Νέα

Ajax της Ηπείρου!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bull_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εά αδερφέ,χαθήκαμε... :-*
Καταρχήν,έχουν γαμηθεί [size=16pt]όλοι εδώ πάνω να παντρεύονται...δεν έχουμε πάρει ανάσα από τον Μάη και μετά... [/size]:headbang:

Αλλά κι εσείς ρε κότες γιατί δεν δίνετε πάνω από 500 εισιτήρια???ούτε για ζήτω δεν φτάνουν ποιος να πρωτοκατέβει,έτσι κι αλλιώς το γήπεδο δεν το γεμίζετε...δεν κρατάτε εσείς τα 500 να πάρουμε εμείς τα υπόλοιπα και μετά το τέλος να μείνετε εσείς μέσα και να φύγουμε εμείς???ούτως ή άλλως περισσότεροι είμαστε :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Δύσκολα τα πράγματα πάντως,έχουμε κάκιστη παράδοση στη Ν.Σμύρνη!!!

Ελα εσύ και κάτι θα βρούμε στα μέτρα σου.  :tits2:

Συνημμένα

• 27286_3_468.jpg
    27286_3_468.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 12

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
:2funny: :2funny: :2funny:

Τρελός είσαι ρε???θα μπω εγώ στην κερκίδα με τους πανιώνιους??? :jerking:
Θες να παίξουμε Κεδίκογλου??? :2funny:

Πάντως Αριανοί, Μπαοκσίδες, Πανιώνιοι, Γαυροί κτλ όλοι σε παρακαλάνε ρε να πας στην πόλη τους....
Ούτε το καλύτερο CT δεν έχει τέτοια ζήτηση. 

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πάντως Αριανοί, Μπαοκσίδες, Πανιώνιοι, Γαυροί κτλ όλοι σε παρακαλάνε ρε να πας στην πόλη τους....
Ούτε το καλύτερο CT δεν έχει τέτοια ζήτηση. 
Είμαι "γαμώ τα παιδιά" ρε παπαρίδη γι'αυτό :2funny: :2funny: :2funny:

Έλα ρε είναι φλώροι οι Πανιώνιοι! :grin:
Ελα ρε αρχιχουλιγκάνε εσύ... :birdman:

OP
OP
Bull_

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ξέχασα ότι είστε κι εσείς φλώροι! :grin:
Εσύ κιότεψες να ανέβεις Γιάννενα κοτούλα...εγώ θα είμαι όμως κανονικά στο ΟΑΚΑ και με σας και με τα βαζέλια... :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν είμαστε φλώροι,όταν δεν μας πειράζουν δεν πειράζουμε κι εμείς κανένα,όποιος μας πειράξει...ρώτα τα γαυράκια της κέρκυρας να σου πούνε ακόμα τους τσούζει ο κώλος τους :zfuck: :zfuck:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εσύ κιότεψες να ανέβεις Γιάννενα κοτούλα...εγώ θα είμαι όμως κανονικά στο ΟΑΚΑ και με σας και με τα βαζέλια... :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν είμαστε φλώροι,όταν δεν μας πειράζουν δεν πειράζουμε κι εμείς κανένα,όποιος μας πειράξει...ρώτα τα γαυράκια της κέρκυρας να σου πούνε ακόμα τους τσούζει ο κώλος τους :zfuck: :zfuck:
Τι να κιοτέψω ρε ούφο? :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για να ηρεμήσουν λίγο τα παραρτήματα περικαλώ  :knuppel: :knuppel: :fuck2: :fuck2:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
φοβήθηκες ρε μαλάκα όταν σου είπα ότι εδώ την πούτσα την μετράμε με τις γκλίτσες όχι με τα εκατοστά... :bigdick: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχει τόσο εξελιγμένο βυθόμετρο ο πισινός σας δεσποινίς??  :rolleyes: :rolleyes: :grin:
Και θα σε σπρώχναμε για παρθένα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Δύσκολα τα πράγματα πάντως,έχουμε κάκιστη παράδοση στη Ν.Σμύρνη!!!

Ποιά Νέα Σμύρνη ??? Tην χειρότερη παράδοση στα ΟΥΔΕΤΕΡΑ γήπεδα.

[move][size=30pt]AΛΚΑΖΑΡ[/size][/move]

:2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά μην πολυκουνιέσαι κιόλας...
Στα Γιάννενα µια οµάδα 2000 περίπου ανδρών και γυναικών πέρασε από κεντρικά σηµεία της πόλης, µε αµφίεση «glitter pride», κάτι αντίστοιχο δηλαδή µε τις παρελάσεις των οµοφυλοφίλων ανά τον κόσµο µετά τα γεγονότα του Stonewall στη Νέα Υόρκη το 1968 και κατέληξαν στην περιοχή της Σκάλας.  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom