. Εγώ όμως δε μένω σε ονόματα και καθένας παίρνει αυτό που το αξίζει με βάση την εικόνα του στις προπονήσεις».

Προβλήματα εν όψει Καλαμάτας

Μπορεί ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο), εξαιτίας ενός προβλήματος στο γόνατό του, ωστόσο σήμερα εμφανίστηκε στο Πανηπειρωτικό με τα πολιτικά κι έτσι ο Γιώργος Χατζάρας δεν μπορεί τελικά να τον υπολογίζει για τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας στην Καλαμάτα. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε πρόβλημα που χρίζει περαιτέρω ξεκούρασης και για να αποφευχθούν τα χειρότερα ο παίκτης θα προφυλαχθεί. Οι «πονοκέφαλοι» όμως για τον τεχνικό του ΠΑΣ δεν σταματούν εδώ, καθώς από το ματς με την Καλαμάτα θα απουσιάσουν και οι τιμωρημένοι Τσάτσος και Καζναφέρης. Στον αντίποδα, εξέτισαν τις ποινές τους δύο βασικοί και αναντικατάστατοι μέχρι τώρα ποδοσφαιριστές, οι Σαμαράς και Αντάντο.

Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο, πάντως, θεωρούν ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα, ώστε να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα και να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του απόλυτου φαβορί.

Τέλος, κατά το σημερινό εκπαιδευτικό διπλό ο Γιώργος Χατζάρας απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα της Δευτέρας δοκιμάζοντας τρεις διαφορετικές ενδεκάδες που καμία απ' αυτές δεν πρόκειται να είναι εκείνη που θα παραταχθεί την Δευτέρα.

Πηγή Bluevayeros.gr

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

O SHREK το πήρε το μήνυμα...ας το μεταφέρει και στον ακατανόμαστο μπας και βαγέρει το νο31 :uzi:γιατί αλλιως τους βλέπω να παίζουν μόνοι τ΄ς με λίγους αυλοκόλακες του ακατανόμαστου :jerking:στο γήπεδο...κορυφαίο το πανό που ανάρτησαν κάτι ΠΑΣιόπουλα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας πίσω απ΄το πέταλο που έγραφε ΄΄ΦΥΓΕ ή ΠΕΦΤΩ΄΄ :grin:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
[youtube=425,350]-UlfE8-OqEE[/youtube]
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• history3.jpg
    history3.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Όλα στο μηδέν!
Ματς για Κ(α)λάματα...

Σ' ένα ματς κάτω του μετρίου ποιοτικά ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Καλαμάτα και έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να αποσπαστεί κι άλλο στη βαθμολογία. Οι «κυανόλευκοι» για μία ακόμα φορά ήταν νωθροί, δεν είχαν πλουραλισμό στη σκέψη τους και την ανάπτυξή τους και μοιραία κόλλησαν σ' ένα αποτέλεσμα που μπορεί να σταθεί βαρίδι στο υπόλοιπο της σεζόν, αν οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές της ανόδου περάσουν με νικηφόρα αποτελέσματα.

Το ματς ξεκίνησε μ' ένα αναγνωριστικό δεκάλεπτο για τους δύο αντιπάλους, αλλά στη συνέχεια η Καλαμάτα ήταν εκείνη που επιχείρησε να φτάσει στην αντίπαλη εστία και να απειλήσει. Έτσι, λοιπόν, στο 14ο λεπτό ο Μιχελής μπήκε μέσα στην περιοχή έφτασε απέναντι από τον Ζαφειρόπουλο, αλλά ο Γόγολος κάλυψε γρήγορα και το σουτ του Καλαματιανού μέσου κόντραρε για να απομακρυνθεί στη συνέχεια η μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καούνου να κάνει αισθητή την παρουσία του στην εστία του ΠΑΣ, όταν έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, τρίπλαρε όμορφα και τον Γόγολο, αλλά το σουτ που επιχείρησε από ευνοϊκή θέση ήταν πολύ άστοχο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το κακό αυτό πεντάλεπτο, κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και ως ένα σημείο να ελέγξει το ρυθμό, ο οποίος ήταν απελπιστικά αργός, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι χαμηλής ποιότητας. Παρ' όλα αυτά στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους παραλίγο να έρθει το γκολ για τους «κυανόλευκους». Η πρώτη περίπτωση ήταν στο 41' με τον Σολάκη να ανοίγει έξοχα την μπάλα στον Σαϊτιώτη και ο τελευταίος σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 0-1, αφού ο Καλομοίρης κατάφερε με σωτήρια επέμβαση με το γόνατο να διώξει.

Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 44ο λεπτό, όταν ο Μιχαλόπουλος έκανε μια εξαιρετική κούρσα από τα αριστερά, πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά από πλάγια θέση δεν έκανε καλό πλασέ κι έτσι ο Μπριλλάκης που ακολουθούσε τη φάση έδιωξε σε κόρνερ ένα μέτρο πριν τη γραμμή του τέρματος.

Κι ενώ με την κεκτημένη ταχύτητα του α' ημιχρόνου ο καθένας θα περίμενε από τον ΠΑΣ Γιάννινα να μπει στην επανάληψη και να ψάξει αμέσως το γκολ, δυστυχώς ο ρυθμός ήταν και πάλι αργός, ενώ σε μια αδικαιολόγητη ενέργεια ο Αντάντο άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, καθώς έκανε σκληρό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Τσινιάρη.

Παραλίγο η Καλαμάτα να εκμεταλλευτεί το αρχικό σάστισμα των παικτών του ΠΑΣ, αφού στο 53' απάντησε στην ως τότε μεγαλύτερη φάση του αγώνα, που ήταν του Σαϊτιώτη. Ο Ρέιζερ έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, βγήκε τετ-α-τετ με τον Ζαφειρόπουλο, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε με το γόνατο το σουτ του επιθετικού της Καλαμάτας, η μπάλα πήρε πολλά ανάποδα φάλτσα κι έφυγε μισό μέτρο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο σημείο εκείνο ο κ. Χατζάρας προχώρησε στην αντικατάσταση του Σαϊτιώτη που ήταν και η μόνη πηγή κινδύνων για την εστία της Καλαμάτας, αφού ο Σολάκης ήταν στενά μπλοκαρισμένος από Δέδε ή Μπριλλάκη, με τον Παγώνη που έκανε ντεμπούτο. Ο νεαρός μπακ πέρασε στη θέση του Μιχαήλ, ο οποίος με τη σειρά του έπαιξε σε θέση στόπερ ενώ ο Κούσας πέρασε ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Κιάσσο.

Τα υπόλοιπα λεπτά διήλθαν χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, αφού όλες οι προσπάθειες των δύο ομάδων τελείωναν έξω από την περιοχή του Καλομοίρη και του Ζαφειρόπουλου. Το ματς έκλεισε με αλλαγή του Σολάκη από τον Ντα Σίλβα στο 93'. Φυσικά ο Βραζιλιάνος δεν πρόλαβε να ακουμπήσει μπάλα. Ενδεχομένως η είσοδος του Ντα Σίλβα νωρίτερα να είχε αλλάξει το ρυθμό του αγώνα και να είχε κάνει πιο επικίνδυνο τον ΠΑΣ Γιάννινα σε αντεπιθέσεις, αφού του έλειπε η τελική πάσα, ενώ κάποιες πλαγιοκοπήσεις από τα αριστερά με τον Μιχαλόπουλο κατέληξαν να γίνουν μονότονες και εύκολη λεία για τους αμυντικούς της Καλάματας.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να ξεχάσουν την εμφάνιση από το ταξίδι της επιστροφής κιόλας. Ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν πρέπει να αρκείται σε τέτοιες εμφανίσεις, έστω κι αν συνοδεύονται από ένα σχετικά θετικό αποτέλεσμα. Στο ντέρμπι με τον Ιωνικό οι «κυανόλευκοι» οφείλουν να αποζημιώσουν τον κόσμο τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλαμάτα: Καλομοίρης, Κωνσταντινίδης,. Αφόνσο (75' Κατσόγλου), Δέδες, Μπριλλάκης, Γενιτσαρίδης, Μιχελής (86' Μάχο), Τρούλης, Μιλόσκοβιτς, Ρέιζερ, Καούνος (34' Λουτσιάνο)

ΠΑΣ Γιάννινα: Ζαφειρόπουλος, Σαμαράς, Μιχαήλ, Κούσας, Γόγολος (46' Ζαπρόπουλος), Ντάσιος, Μιχαλόπουλος, Κιάσσος, Αντάντο, Σαϊτιώτης (55' Παγώνης), Σολάκης (93' Ντα Σίλβα).

Κίτρινες κάρτες: Κωνσταντινίδης, Μιχελής, Κούσας (4η), Αντάντο

Κόκκινη: Αντάντο

Μικρά-Μικρά

Στο γήπεδο της Καλαμάτας βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε στο πλάι του τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Δημήτρη Δήμου, ενώ στις εξέδρες ήταν και περίπου 50 Γιαννιώτες.

Ντεμπούτο έκαναν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα οι Παγώνης και Ντα Σίλβα

Τρεις παίκτες της Καλαμάτας είχαν φορέσει πρόσφατα τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν οι Δέδες, Καούνος και Τρούλης.

Τρεις φορές έχει τελειώσει φέτος ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα με 10 παίκτες και στα τρία πήρε ισοπαλίες. Στον Εθνικό Αστέρα είχε αποβληθεί ο Κοντογουλίδης (0-0), στις Σέρρες ο Κιάσσος (1-1) και στην Καλαμάτα ο Αντάντο (0-0). Με την ισοπαλία στον Εθνικό (2-2) αυτή ήταν συνολικά η 4η ισοπαλία για τους «κυανόλευκους».

από super-fm.gr

Συνημμένα

• kalamata-PAS.jpg
    kalamata-PAS.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Συνέχεια...

Χατζάρας: «Σημαντικοί οι εκτός έδρας βαθμοί»

Στο γεγονός της κατάκτησης του ενός βαθμού, παρά το ότι αγωνιζόταν για 35 λεπτά με παίκτη λιγότερο, στάθηκε στις δηλώσεις το μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτας-ΠΑΣ Γιάννινα ο τεχνικός, Γιώργος Χατζάρας. Στον αντίποδα, ο Γιώργος Στράντζαλης διέκρινε βελτίωση στην ομάδα του, δεν έμεινε όμως ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά:

Γ. Στράντζαλης:

«Είμαστε στεναχωρημένοι, θα μπορούσαμε να πάρουμε αυτό το ματς. Κάναμε ευκαιρίες, είχαμε καλή εικόνα, ωστόσο κάτι μας έλειπε στην τελική προσπάθεια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, βλέπω ότι βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και αισιοδοξώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Γ. Χατζάρας:

«Δεν έμεινα ευχαριστημένος στο α' μέρος, όπου παίζαμε 11 εναντίον 11, στο β' η προσπάθειά μας δυσκόλεψε λόγω της αποβολής, αλλά έμεινα ικανοποιημένος από την αντίδρασή μας. Είναι σημαντικό να παίρνουμε και εκτός έδρας βαθμούς».

Τι λές ωρέ SHREK :uglystupid:...αν δεν μπορείς να πάρεις διπλό ούτε από τους ουραγούς...χαιρετίσματα στ'ς φασκομλιές :jerking:
αλλά μάλλον ο μεγαλομέτοχος τα'χει σιασμένα και ξέρει ότι θ'ανέβει ο ΠΑΣ γι'αυτό δεν κλαίγεται άλλο... :think:

μετά όμως απορέιτε γιατί ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο είναι όλο και λιγότερος...και αυτοί που έρχονται είναι στη μούγγα από την ξενέρα :huh:
Σκεφτείκατε ποτέ,ότι αυτό που πάτε να φτιάξετε δεν μας εκφράζει??? :think:σεβαστείτε την ιστορία και το λαό αυτής της ομάδας γιατί θα σας γυρίσουμε όλοι την πλάτη στο τέλος!!!χαμόρια >:(

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Συνέντευξη του Νο31!!!

πηγή ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ

Κιάσσος: «Δεν έκανα ποτέ χειρονομίες»
Συνέντευξη στο περιοδοικό DIP

Συνέντευξη στο περιοδικό DIP και τη δημοσιογράφο Βίκη Μιχέλη παραχώρησε το πλέον πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος μίλησε για τα γεγονότα της Ρόδου το 2001 αρνούμενος ότι έκανε οποιαδήποτε χειρονομία στους φιλάθλους, αναφέρει ότι υπήρξαν μόνο κάποιες λογομαχίες και αψιμαχίες με παίκτες του ΠΑΣ την ώρα του αγώνα και δηλώνει ότι η συγνώμη του αφορούσε ανθρωπιστικούς λόγους, καθώς με αφορμή εκείνο το ματς έχασε ένας φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα το μάτι του. Μερικά από τα βασικά σημεία της συνέντευξης:

«Δε μετανιώνω για την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΣ. Ο τρόπος που με προσέγγισε ο κ. Κούγιας και το γεγονός ότι συζητήσαμε για κάποια πράγματα από το παρελθόν, με κέρδισε. Στο γήπεδο είμαι επαγγελματίας, αφοσιωμένος στα αγωνιστικά μου καθήκοντα. Οι φίλαθλοι αγαπούν την ομάδα τους και κανείς δεν μπορεί να τους πει τι στάση θα κρατήσουν. Κακό κάνουν στην ομάδα και όχι τον Κώστα. Αυτά που γίνονται έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν άκουσα ή ότι δε συμβαίνει κάτι με τα εναντίον μου συνθήματα».

«Μπήκα στη μέση»

Σχετικά με τα επεισόδια που επισκίασαν το μπαράζ της Ρόδου ο Κιάσσος αρνήθηκε ότι έκανε χειρονομίες. Αντιθέτως ισχυρίζεται ότι όλα τα βίντεο τον δείχνουν να συγκρατεί τον Μάουρο: «Ήμουν παίκτης του ΟΦΗ και έπαιξα με πάθος για την ομάδα μου. Μέσα στον αγώνα υπήρχαν αψιμαχίες, λογομαχίες αλλά μέχρι εκεί. Για παράδειγμα, με τον Μπελά αλλά και με άλλους παίκτες του ΠΑΣ, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Όσον αφορά τη χειρονομία που επικαλούνται ότι έκανα, από φωτογραφίες και βίντεο αποδεικνύεται ότι δεν έκανα καμία χειρονομία, αντίθετα προσπάθησα να συγκρατήσω τον Μάουρο που ήταν αυτός που προκάλεσε. Εγώ μπήκα στη μέση και τίποτα παραπάνω. Δεν έβαλα εγώ τους φιλάθλους του ΟΦΗ να τσακωθούν με τους Γιαννιώτες. Θα ήταν αδιανόητο κάτι τέτοιο. Και με τον κ. Κούγια είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση στο περσινό ματς του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό και εκεί δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις»

Όσο για το τι τον οδήγησε να ζητήσει συγνώμη από τους φιλάθλους, λίγες μέρες μετά την επεισοδιακή του άφιξη στο Πανηπειρωτικό;

«Η συγγνώμη ήταν για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους. Έγιναν κάποια θλιβερά επεισόδια σε εκείνο το παιχνίδι και ένα παιδί, ο Θοδωρής Βαντόλας, έχασε το μάτι του. Ειλικρινά, αν θα μπορούσα να κάνω κάτι γι' αυτόν θα το ήθελα. Η συγγνώμη αφορά αυτό το περιστατικό και καλό είναι να μη συνδέεται με άλλα πράγματα».

Ο Κώστας Κιάσσος δεν έκρυψε και το όνειρό του φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ ανήκει στη Σούπερ Λίγκα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσουμε την άνοδο. Επειδή όμως ο κ. Κούγιας είναι πολύ φιλόδοξος άνθρωπος και θέλει σύντομα να συμμετάσχουμε και σε κλήρωση ευρωπαϊκών κυπέλλων στη Γενεύη, εύχομαι η παρουσία μου εδώ να συνδυαστεί και με την έξοδο στην Ευρώπη. Έχω έρθει στα Γιάννενα στην πιο ώριμη ποδοσφαιρικά ηλικία και μπορώ να προσφέρω πολλά».

Είναι η πρώτη φορά που ο Κιάσσος παίρνει θέση για τα τεκταινόμενα των τελευταίων μηνών και το γεγονός ότι αρνείται τα όσα του προσάπτουν, επικαλούμενος, μάλιστα και τα βίντεο του αγώνα, θέτουν το θέμα σε άλλη βάση. Έγκειται στους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα το αν θα δεχτούν ή όχι τους ισχυρισμούς του Κιάσσου.
............
Επιθυμία του να συμπαρασταθεί στον Βαντόλα

Πως τοποθετείσαι για όλα αυτά που έχουν ακουστεί η γραφτεί για σένα. Για παράδειγμα η χειρονομία που σου χρεώνουν ή το επεισόδιο με τον κ. Κούγια στους Ζωσιμάδες στο ματς με τον Λεβαδειακό;

«Είναι η πρώτη φορά που μιλώ για τα γεγονότα των μπαράζ αν και πέρασαν τόσα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως περίμενα για να πω κάποια πράγματα. Για την περιβόητη χειρονομία, ήμουν εκείνος που μπήκα στη μέση και απέτρεψα τον Μάουρο από το να κάνει χειρότερα. Εαν δεις τη φωτογραφία αποδεικνύεται ότι δεν είμαι εγώ. Τότε είχα μακριά ξανθά μαλλιά και ποτέ δεν έχω φορέσει παπούτσια Adidas. Μάλιστα εξαιτίας της κίνησής του αυτής ο Μάουρο εκδιώχθηκε από την Ελλάδα. Δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν έχω κάνει καμία χειρονομία. Είναι γεγονός πως με παιδιά που παραλίγο σήμερα να είμαστε συμπαίκτες, είχαμε έρθει σε κόντρα μέσα στο παιχνίδι κι αυτό νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Υπήρχαν νεύρα και υπερένταση και ανταλλάχτηκαν λόγια, όπως για παράδειγμα με τον Γιάννη Μπελά, που σήμερα είναι τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ομορφιά του. Υπάρχει εναλλαγή συναισθημάτων. Ακόμη και με τον κ. Κούγια είχαμε έρθει σε κόντρα τα τελευταία χρόνια, αλλά μέσα στα επιτρεπτά πλαίσια. Και στο ματς με τον Λεβαδειακό υπήρξαν κάποια λεκτικά επεισόδια, αλλά εγώ μπήκα στη μέση να χωρίσω πρόσωπα. Τίποτα παραπάνω και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Πρόεδρος».

Ο Γιάννης Τάτσης δήλωσε πως ο καθένας εισπράττει ό,τι του αξίζει με τη συμπεριφορά του δικαιολογώντας τις αντιδράσεις μερίδας οπαδών.

Καταρχήν οι αντιδράσεις του κόσμου είναι σεβαστές. Δεν μπορείς εσύ να τους πεις πως θα φερθεί. Ο φίλαθλος έχει κρίση και ενεργεί κατά τον τρόπο που αισθάνεται. Από την άλλη έντονες αντιδράσεις κάνουν κακό στην ομάδα κι όχι μόνο στον Κώστα. Μέσα στο γήπεδο είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος και προσπαθώ να μην επηρεάζομαι. Αν υποστηρίξω πως δεν άκουσα τα συνθήματα εναντίον μου με την Κέρκυρα και τον Πανσερραϊκό θα πω ψέμματα. Αλλά προσπάθησα να τα ξεπεράσω και να τα βάλω σε δεύτερη μοίρα. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια και προσεύχομαι να είμαι καλά ώστε να προσφέρω μέσα στο γήπεδο και όλοι μαζί να δούμε τον ΠΑΣ στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ήρθα να δημιουργήσω πρόβλημα, ούτε στην πόλη ούτε στον ΠΑΣ. Ήρθα για να βοηθήσω να ανέβουμε στη Super league.

Στη συνέχεια ο Κιάσσος αναφέρεται στη συμπαράσταση που έχει από τους συμπαίκτες του και κατόπιν ερωτάται για τους λόγους που ζήτησε συγνώμη.

Στην παρουσίασή σου από τον κ. Κούγια ζήτησες συγνώμη. Αναφερόσουν σε ποιον και γιατί προέβης στην δήλωση αυτή;

Ζήτησα συγνώμη από τον ΠΑΣ γιατί όταν είσαι σε ένα σύλλογο και ζεις από μέσα τα πράγματα καταλαβαίνεις πάρα πολλά. Ζητώντας συγνώμη στο μυαλό μου είχα το παιδί που έχασε το μάτι του και κινδύνευσε η ζωή του, τον Θοδωρή Βαντόλα. Πάνω απ' όπλα είναι η ανθρώπινη ζωή και καταδικάζω τα επεισόδια που γίνονται σε οποιονδήποτε αγώνα. Μέσα στην ένταση του παιχνιδιού μπορεί να γίνουν λάθη, αλλά ποτέ δεν υποκίνησα επεισόδια. Πήρα εγώ τους οπαδούς του ΟΦΗ από το... χέρι και τους έβαλα να τσακωθούν με τους Γιαννιώτες; Κάθε αθλητής όταν αγωνίζεται θέλει να κερδίσει η ομάδα του. Αλλά μέχρι εκεί. Έπαιξα για το συμφέρον της ομάδας μου, όπως κάνει κάθε επαγγελματίας που τιμά το συμβόλαιό του. Μιλάω ανθρώπινα και πραγματικά θα ήθελα να γνωρίσω τον άνθρωπο αυτόν και να βοηθήσω όπου μπορώ. Μην ψάχνουν να βάλουν κάποιοι πάνω από τη ζωή ενός ανθρώπου άλλες καταστάσεις. Εκεί πήγαινε η λέξη συγνώμη, ανθρωπιστικά και επαναλαμβάνω πως δεν υποκίνησα εγώ τα επεισόδια.

Τέλος, ο Κιάσσος αναφέρεται στους στόχους του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σημειώνει ότι ήταν επιλογή του προπονητή να έρθει στην ομάδα, ότι δεν μετάνιωσε που αποφάσισε να έρθει στον ΠΑΣ, αντιθέτως είναι ικανοποιημένος, ενώ είχε συζητήσει με τον Αλέξη Κούγια τα όσα είχαν προηγηθεί και για τα οποία δόθηκαν εξηγήσεις.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ρε ξεφτυλισμένε 31,αν είχες λίγη τσίπα πάνω σου,δεν θα ερχόσουν όυτε για τουρισμό στα Γιάννενα...που μου επικαλείσαι και φώτογραφίες και βίντεο του αγώνα :uglystupid:
Τόσος κόσμος σε είδε με τα ματάκια του και στους αγώνες μπαράζ τότε και πέρυσι με τον Λεβαδειακό και το Σεπτέμβρη με τον Φωστήρα στο κύπελλο,ώπου έπαιξες κεδίκογλου με τον μεγαλομέτοχο στα αποδυτήτια... :jerking:
Δεν υπάρχεις για εμάς!!!!στα μάτα μας είσαι ένας ξεφτυλισμένος,όσο ακριβώς και αυτοί που σε φέρανε!!!!!ΟΥΣΤ.... :bottom:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Τιμή για τον ΠΑΣ Γιάννινα η βράβευση Παπούλια!

Σε μια λιτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ήπειρος Παλλάς η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τίμησε τον Γιαννιώτη Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προσφορά του στη χώρα, την Ήπειρο και φυσικά την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία στήριξε σε δύσκολες στιγμές. Τον Πρόεδρο προσφώνησαν ο Δήμαρχος Νίκος Γκόντας και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας. Ο πρώτος και ως μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ αναφέρθηκε στη συμπαράσταση του κ. Παπούλια στην υπόθεση αφαίρεσης βαθμών το 2003, θύμισε τον κοινό αγώνα που δόθηκε τότε και από τους πολιτικούς για την αγαπημένη ομάδα της πόλης και κατέληξε ευχόμενος να βρεθεί στο τέλος της περιόδου ο ΠΑΣ Γιάννινα εκεί που κάποτε κάποιοι του το στέρησαν.

Από τη δικιά του πλευρά ο Αλέξης Κούγιας αναγνώρισε κι αυτός τις μεγάλες προσπάθειες του Βουλευτή τότε Κ. Παπούλια να δικαιωθεί η ομάδα της Ηπείρου, όταν χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν κι εκείνοι στους δρόμους. Τελικά ο χρόνος τους δικαίωσε όλους.

Σε άλλο σημείο χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη μέρα ως την ιστορικότερη στην πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα και ολοκλήρωσε περιγράφοντας το δέος που νιώθει ο ίδιος και όλος ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα μπροστά στη στιγμή της βράβευσης.

Ακολούθησε η απονομή της πλακέτας από το μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μέσω του αρχηγού τους Γιώργου Ντάσιου, χάρισαν στον κ. Παπούλια μια φανέλα με τις υπογραφές τους. Από τους ανθρώπους της ομάδας εκφράστηκε η επιθυμία να φωτογραφηθούν με τον κ. Πρόεδρο, ο οποίος το δέχτηκε ευχαρίστως και αμέσως μετά αποχώρησε.

Στο β' μέρος της εκδήλωσης η ΠΑΕ απένειμε υποτροφίες στους ποδοσφαιριστές Ιωάννη Λώλη και Νικηφόρο Τσιούρη. Ο πρώτος, ποδοσφαιριστής του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε στο τμήμα Φυσικής Αγωγής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και ο δεύτερος, ποδοσφαιριστής της Θύελλας Κατσικά, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

Στο γ' μέρος της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι μεγάλοι χορηγοί της ομάδας, στους οποίους δόθηκε από μια φανέλα, στο μπροστινό μέρος της οποίας ήταν τυπωμένο το όνομα της χορηγού-εταιρίας.
Από ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ

Συνημμένα

• gondas-xhtos_megalh.jpg
    gondas-xhtos_megalh.jpg
    91,8 KB · Εμφανίσεις: 66
  • ntasios-papoylias.jpg
    ntasios-papoylias.jpg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 70
OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Πύρρειος νίκη για ΠΑΣ

Πήρε τους 3 πόντους, χάνει Σαμαρά και Ζαφειρόπουλο

Πύρρειος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα η σημερινή νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό. Οι «κυανόλευκοι» πήραν τους 3 βαθμούς, χάνουν, όμως, δύο από τους βασικότερους παίκτες τους εν όψει Βόλου, τον Σαμαρά που χτύπησε σε νεύρο της μέσης και τον Ζαφειρόπουλο που υπέστη μια μικρή θλάση και αποχώρησε μετά το τέλος του ματς κουτσαίνοντας.

Αγωνιστικά, το ντέρμπι ήταν σκληρό, κρίθηκε εν πολλοίς στη δύναμη, αλλά και στις πολλές στημένες μπαλιές, μία εκ των οποίων απέφερε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου, όταν ο Ντάσιος εκτέλεσε φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και από τα δεξιά, όπως επιτιθόταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μιχαήλ «τρύπωσε» ανάμεσα στους αμυντικούς και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν άτεχνο, δεν είχε ποιοτικά χαρακτηριστικά, παρά μόνο προσωπικές μονομαχίες κι αυτές στο χώρο του κέντρου. Για περίπου 30 λεπτά ο Ιωνικός φαινόταν να είναι μέσα στην ψυχολογία ενός ντέρμπι και μπορούσε να ελέγχει αμυντικά το παιχνίδι. Ουσιαστικά η εστία του Μπαρτζώκα κινδύνεψε μόνο σε μια κεφαλιά του Ζαπρόπουλου σε φάουλ γέμισμα του Κιάσσου.

Ο ΠΑΣ δίκαια διαμαρτύρεται για πέναλτι του Πουλόπουλου πάνω στον Σολάκη στο 13', το οποίο αγνόησε ο διαιτητής Αμπάρκιολης. Ο Σολάκης ήταν σε προφανή θέση για γκολ και ο Πουλόπουλος θα έπρεπε να αποβληθεί.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο αποφασισμένος να φτάσει σ' ένα δεύτερο γκολ και σ' αυτό βοήθησε η καλή ψυχολογία από το γκολ στο 45'. Μέχρι το 75' ήλεγχε απόλυτα το ρυθμό του αγώνα και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις. Συγκεκριμένα στο 63' ο Ντάσιος έκανε ένα βαθύ γέμισμα στον Σολάκη, αυτός είδε εκτός θέσης τον Μπαρτζώκαι και επιχείρησε ένα μακρινό σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Μιχαλόπουλος έβγαλε την παράλληλη σέντρα στον Σολάκη, αυτός άφησε την μπάλα να περάσει στον Κοντογουλίδη που από καλή θέση σούταρε, αλλά ο Πουλόπουλος κόντραρε σωτήρια, ουσιαστικά καπάκωσε την μπάλα με το σώμα του. Τέλος, στο 68' ο Σολάκης με ατομική προσπάθεια ξεμαρκαρίστηκε και τη στιγμή που ήταν έτοιμος να πλασάρει τον Μπαρτζώκα έπεσε από πίσω του σωτήρια ο Πουλόπουλος και τον ανέκοψε καθαρά.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ Γιάννινα οπισθοχώρησε για να κρατήσει το αποτέλεσμα και παραλίγο να το πληρώσει, αφού οι παίκτες του Ιωνικού έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες, με κορυφαία εκείνη του 74ου λεπτού, όταν ο Μανουσάκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε και τον Ζαφειρόπουλο, αλλά σε κενή εστία πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια, αφού έχασε την ισορροπία του.

Στο 83' ο Μανουσάκης ήταν ο δημιουργός που με σέντρα έστειλε την μπάλα στον Σαπάνη, αυτός έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Ζαφειρόπουλος με εντυπωσιακή εκτίναξη κράτησε το μηδέν για την εστία του και 3ο συνεχόμενο ματς.

Κατά τα λοιπά το παιχνίδι θα ξεχαστεί σχετικά γρήγορα. Πλην της υπερβολικής δύναμης που έστειλε στο νοσοκομείο Σαμαρά, Ξενίδη και Κοτίτσα, δεν υπήρχε κάποιο ποιοτικό χαρακτηριστικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Ζαφειρόπουλος, Σαμαράς (46' λ.τρ.Γεωργιάδης), Γόγολος, Ζαπρόπουλος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Κούσας, Κιάσσος, Μιχαλόπουλος (77' Ντα Σίλβα), Σολάκης, Κουτσοσπύρος (56' Κοντογουλίδης)

Ιωνικός: Μπαρτζώκας, Κοτίτσας (46' λ.τρ. Τόσκας), Οικονόμου, Πουλόπουλος, Φαμπίνιο (76' Ουκάρ), Γκόγκας, Βουρεξάκης, Ξενίδης (44' λ.τρ. Νατσούρας), Μανουσάκης, Σαπάνης, Ονουάτσι.
Πηγή ΣΟΥΠΕΡ-ΦΜ

Συνημμένα

• PAS-IONIKOS 1-0.jpg
    PAS-IONIKOS 1-0.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom