gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το "παράρτημα" γιατί δεν το διέγραψες?
Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις???
Το "παράρτημα" γιατί δεν το διέγραψες?
Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις???
Γιατί εμείς δεν είμαστε παράρτημά τους,για το Λεβαδειακό θα το γράφει η λούσυ...δεν είναι στα up του ο κομπότης εφέτο...Το "παράρτημα" γιατί δεν το διέγραψες?
οχι δεν ξερω,για πες μου εσυΞέρεις εσύ...
Εά αδερφέ,χαθήκαμε... :-*
Καταρχήν,έχουν γαμηθεί [size=16pt]όλοι εδώ πάνω να παντρεύονται...δεν έχουμε πάρει ανάσα από τον Μάη και μετά... [/size]
Αλλά κι εσείς ρε κότες γιατί δεν δίνετε πάνω από 500 εισιτήρια???ούτε για ζήτω δεν φτάνουν ποιος να πρωτοκατέβει,έτσι κι αλλιώς το γήπεδο δεν το γεμίζετε...δεν κρατάτε εσείς τα 500 να πάρουμε εμείς τα υπόλοιπα και μετά το τέλος να μείνετε εσείς μέσα και να φύγουμε εμείς???ούτως ή άλλως περισσότεροι είμαστε
Δύσκολα τα πράγματα πάντως,έχουμε κάκιστη παράδοση στη Ν.Σμύρνη!!!
Ελα εσύ και κάτι θα βρούμε στα μέτρα σου.
Έλα ρε είναι φλώροι οι Πανιώνιοι!
Τρελός είσαι ρε???θα μπω εγώ στην κερκίδα με τους πανιώνιους???
Θες να παίξουμε Κεδίκογλου???
Τρελός είσαι ρε???θα μπω εγώ στην κερκίδα με τους πανιώνιους???
Θες να παίξουμε Κεδίκογλου???
Είμαι "γαμώ τα παιδιά" ρε παπαρίδη γι'αυτόΠάντως Αριανοί, Μπαοκσίδες, Πανιώνιοι, Γαυροί κτλ όλοι σε παρακαλάνε ρε να πας στην πόλη τους....
Ούτε το καλύτερο CT δεν έχει τέτοια ζήτηση.
Ελα ρε αρχιχουλιγκάνε εσύ...Έλα ρε είναι φλώροι οι Πανιώνιοι!
Ξέχασα ότι είστε κι εσείς φλώροι!Ελα ρε αρχιχουλιγκάνε εσύ...
Εσύ κιότεψες να ανέβεις Γιάννενα κοτούλα...εγώ θα είμαι όμως κανονικά στο ΟΑΚΑ και με σας και με τα βαζέλια...Ξέχασα ότι είστε κι εσείς φλώροι!
Τι να κιοτέψω ρε ούφο?Εσύ κιότεψες να ανέβεις Γιάννενα κοτούλα...εγώ θα είμαι όμως κανονικά στο ΟΑΚΑ και με σας και με τα βαζέλια...
Δεν είμαστε φλώροι,όταν δεν μας πειράζουν δεν πειράζουμε κι εμείς κανένα,όποιος μας πειράξει...ρώτα τα γαυράκια της κέρκυρας να σου πούνε ακόμα τους τσούζει ο κώλος τους
φοβήθηκες ρε μαλάκα όταν σου είπα ότι εδώ την πούτσα την μετράμε με τις γκλίτσες όχι με τα εκατοστά...Τι να κιοτέψω ρε ούφο?
κλάψε για τη διαιτησία του βάζελου εσύ...Για να ηρεμήσουν λίγο τα παραρτήματα περικαλώ
φοβήθηκες ρε μαλάκα όταν σου είπα ότι εδώ την πούτσα την μετράμε με τις γκλίτσες όχι με τα εκατοστά...
πάρε και φόρα...
Έχει τόσο εξελιγμένο βυθόμετρο ο πισινός σας δεσποινίς??φοβήθηκες ρε μαλάκα όταν σου είπα ότι εδώ την πούτσα την μετράμε με τις γκλίτσες όχι με τα εκατοστά...
Δύσκολα τα πράγματα πάντως,έχουμε κάκιστη παράδοση στη Ν.Σμύρνη!!!
Καλά μην πολυκουνιέσαι κιόλας...πάρε και φόρα...
Οσο και να μου ξύνεσαι...δεν την έχω για τα μούτρα σου την γκλίτσα μουΈχει τόσο εξελιγμένο βυθόμετρο ο πισινός σας δεσποινίς??
Και θα σε σπρώχναμε για παρθένα