Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μη μιλάς εσύ για τσιμπούκια...από bukkake σε bukkake είσαι μέχρι τώρα...Τράβα να κάνεις τσιμπούκια σήμερα στον ζμπάογκ που έβγαλες και γλώσσα!
Μη μιλάς εσύ για τσιμπούκια...από bukkake σε bukkake είσαι μέχρι τώρα...Τράβα να κάνεις τσιμπούκια σήμερα στον ζμπάογκ που έβγαλες και γλώσσα!
Εγώ το απολαμβάνω ρε...δεν βγαίνω να λέω πίπες!Μη μιλάς εσύ για τσιμπούκια...από bukkake σε bukkake είσαι μέχρι τώρα...
Μαθημένος είσαι στα τσιμπούκια...τι πίπες είπα ρε μαλακοκάβλι???Εγώ το απολαμβάνω ρε...δεν βγαίνω να λέω πίπες!
Μωρή κουνίστρα 5 ματς έχεις παίξει όλα κι όλα στην Σούπερ Λιγκ και μιλάς?Του χρόνου που θα παίζεις με την ομάδα του Χρηστίδη να σε δω!Μαθημένος είσαι στα τσιμπούκια...τι πίπες είπα ρε μαλακοκάβλι???
Δύσκολο ματς είπα και μάλλον πάμε για τη 2η ήττα στο πρωτάθλημα...εσύ πόσες ήττες έχεις μωρή ψωλορουφήχτρα???
ΚλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΜωρή κουνίστρα [size=16pt]5[/size] ματς έχεις παίξει όλα κι όλα στην Σούπερ Λιγκ και μιλάς?Του χρόνου που θα παίζεις με την ομάδα του Χρηστίδη να σε δω!
μπα...τα φτιάξατε???Δεν κατάλαβες τι είπα...και λίγα με τον τομμάσο ακα αντονιόνι!
μπα...τα φτιάξατε???
Οξωωωωω....παπάπρια μάντολες,δεν χρειαζόμαστε αμυντικό χαφ....εξτρεμ και σεντερ φορ θέλουμε!!!Επαναπατρισμός προσεχώς για τον Άγγελο Μπασινά; Φήμες που δεν έχουν διασταυρωθεί αναφέρουν πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πολύπειρου μέσου, ο οποίος αναμένεται το χειμώνα να λύσει το συμβόλαιό του με την Πόρτσμουθ. Ο 33χρονος άσος έχει φέτος μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα (κι αυτή για 49 λεπτά) και δύο στο Λιγκ Καπ με τους «pompeys» και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Άντε να γελάσουμε λίγο πάλι!
Τι να σου κάνω ρε παπάρα...ας είναι καλά και ο Σικαλιάς που έπνιξε το φάουλ...ας πήγαινα με το Χ στο ημίχρονο και θα έμπαινε με άλλη ψυχολογία η ομάδα στο 2ο και όχι να κυνηγάει ένα 2-0 μέσα στην Τούμπα...ρε μπουλαρα τι σου ζητησα
ενα Χ ρε μπουλαρα μου
βαλτο το ρε μαλακα σαιτιωτη
τον χαλκια εχεις απεναντι σου :- :- :- :-
μπουλακο υπομονη φετος τα πραγματα στη διαιτησια ειναι χειροτερα απο ποτε
[size=30pt]ο ολυμπιακος παιζεται πολυ κοντρα [/size] οπως και το παραρτημα του,θελουν να σας τιμωρησουν επειδη ειστε γαυροι
που εχω αδικο ρε τρυπα?
Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις???
Ξέρεις εσύ...που εχω αδικο ρε τρυπα?