Επισκέπτης
Γνωστος πράκτορας και κλώνος ο bull!Από ωραία sites ενημερώνεσαι bullάκο!
Γνωστος πράκτορας και κλώνος ο bull!Από ωραία sites ενημερώνεσαι bullάκο!
στο ιδιο μισθολογιο σας εχω βαλει..Από ωραία sites ενημερώνεσαι bullάκο!
Οσκαρ Καρντόσο οε οε οε...καλημερα υπαλληλε..βλεπω οτι ο μισθος αρχισε να πεφτει κανονικα αφου παραθετεις στοιχεια απο το site του προεδρου..
ΜΠΑΜΠΗ γερα,ξεφτιλισε τελειως τα παγουρια..
Από ωραία sites ενημερώνεσαι bullάκο!
Γιατί ρε νούμερα???πειράζει που ενημερώνομαι από το σαϊτ του προέδρου μας???Γνωστος πράκτορας και κλώνος ο bull!
Όλο για μισθούς ακούω αλλά δεν βλέπω τίποτα και θα την κόψω την αβάντα στον Κρόκους!στο ιδιο μισθολογιο σας εχω βαλει..
Γιατί ρε νούμερα???πειράζει που ενημερώνομαι από το σαϊτ του προέδρου μας???
ποιος καρντοσο & πρασινα αλογα ρε???μετα την γκελα του λεντεσμα & του σεζαρ,μεχρι & ο καραμανλης θα το εβαζε..ουτε στο ερασιτεχνικο δεν γινονται τετοια λαθη..εβαλε το γκολ ο μαλακας & του ξαναανεβηκε η μαλακια στο κεφαλι οτι ειναι κατ' ελαχιστον ο μπεκενπαουερ..ικανος για το καλυτερο & το χειροτερο ανα πασα στιγμη..τεραστιο νουμερο λεμε..Οσκαρ Καρντόσο οε οε οε...
Ασε τον μπάμπη κρίμα είναι... ακόμα να συνέλθει από το Σάββατο
Ο πλέζουρ πάντως μου εκμυστηρεύτηκε ότι θα πληρωθείς σε είδος.....Όλο για μισθούς ακούω αλλά δεν βλέπω τίποτα και θα την κόψω την αβάντα στον Κρόκους!
εχει παρει το franchising για την ηπειρο & την αλβανια,αλλα κρυβεται για να γλυτωσει το ξυλο λεμε..Να πας να φας και στα εστιατόρια του για να του κάνεις τζίρο υπερήφανε πρακτορίσκε!
Ταράτσα είσαιΟ πλέζουρ πάντως μου εκμυστηρεύτηκε ότι θα πληρωθείς σε είδος.....
Μια νύχτα με την Ταράτσα Σταρ Τρανς full services...
Θα σου κάνει πιπούλα και θα σου γαργαλάνε τα μούσια του τα ΠΕΛΕ σου
Και χρησιμοποιείς κ ατάκες του προέδρου σου.Η λέξη ΄΄νούμερα΄΄ την χρησιμοποιεί κατα κόρον ο πάρεδρός σας.Βλέπω πλήρης ταυτοποίηση.
Θα σας στείλω το βάτραχο για προπονητή με βοηθό τον Χατζάρα λαμόγιαΝα πας να φας και στα εστιατόρια του για να του κάνεις τζίρο υπερήφανε πρακτορίσκε!
αστα αυτα μην βγαλω τα καταθετηρια στον αερα..εξαλλου δεν σε βλεπω ενεργο τελευταια..Όλο για μισθούς ακούω αλλά δεν βλέπω τίποτα και θα την κόψω την αβάντα στον Κρόκους!
Ασύστολα ψέματα!Ο πλέζουρ πάντως μου εκμυστηρεύτηκε ότι θα πληρωθείς σε είδος.....
Μια νύχτα με την Ταράτσα Σταρ Τρανς full services...
Θα σου κάνει πιπούλα και θα σου γαργαλάνε τα μούσια του τα ΠΕΛΕ σου
Κερατούκλη.... :-*είσαι και μαρτυριάρηςεχει παρει το franchising για την ηπειρο & την αλβανια,αλλα κρυβεται για να γλυτωσει το ξυλο λεμε..
Mια χαρά ήταν...και χωρίς συνέπειες βαθμολογικές ;)bull τι γκελα ηταν αυτη χθες?
Άκόμα και όταν χάνουν τα Γιάννενα υπάρχει σκοπός, τέλος!bull τι γκελα ηταν αυτη χθες?
Πουλιά στον αέρα πιάν'ς...Άκόμα και όταν χάνουν τα Γιάννενα υπάρχει σκοπός, τέλος!