Επισκέπτης
επι μαντζουρακη εχω φαει 5 απο τις καρδουλες..
Ποιά 5? (μήπως τα λεπτά που έμεναν για να πάρετε το χ?)
γαματα σου λεω..
Ποιά 5? (μήπως τα λεπτά που έμεναν για να πάρετε το χ?)
Στο Τaboo αναφαίρεσαι αδερφέ...πάει αυτό το φαε η μαρμάγκα...μεγάλες εποχές!!!93-94 (προ χριστού δλδ)
Ρε παπάρα έχεις λαλίσει μου φαίνεται...τράβα για ύπνο...επι μαντζουρακη εχω φαει 5 απο τις καρδουλες..
γαματα σου λεω..
καλα..για ψαξε λιγο..Ρε παπάρα έχεις λαλίσει μου φαίνεται...τράβα για ύπνο...
από τη Ρόζεν μποργκ έχεις φάει 5,από τις καρδούλες ένα αλλά στο 90φεύγα
γαματα σου λεω..
Στο Τaboo αναφαίρεσαι αδερφέ...πάει αυτό το φαε η μαρμάγκα...μεγάλες εποχές!!!
Είχες πάει μήπως και στο ΡΙΟ απέναντι απ'το παλιό πανεπιστήμιο???άλλο μεγάλο σκυλάδικο...τι εποχές μου θύμισες τώρα ρε συ... :'(
Ευλόγησον...πουταναααααααααααααααααααααααααα..
πηγαινω να πω 10 πατερ ημων,να κανω 400 μετανοιες..
Τωρα η νεολαία έχει γίνει πολύ τρέντυ...πολύ κονσομασιόν φίλε...γάματαΕίχα πάει σε όλα.
Βέβαια μουνοθύελλα είχε το salοon απ'όπου ξεκινάγαμε και καταλήγαμε στα σκυλάδικα.
Γαμώ τις εποχές και γαμώ τις ζωές τα Γιάννενα (τουλάχιστον τότε)
Τωρα η νεολαία έχει γίνει πολύ τρέντυ...πολύ κονσομασιόν φίλε...γάματα
Ρε νάτσο λες και είσαι πρωτάρης στο φόρουμ...τι να του κάνει η Καιλή?Δεν ξέρεις με τι φουντώνει ο μπουλάκος?
Κι αυτό είναι αλλά δε νομίζω να χαλιέσαι!
Ετοιμάσου τώρα για το Σάββατο.
700 άτομα,δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε παραπάνω εισιτήρια...μίλησα με κάποια παιδιά από τον σύνδεσμο το πρωϊ και γίνεται χαμός από συμμετοχές...δεν φτάνουν ούτε για ζήτω τα 700ταυρε
ποσα τεμαχια ερχεσται;
ελα και με αμαξι700 άτομα,δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε παραπάνω εισιτήρια...μίλησα με κάποια παιδιά από τον σύνδεσμο το πρωϊ και γίνεται χαμός από συμμετοχές...δεν φτάνουν ούτε για ζήτω τα 700
Το δίλλημα είναι άλλο τώρα να ανέβω με αυτοκίνητο ή με το πούλμαν...
Ναι ρε συ εδώ και χρόνια οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών μας είναι άριστες...απλά είμαστε 8 άτομα και οι 5 επιμένουν να πάμε με λεωφορείο για το χαβαλέ και καλά ντεμεκ...ελα και με αμαξι
δεν προκειται να σας πειραξει κανεις ;)
απο πληροφοριες που εχω
δεν θα υπαρξει κενο διαζωμα μεταξυ μας
ενα καγκελο και οι αστυνομικοι θα μας χωριζουν
ωρε τι γουστα θα βγαλουμε ολοι μαζι
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα μωρή μπαμπόγρια ότι ο "έξω κόσμος" είμαστε εμείς στην επαρχία...???άντε μπρουντζόβλαχε..καλά που έγινε η εγνατία να δείτε πως είναι ο έξω κόσμος.......
Θα περάσει πρώτα απο Σαλόνικα!Τον περιμένουν κι εκεί...ελα αθηνα σε περιμενουμε
οου γιεεεεςΘα περάσει πρώτα απο Σαλόνικα!Τον περιμένουν κι εκεί...