Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Χου μωρή φλόμπα που καυχίεσαι και για τα στημένα...Ποιά Νέα Σμύρνη ??? Tην χειρότερη παράδοση στα ΟΥΔΕΤΕΡΑ γήπεδα.
[move][size=30pt]AΛΚΑΖΑΡ[/size][/move]
Χου μωρή φλόμπα που καυχίεσαι και για τα στημένα...Ποιά Νέα Σμύρνη ??? Tην χειρότερη παράδοση στα ΟΥΔΕΤΕΡΑ γήπεδα.
[move][size=30pt]AΛΚΑΖΑΡ[/size][/move]
Χου μωρή φλόμπα που καυχίεσαι και για τα στημένα...
Δεν γαμάω στράκια...Κλαααααααααψψψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ησουν κι εσύ εκεί???Καλά μην πολυκουνιέσαι κιόλας...
Στα Γιάννενα µια οµάδα 2000 περίπου ανδρών και γυναικών πέρασε από κεντρικά σηµεία της πόλης, µε αµφίεση «glitter pride», κάτι αντίστοιχο δηλαδή µε τις παρελάσεις των οµοφυλοφίλων ανά τον κόσµο µετά τα γεγονότα του Stonewall στη Νέα Υόρκη το 1968 και κατέληξαν στην περιοχή της Σκάλας.
Δεν είμαι εγώ από τα Γιάννενα!Ησουν κι εσύ εκεί???
Ενώ αυτοί ήταν...Δεν είμαι εγώ από τα Γιάννενα!
Έλα ρε παπάρα μετέτρεψα το 20 σε 2000 για να αισθάνεσαι πιο άνετα! :-*Ενώ αυτοί ήταν...
Ασε τα σάπια...αποκαλήφθηκες σκατόγερε...από μικρός είσαι μέλος σε gayclub...ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΑΑΑΈλα ρε παπάρα μετέτρεψα το 20 σε 2000 για να αισθάνεσαι πιο άνετα! :-*
ΚλάψεεεεεεεεεεεεεεΑσε τα σάπια...αποκαλήφθηκες σκατόγερε...από μικρός είσαι μέλος σε gayclub...ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΑΑΑ
Εσύ θυμάσαι πουστροπαρέλαση του 68 από 20 άτομα,όχι εγώ...αναπολείς το παρελθόν γατούλη???Κλάψεεεεεεεεεεεεεε
Φιλιά στην πουστοπόλη σου!
Κλάψεεεεεεεεεεεεεε
Φιλιά στην πουστοπόλη σου!
Ποιο 68 ρε συ?Για πρόπερσι μιλάμε!Εσύ θυμάσαι πουστροπαρέλαση του 68 από 20 άτομα,όχι εγώ...αναπολείς το παρελθόν γατούλη???
Και ούτε πρόκειται!Δεν τον έχουν μαζέψει ακόμα το δικό σου?
Και ούτε πρόκειται!
Κοινωνικές υποχρεώσεις Αγαπούλα!Χθες ήταν στο prive στο Λουτράκι!
Κοινωνικές υποχρεώσεις Αγαπούλα!
Από Λουτράκι είσαι?Πότε πρόλαβε το θηρίο!Μετά το ματς ήρθε?
Έλα ρε...έρχομαι συχνά στο Κιάτο!Από Κιάτο είμαι.
Ήταν εκεί στις 02.30 και μετά.
Έλα ρε...έρχομαι συχνά στο Κιάτο!
Πως και δεν βγήκες κωλόγαυρος?
αντε ρε μαλακα κορκοληΕίμαι "γαμώ τα παιδιά" ρε παπαρίδη γι'αυτό